Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitrue Melancarkan Pasangan Perdagangan untuk Menyokong Integrasi NFT dengan Permainan Gala
 Iklan

Dengan jumlah harian ratusan juta dolar, Bitrue adalah salah satu pertukaran cryptocurrency yang paling sibuk di industri ini. Untuk mengekalkan dominasi, Bitrue terus berusaha untuk menerapkan aset baru agar penggunanya dapat memanfaatkannya. Gala Games, platform permainan berasaskan blockchain, telah memperkenalkan Flare untuk pembelian NFT dalam permainannya. Pertukaran kini telah melancarkan pasangan perdagangan GALA / XRP untuk menyokong integrasi. Dengan dua penjualan rekod item NFT untuk permainan MMORPG mereka yang akan datang, Mirandus, peluang yang dimiliki Gala menjadikannya wajar untuk pertukaran cryptocurrency.


Perkongsian Tiga Hala untuk Memperluas Ekosistem Permainan

Integrasi Flare pada Gala Games dan GALA into Bitrue adalah sebahagian daripada perkongsian strategik yang dilakukan oleh ketiga-tiga organisasi tersebut. Gala, Flare, dan Bitrue telah mengumumkan kolaborasi dengan kepentingan pemain, dengan mengintegrasikan Flare ke dalam ekosistem Gala sehingga pengguna platform mempunyai penyelesaian yang dapat dikendalikan selain dari yang ditawarkan oleh standard token ERC-1155. Gala Games memberikan pemilikan penuh aset dalam permainan kepada pemain, yang membolehkan mereka mengewangkan kemahiran dan kerja keras mereka sambil mengambil bahagian dalam sesuatu yang mereka gemari. Bitrue akan dapat memberikan kecairan bagi pemain untuk masuk dan keluar dari kedudukan mereka, sambil juga mempromosikan ekosistem secara keseluruhan.

Keupayaan Permainan Gala Flare Broadens

Pembangun telah membayangkan Flare Network sebagai membawa lapisan kemampuan baru ke blockchain Ripple dengan membuat sistem yang membolehkan kontrak pintar berdasarkan XRP . Ripple tetap menjadi salah satu protokol blockchain yang paling banyak digunakan di pasaran, menjadikan integrasi kontrak pintar sebagai langkah seterusnya untuk platform ini.

FLR adalah cryptocurrency asli Flare Network, bertindak sebagai 'gas' digital yang membolehkan transaksi dilakukan di rangkaian. Sejak Flare Network dibangun di atas Ripple Network, FLR diatur untuk ditayangkan kepada pemegang XRP, menggunakan strategi akar umbi bagi mereka yang mempunyai kemungkinan tertinggi ingin menggunakan platform ini dengan segera. Dengan mengintegrasikan Flare ke dalam Gala Games, Gala akan menampung kumpulan pemain baru yang dapat berinteraksi dengan permainan dan NFT Gala. Dengan Bitrue menjadi salah satu pertukaran denominasi XRP terbesar, perkongsian antara ketiga-tiga kumpulan itu mewakili nilai tiga bagi pengguna dan pemain rangkaian Ripple yang bergerak maju.

Mengapa Bitrue Adalah Sesuai Besar

GALA mempunyai senarai awal di Bitrue, di mana ia mendapat banyak perhatian positif dari pengguna platform, menandakan potensi yang dapat dibawa oleh projek ini ke industri permainan. Bitrue ingin terus memfasilitasi pertumbuhannya, dan bersama dengan Flare, yang juga menjadi tuan rumah penyenaraian awalnya di Bitrue, kolaborasi itu kelihatan seperti penyelesaian nilai tambah yang jelas untuk semua pihak.

Perkongsian ini baik untuk semua peserta, tetapi kemungkinan akan memerlukan lebih banyak masa untuk pembangunan sehingga pencetakan Flare Network akan tersedia untuk pemain Gala. Oleh kerana organisasi-organisasi ini terus berinovasi, akan menjadi menarik untuk melihat apa yang mereka miliki untuk industri permainan blockchain dan .


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah sepenuhnya dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments