Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Binance Menyentuh Cristiano Ronaldo Untuk Tawaran NFT Baharu


Walaupun banyak firma utama dalam suasana crypto telah menghadapi pelbagai cabaran pasaran beruang, Binance nampaknya mengambil sikap agresif dan menandatangani perjanjian bakat baharu dengan bintang bola sepak Cristiano Ronaldo yang berpusat di sekitar NFT.

Berita berikut

Binance Dengan Mata Mereka Pada Bola

Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao, yang biasanya dikenali dalam crypto sebagai CZ, menarik perhatian hanya minggu lepas selepas menyiarkan tweet ini, melepaskan tembakan ke arah pesaing yang mengeluarkan pemberhentian semasa aliran menurun pasaran:

Crypto Twitter tidak teragak-agak untuk mencari keseronokan dalam fakta bahawa foto itu adalah foto stok yang mempunyai kepala CZ difoto di atasnya. Adakah CZ separuh trolling dengan yang ini? Walau apa pun, sementara banyak bursa lain membuat tawaran hebat pada tahun lalu, nampaknya Binance diam-diam menunggu hari-hari seperti ini dan mungkin hanya menunggu di parit untuk mendapatkan bakat peringkat teratas pada diskaun pasaran yang relatif.

BNB is Binance's native exchange token and has been a dominant token in the short-list of exchange tokens on the market today. | Source: BNB-USD on TradingView.com

Bacaan Berkaitan | Komen CZ Mengenai Penyelamat Kripto, Mengapa Sesetengah Projek Tidak Harus “Disimpan”

NFT Ronaldo: Apa Yang Dijangkakan

NFT telah menjadi pusat tawaran bakat untuk pertukaran dan bintang sukan, penghibur dan artis dan kreatif lain. Itu sekali lagi kekal di sini, kerana perjanjian berbilang tahun antara Binance dan Ronaldo akan melihat bintang bola sepak itu sebagai wajah “serangkaian koleksi NFT yang akan dilancarkan secara eksklusif pada platform NFT rasmi Binance,” menurut pengumuman rasmi. catatan blog.

Turut dirujuk dalam siaran itu ialah beberapa pendapat CZ mengenai pemeteraian itu:

“Cristiano Ronaldo adalah salah seorang pemain bola sepak terbaik dunia, dan telah melampaui sukan untuk menjadi ikon dalam pelbagai industri. Dia telah mengumpulkan salah satu pangkalan peminat yang paling berdedikasi di dunia melalui ketulenan, bakat dan kerja amalnya… kami sangat teruja untuk memberikan peminatnya peluang pertunangan eksklusif untuk berhubung dengan Ronaldo dan memiliki secebis sejarah sukan ikonik.”

Butiran kewangan atau jangkaan mengenai perjanjian itu masih belum didedahkan, dan keluaran Ronaldo NFT pertama dijadualkan pada 2022, menurut laporan. Ronaldo akan menyertai rakan lagenda bola sepak Lionel Messi (dan ramai bintang lain dalam sukan ini) dalam menerima perkongsian rantaian blok dan fokus NFT, namun terdapat beberapa metrik untuk kejayaan dalam menilai perkongsian pertukaran terpusat dengan bakat setakat ini.

Namun begitu, Ronaldo mempunyai khalayak sosial yang besar yang termasuk akaun paling banyak diikuti di Instagram, platform yang sudah menunjukkan minat untuk menjadi mesra NFT, dan berkemungkinan menjadi tokoh perintis dalam sukan apabila ia memperkenalkan NFT kepada yang baharu. penonton.

Bacaan Berkaitan | Solana Untuk Melancarkan Telefon Pintar Crypto, Kata “Masa Untuk Pergi Mudah Alih”

Featured image from Binance.com, Charts from TradingView.com

The writer of this content is not associated or affiliated with any of the parties mentioned in this article. This is not financial advice.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments