Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Businesscoin – Apps yang terdesentralisasi dalam Perkhidmatan Perhotelan, E-dagang, dan Harta Tanah


· 13 Mac 2018 · 5:00 pm <! – Kutipan

Businesscoin membawa teknologi yang paling canggih untuk memastikan semua orang mempunyai faedah maksimum perkhidmatan kami. Tidak seperti projek berteknologi tinggi lain, Businesscoin mempunyai banyak infrastruktur yang tersedia termasuk laman web E-dagang, perkhidmatan perjalanan, restoran, hotel, perkahwinan, kedai kopi dan karaoke; terutamanya perniagaan hartanah seperti tanah, pangsapuri, kondominium, vila, pusat komersial, resort. Oleh itu, BNC akan sentiasa meletakkan kepercayaan dan faedah pengguna sebagai keutamaan. Ekosistem Kumpulan strategik BNC

End Excerpt ->

Businesscoin membawa teknologi yang paling maju ke kehidupan untuk memastikan semua orang mempunyai faedah maksimum dari perkhidmatan kami.


Tidak seperti projek berteknologi tinggi lain , Businesscoin mempunyai banyak prasarana yang tersedia termasuk laman web E-dagang, perkhidmatan perjalanan, restoran, hotel, perkahwinan, kedai kopi dan karaoke; terutamanya perniagaan hartanah seperti tanah, pangsapuri, kondominium, vila, pusat komersial, resort. Oleh itu, BNC akan sentiasa meletakkan kepercayaan dan manfaat pengguna sebagai keutamaan.

Ekosistem

Kumpulan strategik BNC akan membangun dan mengembangkan ekosistem global dengan cepat, positif dan berpotensi pada masa depan.

  • App perkhidmatan BNC adalah platform yang terdesentralisasi yang menawarkan semua perkhidmatan hiburan dan pelancongan, memberikan pengguna lebih banyak alternatif dengan harga yang berpatutan dan kualiti terbaik.
  • BNC E-commerce App menyediakan produk seperti barangan pengguna, fesyen, perabot, alat tulis, kenderaan, elektronik dan perkara penting lain.
  • App hartanah BNC adalah aplikasi hartanah pertama yang menggabungkan teknologi Blockchain ke dalam model perniagaan. Pengguna boleh membeli, menjual, bertukar atau melabur dalam projek hartanah berpotensi untuk mendapatkan keuntungan yang baik.
  • BNC Wallet adalah selamat, peribadi dan mesra pengguna. Semua urus niaga dibuat tanpa nama kerana mematuhi kontrak pintar di Ethereum untuk melindungi privasi pengguna. Selain itu, pengguna boleh menyimpan, menerima dan memindahkan dana dengan mudah dan cepat di Internet.
  • BNC Exchange adalah pertukaran dalaman yang menyokong menukar BTC-USD, BNC-BNC, BTC-USD, BTC-USD, BTC-USD, BTC -USD, … dalam masa beberapa saat sahaja. Pasukan teknikal kami bekerja seolah-olah untuk menaik taraf sistem untuk mengelakkan sebarang serangan dan memastikan sistem berfungsi dengan lancar.
  • BNC News adalah laman berita dalam talian yang bukan hanya mengemas kini berita pasaran kewangan secara teratur, terutamanya berita mengenai Bitcoin, istilah rahsia, blokchain, pelaburan panduan dan industri 4.0 tetapi juga menyediakan berita terkini dari sumber berita prestij.

ICO and Token

Businesscoin atau BNC digunakan sebagai unit pembayaran bersama dalam semua ekosistem kami. BNC adalah cryptocurrency terbaik, perkhidmatan terbaik, dan pilihan terbaik. Dengan BNC, pembayaran secara global akan menjadi tanpa sempadan. Kami akan menyenaraikan BNC di banyak cryptocurrency pertukaran seperti yang dirancang dalam pelan projek kami.

Dari 20 Mac, 2018, hingga 3 Mei 2018, Bussinesscoin akan mengadakan ICO

Ikut kami untuk maklumat lanjut

Facebook: https://www.facebook.com/Business-Coin-180324822719417/
Telegram: https://t.me/Businesscoinproject
Whitepaper: http : //businesscoin.co/assets/doc/WhitePaper.pdf

Nama Syarikat: BUSINESSCOIN
Laman Syarikat: http://businesscoin.co
Kenalan Syarikat: [email protected]


Images ihsan Businesscoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments