Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Blok Array Dapat Disenaraikan Di KuCoin


· 1 Februari 2018 · 2:15 pm <! – Petikan

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek besar yang datang ke platform dagangan kami. Pada 31 Januari, 2018 Block.array (token: ARY) telah ditambahkan ke senarai token yang boleh didagangkan. Pedagang KuCoin akan mempunyai akses kepada pasangan perdagangan ARY / BTC dan ARY / ETH semasa penyenaraian. Pengguna boleh mula mendeposit dan mengeluarkan pada KuCoin pada 31 Januari, 2018 pada 18:00 (UTC +8), dan perdagangan ARY pada KuCoin pada 31 Januari, 2018 pada 22:00 (UTC +8). ICO Harga 1 ARY = 0.26 USD

Akhir Kutipan ->

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek besar yang datang ke platform perdagangan kami. Pada 31 Januari, 2018 Block.array (token: ARY) telah ditambahkan ke senarai token yang dapat ditukar.


Pedagang KuCoin akan mempunyai akses kepada pasangan perdagangan ARY / BTC dan ARY / ETH apabila disenaraikan. Pengguna boleh mula mendeposit dan mengeluarkan pada KuCoin pada 31 Januari, 2018 pada 18:00 (UTC +8), dan perdagangan ARY pada KuCoin pada 31 Januari, 2018 pada 22:00 (UTC +8). ICO Harga 1 ARY = 0.26 USD (0.00021 ETH)

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau keraguan menyertai komuniti kami dan bertanya, kami sentiasa dalam talian: https://t.me/Kucoin_Exchange

Maklumat Mengenai Blok Array

Blok Array yang berpangkalan di Tennessee memperkenalkan penyelesaian blockchain bersepadu untuk meningkatkan program kebolehkesanan operasi rantaian bekalan perniagaan.
Dengan menyediakan infrastruktur untuk membuat susunan bersepadu vertikal, dan sistem tanda ARY untuk membenamkan produk maklumat mengenai blok Ethereum, mereka akan menyediakan pelbagai perkhidmatan kepada kedua-dua perniagaan dan pengguna.

Bagaimana ia berfungsi

Banyak syarikat di seluruh dunia, seperti Amazon, Wal-mart, dan eBay, memerlukan produk yang mereka tangani mempunyai barcode yang dikeluarkan oleh organisasi bukan keuntungan G1. Maklumat yang terkandung dalam kod bar G1 dihadkan kepada awalan syarikat dan nombor pengenalan produk. Maklumat ini diperlukan untuk peruncit besar untuk mengendalikan produk syarikat, tetapi tidak cukup maklumat untuk sistem rangkaian bekalan syarikat.
Menggunakan protokol antara muka data blockchain (BDI), Block Array telah mengembangkan infrastruktur untuk membuat perpustakaan perisian di mana Maklumat tentang produk disimpan semasa ia bergerak melalui rantaian bekalan. Menggunakan piawaian EPCIS yang dibangunkan oleh G1, perpustakaan akan membolehkan syarikat membuat dan berkongsi data acara penglihatan dan menyatakannya sebagai URI.

Block.array Giveaways dan Aktiviti Perdagangan:

1. Pertandingan Perdagangan Menang 40ETH

Kami akan menilai peniaga dari 1 hingga 500 dari segi jumlah jumlah ARY yang didagangkan pada akaun anda (termasuk kedua-dua pembelian & penjualan) semasa tempoh pertandingan.

2. ARY Net Deposit Competition Win 25ETH

Kami akan menilai ARY Net Deposit (deposit minus withdrawals) dari 1 hingga 500 dalam tempoh kompetisi. Hadiah 25ETH akan diperuntukkan dalam format berikut.

3. Twitter Retweet 10ETH Giveaway

Ikuti Twitter rasmi KuCoin dan tweet semula tweet pertandingan ini, maka isi borang ini, anda akan mendapat hadiah ETH secara rawak, kami akan memberikan hadiah sebanyak 10ETH.
Masa aktiviti: 2018/01 / 31 22:00:00 – 2018/02/05 23:59:59 (UTC + 8)
Pautan Aktiviti: https://www.kucoin.com/#/rank/ARY [19659009] Ketahui lebih lanjut mengenai projek-projek: https://blockarray.com/
Sertai community.Community Block Telegram di sini: https://t.me/Block_Array
Block.array WhitePaper : klik di sini

Amaran Risiko: Pelaburan cryptocurrency adalah perjanjian modal teroka, ia mempunyai7 x 24 jam model perniagaan perdagangan tanpa waktu dekat pasaran. Sila beri perhatian lebih kepada pelaburan berisiko. KuCoin memegang sistem penapisan ketat mengenai semua perjanjian token, tetapi kami tidak pernah mengambil sebarang liabiliti untuk tingkah laku pelaburan.


Imej ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments