Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Blockchain Powered 3D dan VR Platform Sumber Terbuka MARK.SPACE Mengumumkan Pelancaran CRYPTO.VALLEY Virtual City


· 27 Februari 2018 · 11:45 pagi <! – Petikan

MARK.SPACE, ekosistem berkuasa blok untuk penciptaan semua jenis VR / Projek 3D, baru sahaja melancarkan projek infrastruktur maya mereka yang baru dipanggil CRYPTO.VALLEY. Pencipta menyatakan bahawa projek baru ini akan menjadi bandar maya 3D dan komprehensif yang komprehensif dan tersendiri yang akan berfungsi sebagai hub maklumat interaktif untuk penggemar crypto. 24 Februari 2018 – MARK.SPACE gembira untuk mengumumkan pelancaran mega CRYPTO.VALLEY, projek infrastruktur maya yang baru yang menjanjikan

End Excerpt ->

MARK.SPACE, ekosistem berkuasa blok untuk mewujudkan semua jenis projek VR / 3D, baru sahaja melancarkan projek infrastruktur maya mereka yang baru dipanggil CRYPTO.VALLEY. Pencipta menyatakan bahawa projek baru ini akan menjadi bandar maya 3D dan komprehensif VR yang komprehensif dan tersendiri yang akan menjadi hab interaktif maklumat untuk peminat crypto.


24 Februari 2018 – MARK.SPACE gembira untuk mengumumkan mega pelancaran CRYPTO.VALLEY, projek prasarana maya yang baru yang dijanjikan untuk menjadi tumpuan komuniti crypto global sebagai kolam interaktif dan maklumat. Dalam bentuk berfungsi sepenuhnya, CRYPTO.VALLEY akan menjadi bandar maya yang sepenuhnya serasi dengan teknologi 3D dan VR.

MARK.SPACE telah diperkenalkan baru-baru ini sebagai platform sumber terbuka 3D dan VR, memanfaatkan kuasa teknologi blockchain untuk menyampaikan alat mesra pengguna untuk penciptaan dan pelaksanaan semua jenis projek VR / 3D. Semua projek ekosistem yang unik ini boleh diakses melalui mana-mana penyemak imbas web, dan tanpa menggunakan sebarang peralatan VR khusus. Selain itu, tidak seperti semua platform VR sedia ada, ruang maya pada platform ini boleh dikunjungi tanpa membayar sebarang yuran keahlian. Paling penting, tidak ada keperluan bagi pengguna untuk memahami walaupun asas-asas pengaturcaraan untuk mewujudkan ruang web serasi VR.

Dengan empat daerah bertema itu, itu. membeli-belah, perniagaan, kediaman dan komuniti, MARK.SPACE mewujudkan peluang bagi pengguna untuk melawat salinan sebenar lokasi sebenar seperti pangsapuri, pejabat, kelab peminat dan butik fesyen. Pemilik perniagaan dan freelancers dapat memanfaatkan platform ini untuk menjana aliran pendapatan dan menjadikan perkhidmatan maya ke dalam barang-barang yang dijual.

Projek CRYPTO.VALLEY akan menjadi komponen penting dalam ekosistem MARK.SPACE, yang menawarkan platform yang hampir diberikan untuk interaksi sosioekonomi. Terdapat kemungkinan yang tinggi bahawa platform ini akan menarik minat semua pemain utama komuniti crypto global termasuk pemaju blok, crypto-bursa, yayasan dan persatuan, protokol, pengeluar peralatan perlombongan, penasihat dan pakar, penulis blog, dan bilik pameran alat. Pasukan MARK.SPACE yakin usaha terbaru mereka akan memberi manfaat kepada projek crypto atau blockchain, crypto-bank, VC, dana crypto, dan semua peminat crypto yang lain.

Pasukan MARK.SPACE, untuk memudahkan pemahaman, merujuk kepada CRYPTO.VALLEY sebagai "3D dan VR-serasi Reddit, BitcoinTalk, Kickstarter, atau Crypto Wikipedia." Pasukan memberitahu platform ini bertujuan untuk membantu pengguna mengumpul trafik iklan dan menjadi platform untuk kepakaran. Yang pertama adalah penting kerana ini akan membuka paradigma baru dari segi kesetiaan para penonton dan kepuasan pelanggan.

Seorang anggota senior pasukan MARK.SPACE berkata:

Kami percaya bahawa bandar maya akan menjadi titik visual pusat dan taman permainan reputasi untuk perniagaan dan individu kritikal: peluang untuk projek-projek memperlihatkan diri mereka dalam format 3D dan / atau VR.

MARK.SPACE baru sahaja mula menerima permohonan kemasukan ke komuniti Lembah yang baru dilancarkan mereka. Pihak yang berminat boleh menghantar permohonan mereka dengan melawat halaman pendaratan baru projek di Crypto-valley.io.

Bermula dari April 2018, MARK.SPACE akan memulakan peruntukan sifat-sifat maya dan alamat bersama daerah-daerah lain seperti syarikat pembangunan jalan raya.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai MARK.SPACE, sila layari https://mark.space/

Mengenai MARK.SPACE

MARK.SPACE adalah generasi baru Internet: serasi laman web yang, dalam satu tangan, bebas (kerana mereka mempunyai domain mereka sendiri) dan yang lain disatukan oleh sistem transaksi dan perakaunan yang sama di Blockchain dan enjin carian global. Di samping itu, mana-mana pengguna boleh melawat dan mempunyai sendiri ruang 3D / VR / AR (realiti maya / realiti maya) di dalam alam semesta MARK.SPACE secara percuma.

Hubungi: Utushkin Vladislav, CMO MARK.SPACE
Laman web: http://mark.space/
E-mel: [email protected]


Imej ihsan dari MARK.SPACE

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments