Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Binance US Menambah Pilihan Purata Kos Dolar Untuk Pelabur Shiba Inu


Binance US telah memperkenalkan ciri baharu untuk memudahkan purata kos dolar untuk banyak aset kripto, termasuk Shiba Inu. Menurut catatan di halaman Twitter rasminya, ciri beli automatik bursa meliputi token SHIB.

Ciri ini akan membolehkan pelanggan SHIB menetapkan ‘Pembelian Berulang’ untuk token pada bila-bila masa sepanjang hari.

Komuniti Shiba Inu Untuk Mendapat Manfaat Daripada Ciri Purata Kos Dolar

Kemas kini terkini akan membolehkan pelabur crypto menambah mata wang kripto pada portfolio mereka kerana Binance US menyatakan bahawa pembelian berulang meliputi lebih 150 mata wang kripto, termasuk Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), dan lain-lain .

Bacaan Berkaitan: Bitcoin Core Dev Menyeru Penapis Spam Untuk Membunuh Ordinal, BRC20

Ciri ini adalah kaedah mudah untuk pelabur mengembangkan portfolio mereka tanpa melibatkan diri dalam perdagangan aktif. Ia akan membantu pelabur untuk memintas kelemahan masa pasaran dan mendapat keuntungan secara besar-besaran daripada pertumbuhan pasaran pada asas jangka panjang.

The komuniti Shiba Inu teruja dengan kemas kini baharu daripada pertukaran kripto, yang memudahkan kaedah mengembangkan portfolio mereka.

Prestasi Shiba Inu, bagaimanapun, telah berada pada tahap yang buruk baru-baru ini. CoinMarketCap menunjukkan bahawa SHIB merosot lebih 10% sepanjang 7 hari lalu. Walaupun syiling meme telah mendapat daya tarikan yang ketara, SHIB telah berprestasi rendah secara konsisten, kehilangan keuntungan sebelumnya.

Dengan ciri beli automatik, pengguna kini boleh membeli jumlah dolar tetap token Shiba Inu, tanpa mengira harga semasa tempoh pembelian.

Ciri yang baru ditambah menjadikan proses lebih mudah dan boleh mencetuskan lebih banyak minat dan pelaburan dalam syiling meme.

Bolehkah SHIB Burns Mencetuskan Perhimpunan Harga?

Pembakaran token ialah salah satu langkah untuk mengurangkan bekalan beredar aset kripto, yang boleh memberi kesan kepada harga token dan komuniti SHIB kekal teguh dengan mekanisme pembakaran token untuk syiling meme.

Bacaan Berkaitan: CLO Kraken Mengambil Pendirian Pada Pendengaran Bersama Bersejarah Mengenai Peraturan Kripto

Menurut data daripada Shibburn, yang menjejaki aktiviti pembakaran SHIB, komuniti membakar 1.69 bilion token SHIB dalam masa 24 jam. Ini menunjukkan peningkatan 24 jam dalam kadar terbakar melebihi 50,773%.

Selain itu, 5.67 bilion token SHIB telah dibakar 7 hari sebelum 8-9 Mei 1.69 bilion token terbakar. Proses pembakaran telah diselesaikan melalui pelbagai transaksi. Terdapat tiga dompet utama dalam mekanisme pembakaran; termasuk CultPinks, Blaze Token, dan dompet misteri.

Binance US Menambah Pilihan Purata Kos Dolar Untuk Pelabur Shiba Inu
Harga SHIB naik pada carta l SHIBUSDT di Tradingview.com

Menariknya, masyarakat telah memusnahkan 410 trilion syiling SHIB secara kolektif. Pada masa penulisan, Shiba Inu mempunyai a bekalan beredar sebanyak 589 trilion SHIB. Token didagangkan pada $0.00000906, meningkat 0.67% dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Komuniti Shiba Inu menjangkakan lebih banyak kenaikan harga pada masa hadapan. Walau bagaimanapun, trend crypto tidak dapat diramalkan, kerana banyak faktor mempengaruhi pergerakan harga mereka.

Imej pilihan daripada Pixabay dan carta daripada Tradingview.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments