Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Biocoin: Inisiatif Hijau Rusia Membina Lebih Baik Besok


· 15 Februari 2018 · <! – Petikan

Bitcoinist merampas peluang unik untuk bercakap dengan Boris Akimov, Ketua Pegawai Eksekutif BioCoin dan jawatankuasa ICO pengerusi Persatuan Rusia Cryptocurrency And Blockchain (RACAB), badan penasihat untuk Administrasi Presiden. Boris membantu kami melihat sekilas kejadian dalam komuniti crypto Rusia dan mengemas kini kami mengenai penjualan token sah pertama yang sedang berlaku di Rusia. BioCoin nampaknya perkara besar seterusnya di Rusia dan mungkin bukan sahaja di Rusia kerana

Akhir Kutipan ->

Bitcoinist merampas peluang unik untuk bercakap dengan Boris Akimov, Ketua Pegawai Eksekutif BioCoin dan pengerusi jawatankuasa ICO Persatuan Rusia Cryptocurrency And Blockchain (RACAB), sebuah badan penasihat untuk Pentadbiran Presiden. Boris membantu kami melihat sekilas peristiwa di komuniti crypto Rusia dan mengemas kini kami mengenai penjualan token sah pertama yang sedang berlaku di Rusia.


 Mengenai BioCoin ICO

BioCoin nampaknya perkara besar yang akan datang di Rusia dan mungkin bukan sahaja di Rusia kerana pematuhan penuh undang-undang yang setakat ini telah menghasilkan kejayaan yang hebat di negara yang tidak persis sangat mesra-cryptocurrency.

Bitcoinist: Mengapa BioCoin relevan? Adakah ia hanya besar di Rusia atau di seluruh dunia juga?

BA: Kita mungkin merupakan projek pertama yang berjaya berjaya mengikat dalam cryptocurrency dengan sektor sebenar. Token kami disokong oleh barangan yang dihasilkan oleh petani eko dan perkhidmatan lain yang disediakan oleh ahli rangkaian kami.

Tujuan BioCoin adalah untuk memudahkan pembangunan perniagaan hijau yang bertanggungjawab sosial. BioCoin menyediakan perniagaan sedemikian dengan pinjaman berfaedah dan instrumen untuk pendapatan tambahan. Tidak lupa bahawa BioCoin secara rasminya merupakan undang-undang rasmi pertama di Rusia, ia boleh diniagakan bebas oleh individu dan entiti undang-undang. Dengan cara ini, BioCoin adalah medium yang ideal antara cryptocurrency dan fiat lain.

Semua ini menjadikan BioCoin suatu komoditi yang dicari-cari yang secara semula jadi mempengaruhi harga. BioCoin adalah salah satu daripada beberapa token yang nilainya bukan disebabkan oleh keinginan spekulator tetapi kerana perniagaan dan pengguna sebenarnya menggunakannya setiap hari dan rangkaian itu terus berkembang.

 Petani BioCoin

Bitcoinist: Jualan token BioCoin adalah hampir tamat. Setakat ini platform telah menarik lebih daripada $ 16 juta tetapi kami tahu bahawa matlamat anda ditetapkan pada $ 20 juta. Adakah anda menganggap penjualan token menjadi kejayaan walaupun tujuannya tidak tercapai? Adakah anda masih dapat menetapkan rancangan anda dengan jumlah yang anda kumpulkan setakat ini?

BA: Kami pasti melihat hasil ini sebagai satu kejayaan. Sekalipun kita merindukan matlamat kita dengan margin kecil, kita akan mencari jalan untuk melaksanakan semua yang kita rancang. Kami faham bahawa gembar-gembur crypto tahun lepas berakhir dan kami sebenarnya gembira mengenainya. Kami lebih suka melihat industri yang stabil dan bertamadun.

BioCoin telah berjaya menarik ramai pelabur kecil dengan memperkenalkan loteri – sesiapa sahaja yang akan membeli Bio semasa hari-hari terakhir jualan token akan mempunyai peluang untuk memenangi dua tiket untuk Bali selama dua minggu.

Kami juga berjaya mewujudkan rangka kerja perundangan yang membolehkan kami menjual token kepada entiti undang-undang yang menarik banyak pelabur korporat. Kami benar-benar mengharapkan untuk mengumpulkan jumlah yang layak pada hari-hari yang akan datang.

Bitcoinist: Apa yang anda boleh katakan tentang masalah yang baru-baru ini anda lakukan dengan pejabat pendakwa Moscow? Adakah anda merasakan apa-apa tekanan yang ditujukan kepada BioCoin atau hanya serangan rawak?

BA: Kami sebenarnya gembira kami muncul di radar mereka dan mereka cuba untuk menyekat laman web kami. Sungguh mengagumkan bahawa kami mempunyai peluang untuk pergi ke mahkamah dan mengesahkan secara terbuka bahawa kami sepenuhnya mematuhi undang-undang Rusia. Kami tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan dan kami tidak boleh dihalang. Kami adalah yang pertama yang memegang penjualan token undang-undang di Rusia. Perintis sentiasa mempunyai masalah tetapi ia juga merupakan pengalaman yang hebat dan memuaskan.

Bitcoinist: Jualan token BioCoin dipanggil jualan token sah 100% pertama yang diadakan di Rusia. Adakah semuanya berjalan seperti yang diharapkan? Adakah anda berjaya membuat model jualan token baru yang boleh digunakan oleh projek-projek blockchain baru dan adakah anda membantu mereka?

BA: Kami benar-benar pergi masuk. Kami bekerja dengan pelbagai kumpulan peguam dan lain-lain pakar. Akhirnya, kami mencapai model yang membolehkan kami bergerak ke hadapan dengan pantas dan cekap. Kami membuat tawaran perdagangan rasmi yang mematuhi undang-undang Rusia. Siapa lagi boleh berbangga melakukan perkara yang sama?

Ya, kita pasti mempunyai model baru yang bekerja. Dan sesungguhnya orang lain akan mahu mengikut langkah kami. Mengingat keseluruhan kesejahteraan komuniti crypto, kami bersedia untuk membantu mereka yang membangunkan projek-projek yang benar-benar berguna, tetapi bukan mereka yang hanya mahu menaiki gelombang hype.

Bitcoinist: Adakah anda melihat trend baru dalam komuniti crypto Rusia? Adakah peralihan baru dalam kedudukan pengawal selia pada mata wang kriptografi dan jualan token?

BA: Akhirnya pengawalselia menyedari bahawa ini adalah realiti baru dan anda tidak boleh terus membutakannya. Saya pasti perkara-perkara ini akan menyelesaikan dalam beberapa bulan. Orang ramai benar-benar bosan dengan kekacauan dan mahu bermain dengan peraturan yang jelas dan konsisten.

Bitcoinist: Apa pendapat anda tentang penurunan keseluruhan dalam pasaran cryptocurrency? Kenapa anda berfikir Bitcoin telah terhempas dan mengapa anda percaya BioCoin akan bertahan kuat?

BA: Namun, kita berada di peringkat pertama. Liar dan seksi. Tetapi semuanya akhirnya berakhir. Peraturan lama pergi, tetapi pemain besar baru datang. Mereka mahu sekeping pai yang serius. Mengubah peraturan dan pemain baru yang ingin masuk ketika berada di tahap yang rendah – Saya fikir ada kaitannya dengan penurunan itu.

BioCoin disambung terus ke sektor sebenar dan disokong oleh minatnya terhadap BioCoin, serta keinginan untuk membeli token BioCoin untuk mengakses sistem kesetiaan. Oleh kerana kami menyediakan rakan kongsi sistem kesetiaan kami dengan penyelesaian undang-undang dan teknikal, tetapi bukan tanda, perniagaan harus membelinya atau mula menerimanya. Atau kedua-duanya.

Bitcoinist: Terakhir, apa yang anda katakan kepada pelabur crypto yang telah mengikuti projek anda tetapi masih belum membuat fikiran untuk menyokongnya?

BA: Hanya beberapa hari lagi dan anda masih boleh pergi ke Bali! Malah, Bali tentu saja bagus tapi itu bukan perkara yang paling penting. Yang paling penting adalah dedikasi kami. Kami mahu membina platform antarabangsa untuk menyambung semua perniagaan hijau di seluruh dunia. Platform yang akan membolehkan pengguna untuk menyokong perniagaan, falsafah tanggungjawab, dan keramahan mesra semasa membuat wang sebenar. BioCoin adalah alat untuk membangunkan ekonomi hijau dan masa penggunaan yang bertanggungjawab kemungkinan untuk keuntungan tambahan.

Bagi saya secara peribadi, ia menarik kerana gabungan ide hijau, teknologi blockchain, dan peluang kewangan baru. Ini bukan spekulasi, ini adalah esok yang lebih baik. Itulah bahagian yang paling keren.

Untuk maklumat lanjut mengenai BioCoin ICO sila layari laman web rasmi .

Apa pendapat anda tentang platform BioCoin? Bagaimana anda berfikir bahawa ICO undang-undang pertama di Rusia mempengaruhi kejayaan projek? Bagaimanakah kesannya akan diterima pakai setelah ICO berakhir? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej ihsan dari Shutterstock, BioCoin

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments