Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Btcurrencies.com Sangat Mengesyorkan XinFin ICO Bulan Ini – Hanya 7 Hari Kiri!


· 8 Mac 2018 · 12:00 pm <! – Petikan

BTCurrencies.com sangat berharap dengan XinFin ICO yang didedikasikan untuk meningkatkan perdagangan antarabangsa dan sektor kewangan dengan menghapuskan kecekapan melalui teknologi blockchain unik hibrid. Singapura, 8 Mac, 2018: Berita Besar untuk pelabur cryptocurrency yang terlibat dalam perdagangan antarabangsa. Mengikut laporan dari portal berita cryptocurrency terkemuka BTCurrencies.com, ICO baru telah dilancarkan dengan tumpuan kepada pembangunan perdagangan dan kewangan global. Titik sebagai XinFin, ICO terkini mewakili

End Excerpt ->

BTCurrencies.com sangat berharap tentang XinFin ICO sektor dengan menghapuskan kecekapan melalui teknologi blockchain unik hibrid.


Singapura, 8 Mac, 2018: Berita Besar untuk pelabur cryptocurrency yang terlibat dalam perdagangan antarabangsa. Mengikut laporan dari portal berita cryptocurrency terkemuka BTCurrencies.com, ICO baru telah dilancarkan dengan tumpuan kepada pembangunan perdagangan dan kewangan global. Ditubuhkan sebagai XinFin, ICO terkini merupakan platform teknologi eksklusif Blockchain Hybrid yang ditujukan untuk menghapuskan ketidakcekapan dalam perdagangan dan pembiayaan antarabangsa.

Rantaian XinFin unik dikuasai oleh Protokol XDC01 yang mewakili garpu Ethereum dan Kuorum. Keadaan ini seni bina hibrida seni menonjol dengan gabungan eksklusif kedua-dua blok awam dan swasta – yang akhirnya menjadikannya berskala, selamat serta kilat cepat.

XinFin ICO akan berakhir pada 15 Mac , 2018, dan titik harga token adalah –

1ETH = 133000 XDCE

Laporan dari BTCurrencies.com menyatakan:

XinFin adalah salah satu perkembangan yang paling menjanjikan dalam ruang cryptocurrency terkini dan itu satu perkara yang hebat platform ini menanti untuk memperbaiki keadaan ekosistem perdagangan dan kewangan global. Portal penghalang hibrida ini merupakan seni bina blockchain yang sangat selamat, berskala, dibenarkan dan komersial yang dikhaskan untuk menghapuskan ketidakcekapan yang melanda bidang perdagangan & pembiayaan antarabangsa semasa. XinFin juga akan membantu institusi dengan penyelesaian masa sebenar dan memudahkan kontrak pintar silang sempadan. Mereka yang entah bagaimana terlibat dengan perdagangan global akan mendapat manfaat yang besar dari [IEC XDCE ICO .

Seperti yang dilaporkan oleh Dewan Perniagaan Antarabangsa, aliran perdagangan global dijangka berkembang pada kadar tahunan 4.3% dan akan mencapai $ 1 `9 trilion menjelang 2020. Keadaan sedemikian menyeru permintaan besar untuk sokongan infrastruktur. Malah, keperluan pelaburan infrastruktur global dijangka mencapai sekitar $ 3.7 trilion setahun sekarang. Masalahnya adalah banyak faktor yang membataskan pembangunan infrastruktur yang berkaitan dengan perdagangan dan kewangan antarabangsa. Ini termasuk sifat pelaburan infrastruktur tradisional, pembatas penyedia tradisional, kekurangan pasar kewangan global yang sempurna, latensi rentas sempadan dan sebagainya.

Peter Yeo, pengasas bersama XinFin menyatakan: [19659013] Blockchain adalah alat penambahbaikan kecekapan ketika menangani masalah pembangunan infrastruktur yang melanda sektor perdagangan global hari ini. Teknologi blockchain unik XinFin memudahkan peningkatan dalam kecekapan dengan mekanisme pembiayaan generasi akan datang yang kuat – yang akan melengkapi ekosistem kewangan yang ada secara lancar. Kami berdedikasi untuk membuat protes XDC01 yang paling cepat berkembang, dengan protokol XDC01, dengan penyertaan secara spontan daripada pembiaya, kerajaan, pembeli, pengawal selia, pembekal dan komuniti untuk menutup defisit perdagangan dan kewangan antarabangsa.

Token XDCE adalah token ERC20 yang boleh dipertukarkan yang membawa pelbagai manfaat untuk peniaga, rakan peringkat institusi dan pelabur swasta. Walau bagaimanapun, token ini akan menjadi yang paling bermanfaat untuk peniaga kerana ia akan membolehkan mereka untuk bersaing dengan kuat terhadap ERC20 biasa lain merentasi pelbagai papan pertukaran. Sistem sedemikian hanya menjadikan jangkauan XinFin lebih serba boleh dalam ruang Crypto semasa.

Token XDCE kami akan disediakan dan boleh didagangkan di kebanyakan bursa. Ia akhirnya akan membantu peniaga-peniaga dengan jumlah dagangan yang tinggi dan dagangan yang cepat di pelbagai bursa.

Pelabur yang berminat boleh menyumbang kepada ICE XDCE dengan ETH, BTC, BCH, dan XRP. Untuk maklumat lanjut tentang platform dan ICO sila layari https://xinfin.io

Anda boleh mengikuti XinFin pada:

Twitter: https://twitter.com/xinfinf [19659022] Telegram: https://t.me/xinfintalk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/xinfin/
Slack: https: // xinfin-public.slack.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCQaL6FixEQ80RJC0B2egX6g
Facebook: https://www.facebook.com/XinFinFintech/ [19659022] Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1989818.0
Reddit: https://www.reddit.com/r/xinfin/

Hubungi:
www.xinfin.io
[email protected]

Hubungi Media:
Thomas Mattwiew
https: //www.btcurrencies. com


Imej ihsan XinFin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments