Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bit.Game: Mewujudkan Peluang Pembangunan Potensi untuk Industri Permainan dengan Teknologi Blockchain


· 24 Mac 2018 · 10:00 am <! – Petikan

Sehingga hari ini, permainan telah menjadi sebahagian daripada kehidupan kita. Itu bererti perkembangan permainan pasaran yang berterusan dan pantas di dunia. Dari tahun 2017, teknologi blockchain mula menyapu hampir setiap negara. Menurut laporan terbaru dari Digi-Capital, sebuah firma analisis global, perkakasan dan pendapatan perisian industri permainan global antara 165 dan 170 bilion dolar pada tahun 2018. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, lelaran cepat dan pengemaskinian telah dibuat

Read More [19659006] Akhir Petikan ->

Sehingga hari ini, permainan telah menjadi sebahagian daripada kehidupan kita. Itu bererti perkembangan permainan pasaran yang berterusan dan pantas di dunia. Dari tahun 2017, teknologi blockchain mula menyapu hampir setiap negara. Menurut laporan terbaru dari Digi-Capital, sebuah firma analisis global, perkakasan dan pendapatan perisian industri permainan global antara 165 dan 170 bilion dolar pada 2018.


Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, lelaran dan pengemaskinian cepat telah menjadikan keperluan pemain lebih sukar untuk dipenuhi. Ia adalah masa untuk berubah. Oleh itu, teknologi blockchain boleh menjadi peluang pembangunan berpotensi seterusnya.

Sementara itu, gergasi industri permainan tradisional telah bekerja di Blockchain Games yang baru. Di pasaran luar negara, Blizzard dan Ubisoft terus meningkatkan pelaburan modal dalam Game Blockchain; di pasaran tempatan, permainan Blockchain kedua Netease bermula dengan ujian beta dan Tencent sedang menubuhkan sistem penyeliaan dan kredit baru pada asas platform permainan sekarang melalui teknologi blockchain.

Pada masa yang sama, Blockchain Game masih mempunyai beberapa masalah seperti model tunggal dan hiburan yang lemah. Ramai kumpulan permainan adalah sukar untuk melabur pengeluaran dan kreativiti mereka dalam Game Blockchain kerana kurangnya teknologi R & D dan bakat. Itu menyebabkan pertikaian bekalan dan permintaan antara pasaran dan pemain Permainan Blockchain.

"Kognisi dan bakat telah menjadi halangan untuk berinovasi dari permainan tradisional ke Game Blockchain." Ketua Pegawai Eksekutif BIT.GAME Eric Sun berkata dalam temu bual. BIT.GAME adalah penyedia perkhidmatan platform dan penyedia teknologi Blockchain profesional.

"Sebagai definisi, blockchain adalah model aplikasi corak baru berdasarkan teknologi komputer seperti storan data yang diedarkan, penghantaran point-to-point, mekanisme konsensus, algoritma penyulitan dan sebagainya. "

Eric Sun berkata:

Teknologi semacam ini menggunakan konsensus yang diagihkan secara berlebihan, ia akan menjadikan maklumat privasi pengguna dan sifat peribadi lebih sukar untuk dibocorkan atau dicuri. Ia akan mempunyai kelebihan bermain perdagangan dan juga menjadi asas kejayaan permainan Blockchain pertama.

Pada masa ini, teknologi blockchain memerlukan sejumlah besar bakat. Eric Sun berkata:

Gaji yang cukup tinggi para pakar ini menghalang pengambilan syarikat permainan, oleh itu perkembangan pesat teknologi blockchain dalam bidang permainan telah lambat.

Ia memerlukan proses yang panjang dan beransur-ansur untuk memupuk bakat dan inovasi teknologi, oleh itu sukar untuk mencapai kejayaan yang komprehensif dalam masa yang singkat. Eric Sun dan kumpulannya, yang jangka panjang diduduki dalam bidang permainan, memutuskan untuk menyelesaikan masalah dari perspektif yang lain dan mengharapkan blockchain dapat menjadi peluang pembangunan yang berpotensi nyata untuk industri permainan. "BIT.GAME boleh menawarkan penyelesaian perkhidmatan sehenti dan membantu syarikat permainan tradisional untuk mengubah dan mengemaskini." Kata Eric Sun.

BIT.GAME memberi tumpuan kepada bidang permainan. Dengan gabungan blokchain dan permainan, BIT.GAME menyediakan satu set lengkap penyelesaian Blockchain Game untuk syarikat permainan yang berbeza. Ia memohon untuk membentuk dunia ekosfera Blockchain terbesar di dunia. Sebaliknya, sebagai kaitan dengan blockchain dan permainan dalam aspek sumber, BIT.GAME juga akan menyediakan sokongan teknikal, dana inkubasi dan pertukaran aset kepada projek-projek yang berpotensi dalam bidang permainan.

Dalam pandangan Eric Sun dan BIT. PERMAINAN, corak industri triti Teknologi-Platform-Ekologi adalah model yang paling sesuai untuk pembangunan Permainan Blockchain. "Berbanding struktur perindustrian permainan sekarang kita mempunyai kelebihan blokchain ." Eric Sun berkata.

Mengenai ciri-ciri BIT.GAME, Sun memperkenalkan banyak. BIT.GAME menumpukan dirinya untuk membentuk platform transaksi aset terbesar di Blockchain Game di seluruh dunia dan mengembangkan perdagangan, tindakan, menyewa platform derivatif yang berkaitan (seperti prop dalam permainan).

BIT.GAME menyediakan set lengkap Blockchain Permainan untuk pemaju permainan tradisional. Pembungkusannya adalah berdasarkan kepada dagangan dagangan aset permainan Blockchain awam seperti Ethereum, ACHAIN, QTUM, MATRIX. BIT.GAME dengan lancar bersama BIT.GAME BG-EXCHANGE.

BIT.GAME memperibadikan platform untuk Blockchain Games, untuk memberikan perkhidmatan pelaburan yang sesuai berdasarkan asas amanah platform BIT.GAME untuk pemaju permainan, pengedar, pelaburan individu dan pelaburan bersama.

Bagi keseluruhan industri permainan, syarikat atau kumpulan tunggal tidak dapat menanggung tanggungjawab keseluruhan untuk mempromosikan secara bebas. Pada 3 April, BIT.GAME dan GMGC akan mengadakan band dengan banyak blok awam, dana pelaburan blockchain dan syarikat permainan senior untuk melancarkan Global Blockchain Game Union (GBGU), untuk mempromosikan pembangunan Blockchain Game bersama.

Seseorang berkata kemampuan blockchain itu untuk membatalkan aplikasi tradisional akan menjadi lebih kuat daripada AI. Walaupun ini adalah kata-kata pramatang, prospek aplikasi berasaskan senario blockbain telah menunjukkan potensinya. Kami percaya blok block, teknologi sempadan baru, akan menjadi sekering yang mendalam dengan industri permainan, untuk mempromosikan industri permainan memasuki tempoh baru Internet yang bernilai terlebih dahulu.

Laman Web: https://bit.game

E-mel: [email protected]

Facebook: https: //www.facebook. com / BitGameEN

Twitter: https://twitter.com/BitGameEN

Telegram: https://t.me/BitGameEN

Github: https://github.com/BitGameEN


Imej ihsan Bit.Game

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments