Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Mendapatkan Tahap Utama Mengikuti "Pump and Dump" Wild Semalam
 Iklan

  • Bitcoin telah melihat beberapa tindakan harga liar sejak beberapa hari kebelakangan ini, dengan kripto melihat perhimpunan "pump and dump" yang menjadikannya $ 39,000 sebelum menjunam menjadi $ 32,000
  • Tindakan harga ini menunjukkan bahawa ada sebilangan besar beruang yang ingin memudar tindakan harga BTC pada masa ini
  • Ia telah pulih dari paras terendah dan tidak menunjukkan tanda-tanda mahu runtuh jauh lebih rendah, tetapi tindakan harganya telah berat sejak akhir
  • Satu peniaga menjelaskan bahawa dia sekarang memerhatikan reaksi BTC terhadap $ 34,000 sepanjang hari
  • Adalah penting bahawa crypto dengan tegas memperoleh semula tahap ini dan menetapkannya sebagai sokongan
  • Sebarang penembusan firma di bawahnya sebelum penutupan harian dapat memasukkannya ke dalam kedudukan tidak menentu

Bitcoin dan keseluruhan crypto pasaran telah menjadi berat sejak akhir-akhir ini, dengan BTC dan altcoin sama-sama berjuang untuk mendapatkan momentum besar kerana tekanan penjualan yang sangat besar yang ditanggung penanda aras crypto.

Di mana arah aliran pasaran pada hari-hari dan minggu-minggu ke depan harus bergantung kepada sama ada kenaikan harga boleh menghentikan BTC daripada melihat penjualan yang kuat akibat penolakan baru-baru ini pada $ 39,000.

Seorang peniaga kini memerhatikan lihat bagaimana BTC bertindak balas terhadap $ 34,000, dengan memperhatikan bahawa ini adalah "garis di pasir" yang perlu ditahan agar lembu dapat menguasai apa pun mengenai tindakan harganya.

Bitcoin Berjuang untuk Memperoleh Momentum Berikutan Penolakan $ 39,000

Pada masa itu penulisan, Bitcoin diperdagangkan turun lebih dari 1% pada harga semasa $ 33,820. Ini menandakan penurunan besar dari paras tertinggi baru-baru ini hampir $ 39,000 yang berada di puncak lilin "Elon Musk".

Lilin ini muncul tidak lama selepas Elon Musk menambahkan "#Bitcoin" ke bio Twitternya, memanggil perubahan bio " tidak dapat dielakkan ”dalam tweet.

$ 34,000 adalah“ Line in the Sand ”untuk BTC

Satu peniaga menjelaskan bahawa $ 34,000 adalah tahap utama untuk ditonton dalam jangka pendek, sebagai penutupan harian di atas atau di bawah tahap ini dapat menentukan nasib jangka pendek Bitcoin.

"Kemas kini BTC: Selepas hari yang tidak menentu semalam, masuk akal untuk melihat semula carta BTC. Secara teknikalnya, kami berdagang di atas rintangan. BTC semakin meningkat tetapi jujur ​​itulah perkara terbaik yang dapat dilakukannya setelah berlari seperti ini. $ 34k lagi adalah garis di pasir & harus bertahan. "

 Bitcoin" width = "980" height = "512

 Image Courtesy of DonAlt. Sumber:  BTCUSD di TradingView. 

Beberapa hari yang akan datang akan memberi penjelasan mengenai sama ada BTC dan seluruh pasaran akan membalikkan kerosakan teknikal yang dilakukan oleh pam dan pembuangan baru-baru ini.

 Imej unggulan dari Buka paparan.
Carta dari  TradingView . 

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments