Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

BitRewards Hits Softcap, Tawaran Mata Pulangan & Mata Kesetiaan dalam Cryptocurrency


· 13 Mac 2018 · 11:00 am <! – Kutipan

BitRewards menyediakan platform ganjaran premium yang dikuasakan oleh kecerdasan buatan untuk kedua-dua peniaga dan pembeli. Misi BitRewards Bit Kerja adalah untuk menyediakan platform kesetiaan dan ganjaran yang menghubungkan semua peruncit dalam talian dengan pelanggan. Dengan BitRewards, pedagang mendapatkan perisian BIT tanpa caj. Perisian ini didasarkan pada produk yang inovatif dan menguntungkan dengan sejarah pasaran lima tahun, yang telah terbukti dapat meningkatkan pendapatan dengan purata 17 peratus. Sementara itu,

Akhir Petikan ->

BitRewards menyediakan platform ganjaran premium yang dikuasakan oleh kecerdasan buatan untuk kedua-dua peniaga dan pembeli.


How Bit Works

dan platform ganjaran yang menghubungkan peruncit dalam talian semua jenis dengan pelanggan.

Dengan BitRewards, pedagang mendapatkan perisian BIT tanpa bayaran. Perisian ini adalah berdasarkan produk yang inovatif dan menguntungkan dengan sejarah pasaran lima tahun, yang telah dibuktikan untuk meningkatkan pendapatan dengan purata 17 peratus.

Sementara itu, pembeli diberi ganjaran untuk pembelian, arahan, suka Facebook, dan aktiviti lain dalam token BIT – yang boleh ditebus untuk ganjaran atau wang tunai.

Pada dasarnya, BitRewards membolehkan para pedagang membeli BIT ketika pembeli memegang BIT. Dengan berbuat demikian, pembeli mendapat token cecair, peniaga memperoleh lebih banyak jualan, dan seluruh manfaat komuniti dari pertumbuhan yang bersatu.

Manfaat

BitRewards ditetapkan untuk menggunakan blok yang sesuai untuk mengganggu industri kesetiaan / ganjaran yang dipecahkan dan patah. Pasukan percaya dengan kekuatan kontrak pintar dan cryptocurrency dan akan memanfaatkan Ethereum untuk mengantar era baru kesetiaan pelanggan.

Protokol pengedaran dan protokol blockchain memberikan banyak faedah kepada semua orang yang terlibat dalam ekosistem BitRewards.

Bagi pengguna, BitRewards menawarkan ganjaran dalam bentuk cryptocurrency yang tidak terikat kepada kejayaan mana-mana pedagang tertentu. Mereka mudah ditebus atau ditukar kepada aset cair lain, dan diperibadikan dan diperibadikan mengikut kepentingan pengguna. Selain itu, sementara ganjaran tradisi tamat tempoh, ganjaran cryptocurrency ini menghargai nilai.

Bagi pedagang, BitRewards menawarkan perisian premium tanpa sebarang kos. Perisian telah ditunjukkan untuk meningkatkan kesetiaan pelanggan dan menjana jualan tambahan dan menyediakan pengenalan kepada kedua-dua program kesetiaan mandiri dan token yang khusus pedagang. Ia juga menghubungkan sebarang program kesetiaan proprietari kepada token BitRewards melalui API.

BitRewards juga selamat dan terjamin. DAO menjamin kecekapan pembangunan rangkaian BitRewards. Pedagang juga memiliki dan mendapat manfaat daripada data mentah mereka, manakala pemaju boleh mencipta penyelesaian yang berjaya yang memberi insentif kepada penggunaan rangkaian BitRewards.

 Carta aliran BitRewards

BIT Tokens

Nilai token BIT akhirnya didefinisikan oleh prinsip bekalan dan permintaan. Bekalan datang dari para pelanggan yang ingin menebus token mereka, sementara permintaan datang dari pedagang yang menggunakan BIT sebagai hadiah pelanggan.

Proses keseluruhannya adalah mudah. ​​

Pertama, pelanggan melakukan pembelian dengan pedagang yang menjadi anggota BitRewards Rangkaian. Kedua, para peniaga memberi ganjaran kepada pelanggan dengan BIT, berbanding dengan titik kesetiaan tradisional, dengan membeli token BIT secara langsung dari BitRewards atau pada pertukaran cryptocurrency – yang mendorong permintaan untuk token BIT. Akhirnya, para pelanggan mungkin memegang BIT atau membelanjakan token di kedai-kedai. Memilih pilihan yang pertama membolehkan potensi penambahan nilai token, yang mendorong bekalan BIT ke bawah.

Ia Sudah Berfungsi

BitRewards berpunca daripada teknologi perniagaan yang sedang berjalan di syarikat ini GIFTD – hadiah dan kesetiaan SaaS untuk kecil dan kedai dalam talian bersaiz sederhana – yang telah hidup selama lima tahun.

Ia ditubuhkan pada tahun 2012, dan lebih daripada 500 peniaga menggunakan penyelesaian GIFTD.

Acara Penjanaan Token

Present tokens BIT bermula pada 25 Disember 2017, dan akan ditutup pada 30 April 2018.

Jumlah isipadu token BIT akan mencapai 2 bilion, dan jumlah penjualan token akan mencapai 1.28 bilion. Sampul lembut $ 3 juta telah terkena, dan terdapat topi keras tambahan sebesar $ 15 juta. Selain itu, semua token tidak terjual akan dibakar. Dana digunakan untuk pembangunan produk dan skala global.

Token BIT berharga pada 0.00003472 ETH setiap token, yang bermakna 1 ETH membeli 28,800 BIT.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai BitRewards, berhubung dengan pasukan terkemuka industri, bacalah kertas putih projek itu, dan lihat pelan peta BitRewards, lihat laman web rasmi .

Adakah anda sakit dari ganjaran kesetiaan yang berpecah-belah? Apa pendapat anda mengenai projek BitRewards? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan BitRewards, AdobeStock

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments