Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Cameron Winklevoss Ramalan Kenaikan 40x untuk Bitcoin 'Someday'


· 8 Februari 2018 · 9:00 pagi <! – Kutipan

Bitcoin telah datang jauh sejak masa 10,000 syiling diduga digunakan untuk membeli pizza – Dan jika anda meminta lembu Bitcoin Cameron Winklevoss, taraf emas cryptocurrency masih jauh. 'Ia Sebenarnya Peluang Membeli' Hari ini, satu Bitcoin bernilai lebih dari $ 8,000 USD. Tetapi menurut Cameron Winklevoss, pelabur boleh mengharapkan ia naik 40x "suatu hari nanti." Cameron membuat ramalan tebal pada Rabu minggu ini kepada

End Excerpt ->

Bitcoin telah datang jauh sejak masa itu 10,000 syiling telah didakwa digunakan untuk membeli pizza- dan jika anda meminta lembu Bitcoin Cameron Winklevoss, taraf emas cryptocurrency masih ada jalan panjang untuk pergi.


'Ini Sebenarnya Peluang Membeli'

Hari ini, satu Bitcoin bernilai lebih dari $ 8,000 USD. Tetapi menurut Cameron Winklevoss, pelabur boleh mengharapkan ia naik 40x "suatu hari nanti."

Cameron membuat ramalan berani pada hari Rabu minggu ini kepada CNBC di Sidang Kemuncak MENA Milken Institute sambil mendakwa Bitcoin lebih baik daripada emas. Dia menyatakan:

Mengambil bitcoin secara terpisah […] kami percaya Bitcoin mengganggu emas. Kami fikir ia adalah emas yang lebih baik jika anda melihat sifat wang. Dan apa yang membuat emas emas? Kekurangan. Bitcoin sebenarnya dibekalkan dalam bekalan supaya lebih baik daripada yang terhad … ia lebih mudah alih, yang fungible, ia lebih tahan lama. Jenisnya sama dengan emas yang lebih baik di seluruh papan.

Dengan logik Winklevoss ', argumen bahawa emas digital sebenarnya lebih tinggi daripada emas fizikal bermaksud jumlah permodalan pasaran Bitcoin patut dipadankan, jika tidak melebihi, emas itu. Dia menjelaskan:

Jadi, jika anda melihat paras pasaran $ 100 bilion hari ini, kini minggu lalu ia mungkin lebih seperti 200, jadi ini sebenarnya peluang membeli, kami fikir ada potensi kenaikan sebanyak 30 hingga 40 kali kerana anda Lihatlah pasaran emas hari ini, ia adalah pasaran $ 7 trilion. Dan begitu ramai orang mula melihatnya, mereka mengenali kedai sifat-sifat nilai. Oleh itu, kita berfikir tanpa mengira harga bergerak dalam beberapa minggu yang lalu, ia masih merupakan aset yang tidak diendahkan.

Sama ada atau tidak Bitcoin adalah lebih baik daripada emas yang menjadi perdebatan terutamanya perbalahan sejak kebelakangan ini. Majlis Emas Dunia juga telah menerbitkan laporan yang mendakwa Bitcoin dapat melemahkan bank-bank pusat .

Kulit dalam permainan

Sudah tentu, pandangan anak kembar bukanlah satu yang tidak berat sebelah. Oleh kerana kedua saudara mempunyai bitcoin yang banyak, dan baru-baru ini menjadi salah satu jutawan Bitcoin pertama mereka mempunyai kulit dalam permainan ketika datang kepada kejayaan cryptocurrency pertama di dunia.

Tyler Winklevoss juga telah datang ke pertahanan Bitcoin terhadap pengkritik seperti CEO JP Morgan Jamie Dimon, Warren Buffett, dan Goldman Sachs.

 Dimon Dimana Tidak Dapat Melihat

Dimon terkenal dengan nama Bitcoin sebagai "penipuan, manakala pelaburan besar-besaran Buffett mempunyai mendakwa cryptocurrency "akan berakhir pada akhir yang buruk" – walaupun mengakui dia tidak benar-benar memahami teknologi. Goldman Sachs telahpun sampai sejauh mendakwa bahawa kebanyakan mata wang kriptografi akan jatuh ke arah sifar.

"Anda tahu kritikan itu hanya kegagalan imaginasi," kata Tyler Winklevoss. ] Adakah anda bersetuju dengan ramalan Camron? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist, Shutterstock

{
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments