Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bosan Tracking All Your Crypto Investments Individually? Inilah Bagaimana Saifu Boleh Bantu


· 26 Januari 2018 · 2:00 pm <! – Petikan

Sebagai pelabur crypto, adakah anda sering mendapati sangat sukar untuk mengesan banyak syiling dan pelaburan? Tidakkah anda menyukai satu cara untuk melihat semua pegangan anda dengan mudah, dan membeli dan menjual duit syiling yang berbeza dengan klik butang? Inilah cara Saifu dapat membantu. Saifu – Mengambil Cakrawala Keystream Dompet, kunci peribadi, akaun, alamat; kebanyakan dari kita telah melalui semua yang sebelum ini. Mengekalkan dan menjejaki semua kami

Akhir Petikan ->

Sebagai pelabur crypto, adakah anda sering merasa sangat sukar untuk menjejaki banyak syiling dan pelaburan anda? Tidakkah anda menyukai satu cara untuk melihat semua pegangan anda dengan mudah, dan membeli dan menjual duit syiling yang berbeza dengan klik butang? Berikut adalah cara Saifu dapat membantu.


Saifu – Mengambil Cryptocurrencies Mainstream

Dompet, kunci peribadi, akaun, alamat; kebanyakan dari kita telah melalui semua yang sebelum ini. Mengekalkan dan menjejaki semua pegangan crypto kami boleh kelihatan menakutkan pada masa-masa. Menyediakan dompet yang berlainan bagi duit syiling yang berbeza boleh meletihkan walaupun untuk para veteran di lapangan – perlu memuat turun dan memasang perisian baru setiap kali anda membuat pelaburan baru tidak tepat. Mujurlah, perkhidmatan baru yang dipanggil Saifu boleh mengubahnya.

 Saifu Dashboard

Saifu menggunakan kriptografi dengan mata wang biasa yang boleh diakses, mudah dan selamat untuk penonton yang luas orang-orang dan perniagaan yang tidak berteknologi tinggi. Bagi mereka yang biasa dengan perbankan dalam talian, Saifu akan kelihatan tidak berbeza; ia adalah platform perbankan dalam talian dan mudah alih yang membolehkan pengguna untuk membeli dan menjual kriptografi tanpa mengalami sebarang kerumitan mendirikan dompet.

Walau bagaimanapun, Saifu tidak terhad kepada hanya itu – pengguna juga akan mempunyai keupayaan untuk membuka bank IBAN akaun bagi mata wang fiat tradisional dan mata wang kriptografi. Mereka juga akan dapat mengeluarkan kad debit yang dikaitkan dengan cryptocurrencies untuk pelanggan mereka; ciri yang sangat berguna, memandangkan kebanyakan kad debit bitcoin ditutup beberapa minggu yang lalu .

 App Saifu Mobile

Syiling anda selamat dengan Saifu

untuk mendapatkan syiling mereka menggunakan penyimpanan sejuk dan dompet perkakasan, Saifu menjadikan proses ini lebih mudah untuk pengguna akhir. Saifu menggunakan gabungan teknologi perkakasan dan perisian untuk memberikan keselamatan pelbagai lapisan untuk melindungi setiap akaun pelanggan. Mereka telah bekerjasama dengan Thales – peneraju dunia dalam teknologi keselamatan perbankan – untuk mendapatkan dana pelanggan. Setiap akaun mempunyai kunci akses yang disimpan dalam Modul Keselamatan Perkakasan Thales, yang bermaksud bahawa ia tidak boleh dicuri oleh penggodam.

Saifu juga merupakan institusi kewangan yang terkawal sepenuhnya, jadi tidak ada risiko mereka runtuh dalam fesyen serupa dengan Mt Gox. Operasi sehari-hari mereka sering diaudit oleh firma perakaunan terbesar di dunia, dan mereka mematuhi sepenuhnya pengawal selia dengan mematuhi prosedur Anti Pencucian Wang (AML) dan Tahu Pelanggan (KYC) yang ketat.

Saifu Tawaran Syiling Permulaan Token

Dilancarkan pada 15 Januari 2018, Tawaran Syiling Saifu Token Initial (ICO) sedang berjalan dan akan diteruskan hingga 11 Mac 2018. Saifu berharap dapat menggunakan ICO ini sebagai cara untuk mengumpul dana untuk pemasaran dan pembangunan operasi untuk mengembangkan perniagaan mereka.

Tokoh memainkan peranan yang penting dalam platform, kerana semua yuran transaksi dan yuran pertukaran akan dibayar di Saifu Tokens, mewujudkan permintaan semula jadi bagi mereka. Token tersebut juga akan bertindak sebagai insentif bagi pengguna untuk mengambil bahagian dalam program kesetiaan Saifu, yang akan memberi ganjaran kepada pengguna berdasarkan jumlah Token Saifu yang mereka pegang dalam akaun mereka.

Bitcoinist baru saja belajar bahawa, sebagai tambahan kepada program kesetiaan, pengguna platform akan menerima diskaun untuk membuat pembayaran menggunakan token Saifu dalam akaun mereka.

Penawaran syiling permulaan kini diadakan pada kadar 0.0001 BTC setiap token. Perdagangan tanda itu dijangka dimulakan dalam beberapa minggu, jika tidak hari, dari kesimpulan ICO.

Untuk maklumat lanjut mengenai Saifu, sila lawati ico.saifu.ai dan muat turun whitepaper projek .

Apa pendapat anda tentang konsep Saifu? Bagaimanakah anda menjejaki banyak pelaburan cryptocurrency? Mari kita ketahui di dalam komen di bawah.


Imej ihsan Saifu

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments