Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Boleh Akhirnya Mempunyai Kawan di Washington


· 9 Februari 2018 · <! – Petikan

Syarikat blokchain dan pelabur cryptocurrency mempunyai beberapa sahabat di Washington – sebagai calon kongres Demokrat pertama kali, Brian Forde kelihatan memenangi kerusi penting Orange County, Calif. November ini. Menyokong Teknologi Baru Dengan kampanye yang tidak berusia setahun, ahli politik pertama kali Brian Forde berharap dapat mendukung perundingan yang mesra blok di Kongres. Lebih daripada sekadar penyokong blok yang mudah, bagaimanapun, Forde mempunyai beberapa kelayakan serius. Dia sebelum ini adalah pengarah

End Excerpt ->

Syarikat blockchain dan pelabur cryptocurrency mempunyai sangat sedikit rakan di Washington – tetapi itu tidak lama lagi akan berubah, sebagai calon kongres Demokrat pertama kali Brian Forde memenangi kerusi penting Orange County, Calif. November ini.


Menyokong Teknologi Baharu

Dengan kempen yang tidak berusia setahun, ahli politik pertama kali Brian Forde berharap dapat menyokong perundangan yang mesra blok di Kongres.

Lebih banyak daripada hanya penyokong blockchain yang sederhana, bagaimanapun, Forde mempunyai beberapa bukti yang serius. Beliau pernah menjadi pengarah mata wang digital di Media Lab MIT dan berkhidmat sebagai penasihat teknologi semasa pentadbiran Barack Obama. Selain itu, beliau berkhidmat sebagai sukarelawan Peace Corps di Nicaragua, dan berpengalaman dengan teknologi yang baru muncul, memandangkan beliau mengasaskan pembekal perkhidmatan telefon internet murah Llamadas SA pada masa "teknologi tidak sah atau haram – ia hanya baru. "

 Calon kongres demokratik Brian Forde

Secara politik, Forde amat prihatin dengan menjaga dan menggalakkan industri blockchain di Amerika Syarikat, daripada menonton industri yang berkembang pesat untuk membuka kedai di lebih mesra negara seperti Switzerland. Dia menjelaskan kepada Bloomberg :

Anda perlu melindungi hak pengguna dan keselamatan pengguna, tetapi kami juga perlu membenarkan inovasi. Anda ingin mencipta 'kotak pasir pengawalseliaan' untuk teknologi baru ini berkembang. Kebimbangan saya ialah apabila anda menggunakan peraturan yang ketat untuk startup kecil, mereka akan dipaksa untuk memohon begitu banyak sumber untuk pematuhan yang mereka tidak akan mempunyai sumber untuk membina dan membuat inovasi.

Pencalonan pro-crypto Forde telah menarik sokongan dari beberapa nama terbesar di ruang blockchain, termasuk Pete Briger Fortress Investment Group, Union Square Ventures 'Brad Burnham, pelabur cryptocurrency masa besar Mike Novogratz, dan jutawan Bitcoin Cameron dan Tyler Winklevoss-dengan yang terakhir memberitahu Bloomberg:

Brian memahami kuasa teknologi yang baru muncul dan bagaimana untuk memupuk dan membentuknya dengan cara yang memberi kesan positif kepada orang dan organisasi.

Yang sama tidak boleh dikatakan untuk kebanyakan saman di The Hill.

 Dibiayai oleh Crypto

Dibiayai oleh Crypto

Forde bukan sahaja memimpin pertuduhan untuk menggalakkan industri blockchain di Amerika Syarikat – dia juga telah menerima sumbangan kempen yang paling dalam bentuk Kempen Forde telah menerima lebih daripada $ 66,000 dari cryptocurrency yang dominan pada bulan Ogos dan September tahun 2017, yang mencetuskan minat daripada ahli-ahli Kongres yang ingin melakukan perkara yang sama. "Beberapa anggota Kongres telah meminta nasihat saya tentang bagaimana mereka boleh menerima bitcoin juga," katanya kepada ABC News.

Forde berhak melihat dirinya sebagai mendahului lengkung ketika menggunakan teknologi baru untuk sumbangan kempen, menjelaskan :

Ketika Howard Dean pertama kali menerima kad kredit secara online untuk mengumpul dana untuk kampanyenya, ragu-ragu. Empat tahun kemudian, Barack Obama memecahkan rekod penggalangan dana menggunakan teknologi yang sama. Bitcoin, dan teknologi yang mendasarinya, menghalang, sering digambarkan sebagai 'internet seterusnya'. Kami berbangga untuk beratus-ratus ribu orang dan syarikat di seluruh dunia yang menerima bitcoin.

Calon yang menerima sumbangan kempen dalam bentuk Bitcoin menarik sokongan daripada pelabur yang kaya baru yang baru sahaja membuat kekayaan mereka dalam ruang cryptocurrency, dan dengan itu lebih cenderung untuk menyokong kepentingan teknologi baru muncul di dalam negara.

Adakah anda ingin melihat lebih banyak mesra pengguna ahli politik di Washington? Adakah anda pernah jumpa daerah Kongres anda dengan Bitcoin? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan Shutterstock, YouTube

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments