Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Menuntut Tahap Penting, Tetapi Menembusi Di Bawah Ini Boleh Menjana $ 16,000  • Bitcoin telah mengalami aliran naik yang kuat pada waktu berikutan penjualannya yang baru-baru ini, dengan kenaikan harga yang banyak menyerap aliran masuk penjualan
  • Setelah turun ke paras terendah $ 16,400, cryptocurrency menghadapi lonjakan besar yang kini memimpinnya melepasi $ 18,000
  • Momentumnya sekarang menunjukkan beberapa tanda melambatkan, dan ada kemungkinan kuat bahawa kenaikan lebih jauh akan berlaku dalam jangka pendek
  • Seorang peniaga menyatakan bahawa sekarang penting bahawa bulls memegang kripto di atas $ 17,700 -17,850
  • Dia menyatakan bahawa penembusan di bawah sokongan ini boleh menyebabkan kripto melambung ke wilayah $ 16,000

Bitcoin dan seluruh pasaran crypto kini sedang rali, dengan penjualan Bitcoin baru-baru ini tidak banyak merosakkan pasaran sebagai bulls bertujuan untuk menghapus semua kerugian.

BTC kini diperdagangkan kembali melebihi $ 18,000 dan tidak menunjukkan tanda-tanda penurunan. Sekiranya tahap ini menjadi asas sokongan, ia dapat memungkinkan pertumbuhan yang lebih jauh pada hari-hari dan minggu-minggu mendatang.

Seorang peniaga kini menyedari bahawa pegangan di atas wilayah $ 17,000 yang lebih tinggi adalah penting bagi pasaran untuk bergerak lebih tinggi. [19659007] Dia menyatakan bahawa penembusan di bawah wilayah harga ini dapat membuka pintu untuk penurunan turun ke arah $ 16,000.

Bitcoin Mendapat Momentum sebagai Bears Falter

Pada masa penulisan, Bitcoin adalah berdagang naik lebih dari 2% pada harga semasa $ 18,115. Ini menandakan lonjakan yang ketara dari paras terendah $ 16,400 yang ditetapkan di bahagian bawah penjualan baru-baru ini.

Kekuatan yang dilihat oleh pasaran agregat akhir-akhir ini nampaknya menunjukkan bahawa kenaikan lebih lanjut akan segera berlaku dan penjualan terakhir ini hanyalah satu lagi "Beli peluang penurunan."

Agar perkara ini dapat disahkan, BTC perlu menunjukkan tanda-tanda kestabilan pada hari-hari dan minggu-minggu mendatang.

Pedagang: BTC Mesti Menahan Di Atas Wilayah Hulu- $ 17,000 untuk Uptrend untuk Berlanjutan [19659012] Seorang peniaga menjelaskan dalam tweet baru-baru ini bahawa Bitcoin perlu bertahan di atas $ 18,000 untuk pasaran untuk mengekalkan momentumnya.

Dia secara khusus menunjukkan wilayah yang lebih tinggi- $ 17,000 sebagai kawasan sokongan utama, dengan memperhatikan bahawa penembusan di bawah dapat membuka pintu untuk bergerak menuju $ 16,000.

"Tahap penting yang harus ditahan adalah pemecah $ 17,700-17,850. Sekiranya ia hilang, saya rasa kita akan melihat 16-an lagi. "

 Bitcoin

 Gambar Dengan ihsan Michaël van de Poppe. Sumber:  BTCUSD di TradingView . 

Beberapa hari yang akan datang akan memberikan beberapa gambaran mengenai kekuatan pemulihan yang berterusan ini. Sebarang aliran menaik yang berterusan di sini semestinya memungkinkan peningkatan yang ketara pada hari-hari dan minggu-minggu yang akan datang.

 Imej pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . 

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments