Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Binance Meneruskan Pengeluaran Dogecoin Selepas Pertelingkahan Ketua Pegawai Eksekutif Dengan Elon Musk – Bitcoinist.com


Binance telah mengumumkan bahawa ia akan menyambung semula pengeluaran Dogecoin selepas mengehadkan keupayaan untuk pengguna pada platform. Pengumuman itu datang pada hari Isnin apabila pertukaran kripto mendedahkan bahawa ia akhirnya telah menyelesaikan isu-isu yang menyebabkan ia menutup pengeluaran Dogecoin di tempat pertama. Pertukaran kripto juga menggunakan peluang untuk menyelam lebih mendalam dan menjelaskan sebab di sebalik pengehadan itu. adegan. Pertukaran crypto menjelaskan bahawa peningkatan Dogecoin Core baru-baru ini telah menjadi punca. Untuk pertukaran yang telah menyokong syiling meme seawal 2019, mereka menghadapi masalah apabila mereka menaik taraf kepada versi terkini, yang dilakukan Binance dan isu itu timbul.

“Ringkasnya, jika 1) platform anda telah menyenaraikan DOGE semua jalan kembali pada tahun 2019, pada v1.14.0 2) terdapat transaksi tersekat dalam dompet 3) telah meningkatkan dompet kepada v1.14.2 4) DAN kemudian dikemas kini kepada v1.14.5 — anda boleh menghadapi masalah.”

Bacaan Berkaitan | Shiba Inu (SHIB) Melepasi 1 Juta Pemegang Pencapaian

Pertukaran menjelaskan bahawa ia telah menyemak semua tanda yang akan melihat mereka menghadapi isu yang mereka lakukan, yang secara tidak sengaja menyebabkan mereka mengehadkan pengeluaran Dogecoin di bursa .

Pada asasnya, peningkatan menyebabkan semua urus niaga Dogecoin yang belum selesai disebabkan oleh bayaran gas yang tidak mencukupi untuk dimulakan semula. Ini bermakna bahawa akaun pengguna telah mengeluarkan pengeluaran Dogecoin walaupun mereka tidak mempunyai Dogecoin dalam baki mereka. Jadi, satu-satunya langkah logik adalah untuk mengehadkan pengeluaran untuk pengguna.

Carta harga Dogecoin daripada TradingView.com

DOGE berdagang pada $0.21 | Sumber: DOGEUSD di TradingView.com

Binance juga menolak semua spekulasi bahawa sesuatu yang buruk sedang berlaku di sebalik tabir yang menyebabkannya mengehadkan pengeluaran Dogecoin. “Ia adalah satu kebetulan yang tidak mungkin dan malang untuk Binance, rangkaian DOGE, dan pemegang DOGE. Jika kami di penyelenggara Dogecoin Core dan Binance telah cuba merancang perkara ini, kami tidak akan dapat — bukan keadaan teduh yang dicadangkan oleh sesetengah pihak,” kenyataan itu berbunyi.

Musk And Binance CEO Battle Over Dogecoin[19659003]Binance menarik balik sekatan pengeluaran Dogecoin berlaku selepas Ketua Pegawai Eksekutifnya Changpeng Zhao terlibat dalam perbalahan Twitter dengan Elon Musk. Musk telah mengambil platform untuk menyeru tindakan Binance untuk mengehadkan pengeluaran untuk syiling meme, yang beliau nyatakan sebagai "rendang".

Bacaan Berkaitan | Elon Musk Cosigns Tweet Amaran Pemegang Dogecoin Terhadap Dagangan Margin

Binance hanya menjawab dakwaan Musk untuk mengatakan bahawa tiada apa-apa yang berlaku. Mereka menjelaskan bahawa keadaan itu "hanya mengecewakan dan kami sedang mengusahakannya.

Tidak lama selepas itu, Ketua Pegawai Eksekutif Changpeng Zhao melalui Twitter untuk mengeluarkan penjelasan kepada Ketua Pegawai Eksekutif Tesla, sambil juga memberi jaminan kepada masyarakat bahawa mereka sedang berusaha untuk memulihkan ciri tersebut. Apa yang diikuti ialah perang mini-Twitter kerana kedua-dua CEO bertelagah antara satu sama lain berhubung pengeluaran Dogecoin yang terhad pada platform. Walau bagaimanapun, akhirnya, Musk pergi dengan berpuas hati dengan pelbagai penjelasan yang dikemukakan oleh Zhao.

Imej yang ditampilkan daripada Coinpedia, carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments