Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Binance kepada John Mcafee: Ledger Public Blockchain Membantah FUD anda


· 9 Februari 2018 · 5:30 pagi <! – Kutipan

Bersemangat untuk mendapat perhatian media sosial, media massa cryptocurrency kontroversi John McAfee memainkan wartawan dan dilepaskan FUD di bursa popular Binance, berikutan gangguan yang tidak dijangka mereka. Ia tidak berakhir dengan baik untuk McAfee. Lewat pada petang pada 7 Februari, Binance tiba-tiba menutup pintu selepas mengalami masalah pelayan yang tidak dijangka. Walaupun bukan keadaan yang menyenangkan untuk peniaga hari atau sesiapa sahaja dengan jumlah kecairan yang banyak di bursa yang popular, syarikat itu terus mengamati pengguna situasi

End Excerpt ->

media sosial, keras kepala persaudaraan yang kontroversial John McAfee memainkan wartawan dan melepaskan FUD di bursa popular Binance, berikutan gangguan yang tidak dijangka mereka. Ia tidak berakhir dengan baik untuk McAfee.


Lewat pada petang pada 7 Februari, Binance secara tidak diduga menutup pintunya selepas mengalami masalah server yang tidak dijangka. Walaupun tidak menjadi keadaan yang menyenangkan untuk peniaga hari atau sesiapa yang mempunyai kecairan yang banyak pada bursa yang popular, syarikat itu terus mengamati pengguna dengan keadaan pembaruan :

Oleh sebab peningkatan yang ketara dalam pengguna dan aktiviti dagangan, Binance perlu memanjangkan sistem Peningkatan dan diharapkan dapat diselesaikan oleh 2PM (UTC).

Pasukan kami sedang berusaha keras untuk menyelesaikan peningkatan ini secepat mungkin. Kami akan membuat pengumuman kepada semua pengguna jika selesai sebelum jadual.

Pengeluaran dan perdagangan dalam tempoh ini akan tetap digantung. Kami meminta maaf atas sebarang kesulitan yang disebabkan dan terima kasih atas kesabaran anda.

Walaupun komunikasi yang jelas dari Binance, beberapa FUDsters oportunis melonjak peluang untuk mendapatkan beberapa perhatian – termasuk bantahan cryptocurrency kontroversial John McAfee.

wartawan mencari hanya untuk memastikan pengikutnya sebagai terkini, McAfee tweeted yang berikut:

Jika anda telah belajar apa-apa dari akaun Twitter McAfee sejak beberapa bulan yang lalu, anda tidak sepatutnya mempercayai khabar anginnya spekulasi berasas. Binance pastinya tidak mempunyai apa-apa dan dengan cepat meletakkan McAfee di tempatnya dengan tweet secara profesional:

Namun, McAfee tetap bersungguh-sungguh untuk melancarkan FUD di Binance yang komunikatif, profesional dan jelas tidak digodam. Sekali lagi, memainkan wartawan, McAfee menimbulkan beberapa soalan yang sangat keras (tetapi tidak mengetuk keras) kepada syarikat:

Dan komen yang mereka lakukan:

maklum balas profesional kepada McAfee-seorang tokoh vokal yang terkenal dalam ruang cryptocurrency, yang dituduh menguatkan altcoin selepas mempromosikannya di Twitter, mengepam dan membuang duit syiling, dan mempunyai akaun Twitternya digodam – harus dipuji baik untuk profesionalisme mereka dan untuk membuat tweet McAfee sepenuhnya tidak berguna. Sebagai seseorang yang mendakwa sebagai salah satu penyokong blockchain terbesar dalam industri, McAfee tidak sepatutnya memerlukan peringatan bahawa buku lejar hanya hanya beberapa klik sahaja.

 Binance

Memeriksa Alamat dompet Binance memang mengesahkan bahawa dana selamat. Mereka kini mempunyai lebih daripada 32,230 BTC, yang bernilai kira-kira $ 255 juta. Walaupun itu hanya Bitcoin, ia adalah munasabah untuk menganggap semua pegangan cryptocurrency lain juga selamat.

Pada masa penulisan ini, Binance membungkus persediaan akhir sebelum sekali lagi hidup, dan pelabur boleh gembira menggigit salah satu ini sebagai kerugian untuk McAfee.

Apa pendapat anda tentang tweet McAfee kepada Binance, dan bagaimana perasaan anda terhadap respons syarikat? Adakah anda terpengaruh oleh gangguan Binance? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari Flickr / @ NullSession Twitter / @ pejabat kafe, Twitter / @ binance_2017, dan arkib Bitcoinist

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments