Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CargoX Dapat Disenaraikan Di KuCoin


· 6 Februari 2018 · 1:00 pm <! – Petikan

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami. CargoX (CXO) kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan dagangan yang disokong termasuk CXO / BTC, CXO / ETH. Sila ambil perhatian tentang jadual berikut: Deposit CXO: 18:00 6 Feb, 2018 (UCT + 8) Dagangan CXO: 23:00 6 Feb 2018 (UCT + 8) Maklumat CargoX (CXO) Sekitar 90% dikendalikan oleh industri perkapalan laut setiap tahun, menjadikannya salah satu industri terbesar di dunia.

Akhir Kutipan ->

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami . CargoX (CXO) kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan perdagangan yang disokong termasuk CXO / BTC, CXO / ETH.


Sila ambil perhatian jadual berikut:

  1. Deposit CXO: 18:00 6 Feb 2018 (UCT + 8)
  2. 6 Feb 2018 (UCT + 8)

Maklumat CargoX (CXO)

Sekitar 90% barangan yang didagangkan di seluruh dunia dikendalikan oleh industri perkapalan laut setiap tahun, menjadikannya salah satu industri terbesar di dunia. Dokumen asas yang memfasilitasi industri ini adalah Bill of Lading (B / L), yang memberikan bukti pemilikan barangan yang dipersoalkan ketika mereka melewati rantaian dari pengeksport ke pengirim kepada pengimport.

Dokumen ini dikeluarkan oleh pengirim kerana mereka mengambil alih kargo mereka, dan dihantar melalui perkhidmatan kurier ekspres kepada pengeksport. Apabila pengimport membuat pembayaran, pengeksport akan menghantar dokumen tersebut kepada pengimport, yang kemudiannya dapat menggunakannya untuk menuntut pemilikan kargo sebaiknya mencapai port yang dimaksudkan.

Sebagai sistem berasaskan kertas, ia mengalami beberapa kelemahan :

  • Kos – Dengan jumlah dagangan seaborne melebihi 10 bilion tan kos yang dikaitkan dengan sistem ini menambah. Percetakan kos sahaja dianggarkan sekitar USD 2 bilion, dengan satu lagi USD 5 bilion yang pergi ke kurir dokumen.
  • Kontrak yang hilang – Kerana kontrak kertas hilang atau dicuri, proses untuk mengeluarkan yang baru adalah rumit dan masa- memakan. Ia juga boleh menyebabkan peningkatan kos untuk demurrage atau ketibaan penghantaran.
  • Memakan masa – Dokumen B / L purata dihantar oleh kurier ekspres 3 kali. Ini bermakna bahawa jumlah masa yang diambil untuk B / L untuk perjalanan dari penerbit kepada penerima akhir ialah 5-10 hari.

CargoX sedang membangunkan platform dan protokol untuk menguruskan bil lading secara elektronik, dengan menyatukannya ke blok Ethereum. Menggunakan kontrak pintar mereka, logistik perkapalan akan dilakukan dengan serta-merta dan tanpa menggunakan kertas. Penjimatan yang berpotensi untuk industri, baik dalam kos tertunda dan masa disimpan, adalah penting.

CargoX juga melepaskan mata wang crypto, CXO, untuk memberikan akses kepada sistem dan digunakan sebagai pembayaran dalam rangka CargoX. Token CXO adalah sepenuhnya ERC-20.

ICO Harga: 1ETH = 10,000CXO
Laman Web Rasmi CXO: https://cargox.io/
CXO Whitepaper: https: / /cargox.io/CargoX-Whitepaper.pdf
CXO Telegram: Klik Disini

Amaran Risiko: Pelaburan cryptocurrency adalah perjanjian modal teroka, ia mempunyai model perniagaan perdagangan 7 x 24 jam tanpa masa tutup pasaran. Sila beri perhatian lebih kepada pelaburan berisiko. KuCoin memegang sistem ketat penapisan mengenai semua perjanjian token, tetapi kami tidak pernah mengambil sebarang liabiliti untuk tingkah laku pelaburan.


Imej ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk . Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments