Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Turun Di bawah $ 8K Selepas Memukul Tinggi Tahunan, Tetapi Berapa Lama?


Harga Bitcoin akhirnya berjaya mencapai $ 9,000. Tetapi sambutan itu hampir berakhir sebelum ada yang dapat meraikannya. Pelabur kini ingin tahu berapa lama mereka perlu menunggu sebelum ujian lain $ 9k.


Bitcoin Turun 12% Selepas Pecah Melalui $ 9k

Selepas membuat langkah yang kuat di atas $ 9,000 dan mendahului pada $ 9,090, harga Bitcoin [19659004] 0 0 ditolak dengan kuat dan jatuh sejauh $ 7,980 sebelum memulakan apa yang kelihatan menjadi pemulihan perlahan.

Kejayaan Bitcoin untuk mencapai tahap tinggi 2019 baru-baru ini adalah jangka pendek dan oleh itu seseorang akan menjangkakan kemunculan yang berlaku di seluruh pasaran dan menyebabkan syiling utama lain seperti Ethereum, Litecoin, dan Ripple merosot secara mendadak.

Keseluruhan pasaran cryptocurrency turun $ 25 bilion dalam tempoh beberapa jam dan pada masa penulisan jumlah topi pasaran berjumlah $ 264 bilion. Walaupun pembetulan itu datang sebagai kejutan, ramai pelabur dan penganalisis menjangkakan ia sebagai run parabola baru-baru ini Bitcoin bermakna pengunduran akan berlaku pada satu ketika. Pedagang veteran Peter Brandt kelihatan tepat pada wang itu, memandangkan pada akhir minggu lalu ia tweetkan carta ramalan yang Bitcoin akan meninjau kembali $ 7,900 dan hari ini dia main-main bertanya apakah pembetulan kejutan mengguncang pelabur FOMO keluar dari pokok mereka.

Memandangkan kenaikan harga baru-baru ini di seluruh pasaran, ia juga tidak menghairankan bahawa segelintir penganalisis yang sama pada umumnya tidak tercabar oleh penarikan semula hari ini dan meminta Bitcoin untuk meletupkan tanda $ 10k minggu depan.

Rhythmtrader adalah antara mereka yang merasa kurang diganggu oleh keadaan semasa Bitcoin dan beliau menegaskan bahawa laluan Bitcoin kepada 10K berbeza pada tahun 2019 kerana fundamentalnya meningkat dengan ketara dan ramai pemain institusi sangat terlibat dengan pasaran cryptocurrency sekarang.


$ 10K oleh Minggu Depan

Sehingga kini, BTC / USD telah mendapat lebih daripada 140% dan pada hari Khamis CEO CEO Digital Mike Novogratz memberitahu Bloomberg $ 7,000 dan $ 10,000 dan dia menjelaskan bahawa "pokok-pokok tidak tumbuh ke langit." Novogratz juga mengakui bahawa lonjakan euforia cepat dapat mengambil Bitcoin lebih tinggi dan pada awal Mei dia meramalkan ia mencapai $ 20,000 dalam tempoh 18 bulan.

Pada masa ini, BTC / USD telah mencabut beberapa wilayah dan cuba mengatasi rintangan pada $ 3,400. RSI menunjukkan bahawa cryptocurrency teratas di wilayah oversold dan bergerak di atas $ 3,400 mungkin meningkatkan jumlah belian dan membantu Bitcoin meningkat kepada $ 8,600.

Seperti Bitcoinist melaporkan letupan melalui psikologi $ 10,000 tanda akan mencetuskan 'FOMO sebenar' menurut penganalisis penyelidikan Fundstrat, Tom Lee.

Adakah anda fikir Bitcoin akan mengambil semula $ 9k sebelum hujung minggu? Kongsi pendapat anda di dalam komen di bawah!


Imej melalui Twitter Shutterstock, Tradingview.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments