Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Price Dives Below $ 10K As Bite News Fake


· 1 Februari 2018 · 11:00 am <! – Petikan

Sokongan pelabur terus menyimpan harga Bitcoin di atas $ 10,000 sebagai media arus perdana 'FUD' pandangan ke dalam baris Tether yang sedang berjalan. FUD Mainstream Gagal Mencerminkan Realiti BTC memukul rendah sementara $ 9777 Rabu sebelum melantun, dengan peniaga berdiri teguh kerana keseluruhan jumlah dagangan sejuk dan bayaran urusniaga jatuh ke tahap paling rendah dalam bulan-bulan. Harga telah mengalami penurunan baru selepas Bloomberg menerbitkan artikel mengenai Tether dan pertukaran yang berkaitan Bitfinex menerima

End Excerpt ->

Sokongan pelabur terus menyimpan harga Bitcoin di atas $ 10,000 sebagai media arus perdana 'FUD'

BTC memukul sebuah sementara rendah $ 9777 pada hari Rabu sebelum melantun, dengan peniaga berdiri teguh kerana volume keseluruhannya sejuk dan penurunan bayaran urus niaga antara tahap yang paling rendah dalam bulan

Harga telah mengalami penurunan baru selepas Bloomberg menerbitkan artikel mengenai Tether dan pertukaran yang berkaitan Bitfinex menerima subpoenas daripada pengawal selia AS

Berita yang berkaitan dengan peristiwa yang, pada hakikatnya, berlaku pada Disember 2017, tetapi menghantar gelombang ketidakpastian melalui pasaran, yang menimbulkan keresahan sekitar minggu lalu $ 530 juta hack Coincheck .

Seperti kritikan yang melampaui kegagalan penerbitan untuk menyebutkan tarikh kejadian berlaku, yang lain terus memproklamasikan keruntuhan Bitcoin. "Walaupun Bitcoin tidak berdagang sejajar dengan pasaran ekuiti setiap hari, nampaknya kejatuhan harga hari Selasa adalah keadaan Risiko Off kerana pasaran ekuiti juga bergerak lebih rendah," kata Forbes Selasa ketika MarketWatch memberi amaran bulan "bulan paling buruk dalam 3 tahun."

Pada masa yang sama, sentimen dari dalam industri cryptocurrency telah meningkat. Mengenai topik Tether, pencipta Litecoin, Charlie Lee, menyatakan bahawa syarikat itu terus mengeluarkan token USDT selepas subpoena itu merupakan tanda kestabilan yang menggalakkan.

"… Ia dijangka untuk CFTC untuk memfailkan Bitfinex untuk menyiasat jika terdapat sebarang kesalahan. Kenyataan bahawa subpoena itu pada Disember 2017 dan mereka masih terus mengeluarkan USDT adalah berita baik, "tulisnya di Twitter, sambil menambah USDT itu" sama seperti altcoin lain ".

India Bergabung Dalam Perundangan Peraturan Antarabangsa

Sentimen yang membina sementara itu diteruskan dalam pernyataan peraturan di pinggir Persidangan Ekonomi Dunia minggu 2018, dengan menteri kewangan India Arun Jaitley menjadi suara terbaru untuk mengumumkan usaha formal untuk membentuk cryptocurrency negara "Kerajaan tidak menganggap tender atau duit syiling undang-undang kriptografi, dan akan mengambil semua langkah untuk membendung penggunaan aset kripto ini dalam membiayai kegiatan tidak sah atau mana-mana bahagian sistem pembayaran," katanya dalam satu tahunan ucapan belanjawan .

Kata-kata Jaitley ditafsirkan oleh beberapa wartawan media arus perdana Kegiatan haram diisyaratkan sebagai keutamaan bagi pengawal selia di UK dan AS di Davos, sementara Perancis, Jerman, dan lain-lain mengulangi panggilan untuk pembuatan undang-undang antarabangsa usaha sekitar Bitcoin.

Apa pendapat anda mengenai sentimen pasaran Bitcoin minggu ini? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan dari mosthdwallpapers.com, Twitter / @ SatoshiLite, India.com, arkib Bitcoinist.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments