Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Budbo – Penyelesaian Blockchain Untuk Industri Cannabis


· 27 Januari 2018 · 3:30 pm <! – Petikan

Budbo, syarikat yang aplikasinya sangat popular telah digelar "Tinder rumpai" kini memberi tumpuan kepada memanfaatkan kuasa blockchain untuk membantu dokumen rantaian bekalan dan penyelidikan bantuan dengan menyediakan data telus yang luas. Jualan token mereka sekarang hidup. Industri marijuana yang disahkan sekarang telah dipecah dan dipinggirkan, sesuatu yang telah menyebabkan Budbo mengenal pasti keperluan yang sangat diperlukan untuk beberapa bentuk organisasi yang sistematik yang juga menggabungkan ketelusan operasi.

End Excerpt ->

Budbo, syarikat yang aplikasinya yang sangat popular telah digelar "Tinder rumpai", kini memberi tumpuan kepada memanfaatkan kuasa blockchain untuk membantu dokumen rantaian bekalan dan penyelidikan bantuan dengan menyediakan data telus yang luas. Jualan token mereka sekarang hidup.


Industri marijuana yang disahkan sekarang ini terfragmentasi dan dipinggirkan, sesuatu yang telah menyebabkan Budbo mengenal pasti keperluan yang sangat diperlukan untuk beberapa bentuk organisasi yang sistematik yang juga menggabungkan ketelusan operasi. Masukkan blokchain. Budbo bertujuan untuk menyelaraskan proses, rantaian bekalan, dan logistik industri ganja, membawa ketelusan ke ekosistem dengan bantuan Ethereum Blockchain.

Dengan mewujudkan tulang belakang data untuk industri ganja, Budbo akan dapat membantu pihak berkepentingan

Budbo Meets Big Data

 Budbo Meets Big Data

Pemangku kepentingan dalam industri cannabis , seperti penanam, pengilang, dan dispensari, semua akan dapat menyumbang data mereka kepada ekosistem Budbo yang disimpan di blok tersebut. Semua data mengenai seluruh kitaran hayat produk, dari benih untuk asap, akan direkodkan dalam lejar yang tidak berubah.

Antara produk revolusioner Budbo ialah Budbo Trax, alat logistik yang kuat yang membolehkan pengesanan GPS yang dibolehkan masa nyata produk ganja – dari penanam hingga pengguna akhir, disokong dengan tagihan muatan yang disahkan, bukti pengambilan dan bukti penghantaran, semuanya memudahkan pengawasan yang efektif terhadap rantaian bekalan industri ganja.

Manfaat Sistem Berbasis Blockchain

 Manfaat Sistem Berdasarkan Blockchain

Dengan akses kepada pangkalan data maklumat penting mengenai industri ganja, perniagaan boleh memaksimumkan jualan mereka sementara pihak berkuasa kerajaan dapat memerhatikan dan meneliti operasi industri dengan mudah. Penyelidik dan saintis akan mempunyai sumber data yang boleh dipercayai untuk mendapatkan kajian mariyuana pada masa depan.

Dengan bantuan teknologi blockchain, Budbo akan mengambil langkah-langkah untuk memastikan bahawa perniagaan yang berada di atas kapal akan mematuhi semua undang-undang tempatan dan negeri .

Wawasan Budbo adalah salah satu komuniti aktivis, pesakit, pakar perubatan, pemaju, artis, dan peminat yang bekerja sendiri untuk mencapai matlamat bersama untuk meningkatkan industri ganja melalui penyumbang suara, masa, kejuruteraan dan pengetahuan kepada desentralisasi aplikasi dan rangkaian Budbo.

Budbo Token Crowdsale dan BUBO Tokens

 Budbo Token Crowdsale dan BUBO Tokens

Berikutan prestasinya yang berjaya Budbo, selama 20 juta token BUBO telah dijual, Budbo telah sekarang mula jualan token mereka. Jualan sedang dalam peringkat Tahap 1, dengan setiap peringkat berlari sehingga sejumlah set token dijual. Terdapat 5 peringkat, dengan harga token dari $ 0.25 dalam Tahap 1, terhad kepada 15 juta token, sehingga ke Tahap 5 di mana token dinilai pada $ 0.35. Apa ini bermakna bahawa lebih cepat anda melabur lebih murah, anda boleh membeli token. Anda boleh mendaftar untuk membeli token di sini: https://portal.budbo.io/ .

 Budbo Crowdsale Pengedaran Token

Tentang Budbo

Budbo pada asalnya diasaskan oleh Luke dan Jacob Patterson, Budbo berupaya mendidik para pelanggan tentang industri ganja. Dengan pemasaran yang sangat sedikit, mereka mampu mengembangkan rangkaian mereka kepada tiga ribu pendispensan dan lebih daripada 75,000 pengguna.

Sebagai blockchain terus merevolusikan cara perniagaan beroperasi, Budbo berpindah untuk membawanya ke dalam model perniagaan mereka, menggabungkan dengan LaneAxis Rick Burnett. LaneAxis, sebuah rangkaian pengurusan muatan maya, membolehkan pengirim dan pengangkut untuk lebih berkesan dan cekap menguruskan semua butiran perniagaan rumit dalam mengangkut barang.

Budbo memposisikan dirinya sebagai penyelesaian perusahaan untuk industri ganja, yang membolehkan segala-galanya daripada pengurusan rantaian bekalan kepada pematuhan dan pengawalseliaan. Dalam mengerahkan token BUBO yang berfungsi sebagai kunci API untuk mengagregat data berharga, Budbo kini boleh memberikan pandangan yang boleh dijangkakan kepada penanam, dispensari, dan pengguna.

Dengan pra-jualan mereka selesai, Budbo cepat mendapat momentum, industri mariyuana yang disahkan.

Adakah anda menggunakan aplikasi Budbo? Adakah anda telah melabur dalam Token Crowdsale mereka? Berikan kami maklumat di bawah.


Imej ihsan Budbo, AdobeStock

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau lain-lain bahan di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments