Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Blockchain di Perkhidmatan Blogger: Pasaran Membolehkan Format Baru untuk Blogger dan Pengiklan untuk Bekerjasama


· 28 Februari 2018 · 1:00 pm <! – Petikan

Forbes baru-baru ini menerbitkan data yang menunjukkan bahawa sepuluh blogger berbayar tertinggi di YouTube secara kolektif memperoleh $ 127 juta dalam setahun. Majalah ini menganalisis pendapatan para pemimpin pendapat ini dari 1 Jun 2016 hingga 1 Jun 2017. Kepentingan pengiklan yang semakin meningkat di blogosphere telah membawa kepada kemunculan pemain yang kuat di pasaran, menawarkan perkhidmatan mereka sebagai perantara dengan penulis blog terulung di seluruh dunia. Terima kasih kepada peningkatan populariti mereka dan kesetiaan khalayak yang kuat, di

Akhir Petikan ->

Forbes baru-baru ini menerbitkan data yang menunjukkan bahawa sepuluh blogger berpatutan tertinggi di YouTube secara kolektif memperoleh $ 127 juta dalam satu tahun. Majalah ini menganalisis pendapatan para pemimpin pendapat ini dari 1 Jun 2016 hingga 1 Jun 2017. Kepentingan pengiklan yang semakin meningkat di blogosphere telah membawa kepada kemunculan pemain yang kuat di pasaran, menawarkan perkhidmatan mereka sebagai perantara dengan penulis blog terulung di seluruh dunia.


Terima kasih atas peningkatan populariti mereka dan kesetiaan khalayak yang kuat, dalam dua atau tiga tahun terakhir blog dan saluran YouTube telah menjadi salah satu platform yang paling menjanjikan untuk meletakkan iklan asli. Ini telah membawa kepada penampilan pada segmen pemasaran digital bidang yang baru, berkembang pesat yang dikenali sebagai pemasaran influencer, yang melibatkan kerjasama yang saling menguntungkan antara pengiklan dan pemimpin pendapat internet. Sesetengah ramalan mempunyai pasaran ini mencapai $ 10 bilion menjelang tahun 2020.

Sebaiknya pemasaran influencer mula berkembang daripada syarikat yang muncul untuk menawarkan pelbagai perkhidmatan di kawasan ini. Antara yang terkenal ialah SocialMedia.Market – yang pertama menawarkan platform yang beroperasi pada blockchain yang menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk melancarkan kempen pengiklanan dalam bidang pemasaran yang mempengaruhi.

"Menjual integrasi dengan seorang blogger teratas adalah sesuatu yang semua orang memasuki ruang pemasaran influencer bermula dengan. Kami telah berada di pasaran ini buat seketika sekarang, dan kami mensasarkan sesuatu yang lebih tinggi – kami mahu mengubah iklan asli ke pasaran global, boleh diakses oleh setiap blogger dengan penonton sebanyak 1,000 orang atau lebih, untuk memudahkan hubungan antara pengiklan dan influencer di rangkaian sosial di seluruh dunia. Platform blockchain kami menjadikan ini mungkin, "jelas Alexandra Morozova, pengasas bersama dan pengarah pemasaran untuk SocialMedia.Market. "Kami mensasarkan pasaran pengiklanan dalam talian, pemasaran di blogosphere, perkhidmatan streaming, dan rangkaian sosial, dan kami juga merancang untuk bekerjasama dengan pemimpin pendapat dan blogger di YouTube, Instagram, Facebook, Twitch, Twitter dan platform Internet yang lain."

 Pemasaran Influencer

Terdapat beberapa pilihan untuk bekerjasama dengan pemimpin pendapat mengenai pasaran influencer hari ini, tetapi setiap satunya terhad oleh pelbagai faktor. Opsyen yang paling mudah adalah menjual pelanggan pangkalan data kenalan supaya pelanggan dapat bekerja dengan kenalan ini sebagai keupayaan kewangan dan pengetahuan tentang permit pasaran. Sistem penempatan iklan automatik juga boleh digunakan. Kelemahan di sini sangat berfungsi. Akhirnya, pilihan yang paling "maju" adalah untuk mengupah seorang pengurus agensi, yang boleh mengumpulkan pangkalan data para penguap dan mengedarkan kontrak di antara mereka. Kelemahan utama untuk pilihan ini adalah bahawa ia tidak membenarkan kos sebenar kontrak untuk didedahkan, dan tidak memberi pengiklan kemampuan untuk bertindak seperti yang mereka inginkan dalam mempromosikan produk mereka.

Perbezaan antara pendekatan yang diterangkan di atas dan kerja SocialMedia.Market adalah bahawa platform menawarkan penyelesaian berautomasi, berautomasi dengan akses kepada pemimpin pendapat mengenai semua rangkaian sosial utama dan sistem CRM untuk mengurus dan menganalisis kempen pengiklanan. Selain itu, projek ini membolehkan semua perjanjian antara pengiklan dan blogger didokumenkan menggunakan kontrak pintar, yang menjadikannya lebih mudah untuk menyelesaikan konflik dan membolehkan pembayaran antarabangsa yang mudah menggunakan token platform – SMT atau Tokoh Media Sosial.

Aleksandra Morozova berkata:

Kesukaran membuat pembayaran antara pihak yang mungkin berada di benua yang berlainan adalah salah satu masalah asas segmen pemasaran influencer. Asia dan Amerika Latin mempunyai sistem pembayaran tempatan mereka sendiri, yang mungkin tidak tersedia untuk warga EU, contohnya. Token membetulkan masalah ini, kerana ia dapat berfungsi sebagai cara pembayaran sejagat.

Para pakar kriptomarket telah memberikan markah yang tinggi kepada idea di sebalik platform baru dan prospek masa depannya.

 Pemasaran Blogging dan Influencer Blockchain

"Saya sentiasa bepergian ke persidangan antarabangsa utama mengenai teknologi kewangan, dan pada setiap satu daripada mereka, saya bertemu berpuluh-puluh pakar unik dalam pelbagai bidang. Malangnya, ia sering terbukti bahawa pengaruh dan penonton mereka sangat sempit dan tempatan, walaupun pengetahuan mereka boleh menarik minat berjuta-juta pengguna Internet. Ia adalah jurang ini bahawa platform sedemikian direka untuk menjembatani. Kini, nichenya terbuka lebar, dan potensinya sangat besar, "kata Daria Generalova, pengasas bersama ICOBox penyedia penyelesaian kotak untuk mengendalikan ICO.

Dan Camacho di belakang laman web CryptoCamacho.com mengatakan:

Kita semua tahu pemasaran digital telah secara harfiah meletup dalam tiga hingga lima tahun terakhir. Syarikat-syarikat utama, perniagaan kecil, dan orang biasa ingin menggunakan teknologi pemasaran digital, dan inilah yang dilakukan oleh SocialMedia.Market – ia mewujudkan pasaran bagi para penyengat untuk berhubung dengan pengiklan yang berpotensi. Ini telah dilakukan sebelum ini, tetapi ia tidak pernah dilakukan pada blockchain, dan ini sebabnya saya fikir ICO ini sebenarnya sangat menarik, dan sangat menarik.

Don Keaton, pengasas Team DB8 Crypto, berkata:

Ini adalah pasti akan mengubah cara orang mencapai pengiklan dan pemasaran media sosial. Saya dapat melihat banyak orang yang menggunakan ini untuk mencari pemasar, sama ada selebriti atau orang yang mempunyai pengikut online yang besar, penyampai YouTube, orang yang mempunyai blog besar dan perkara seperti itu. Saya fikir idea itu bagus, pasarannya besar, dan pada pendapat saya ia mempunyai peluang yang baik untuk menjadi menguntungkan.

Pada 9 Februari SocialMedia.Market melancarkan ICO, yang akan berterusan sehingga 16 Mac. Syarikat itu merancang untuk mengumpul kira-kira $ 20 juta semasa tawaran duit syiling permulaan. Looking forward, syarikat itu merancang untuk mengambil projek di seluruh dunia menjelang akhir suku pertama 2019 dan memegang 2-3% daripada pasaran influencer global menjelang tahun 2020.

Bagaimana kesan blogging terhadap kesan teknologi dan lain-lain bentuk pemasaran influencer? Beritahu kami apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah.


Imej ihsan dari

, ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments