Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CEDEX Pre-Sale bersinar Bright Like a Diamond dan Menaikkan $ 20m dalam Empat Jam


· 22 Mac 2018 · 12:00 am <! – Petikan

Oleh kerana CEDEX berfungsi untuk mengganggu industri pelaburan berlian yang tidak jelas dan eksklusif, kami bersinar cahaya pada hakikat bahawa pra-jualan mereka telah berjaya mencapai jutaan dolar. Keindahan dan daya tarikan berlian tidak boleh diabaikan. Jika anda pernah berfikir tentang melabur dalamnya, berfikir mungkin hanya sejauh yang anda dapat. Ini kerana industri bernilai bilion dolar diselubungi dengan misteri yang berkilauan. Bagaimana saya boleh melabur? Apa itu

Akhir Petikan ->

Oleh kerana CEDEX berfungsi untuk mengganggu industri pelaburan berlian yang tidak jelas dan ekslusif, kita bersinar terang pada hakikat bahawa pra-jualan mereka sudah banyak -juta-juta kejayaan.


Kecantikan dan daya tarikan berlian tidak boleh diabaikan. Sekiranya anda pernah berfikir tentang pelaburan di dalamnya, pemikiran mungkin hanya sejauh yang anda dapatkan.

Ini kerana industri bernilai bilion dolar diselubungi dengan kerudung misteri yang berkilauan. Bagaimana saya boleh melabur? Apakah harga yang berpatutan? Apakah nilai jualan semula berlian? Persoalan-persoalan ini adalah apa yang membuat pelaburan di batu berharga ini bermasalah bagi sesiapa yang berminat.

Keringkasan dan ketidakpastian ini adalah persis apa yang CEDEX sedang berusaha untuk memerangi. Berlian berlian blok berasaskan blokchain bertujuan untuk membuat berlian melabur usaha semua-termasuk, mudah dan cekap.

Amazing Start untuk CEDEX Pra-penjualan

mencapai kejayaan luar biasa dengan pra-penjualan token mereka, yang dilancarkan pada 16 th Mac. Dalam masa empat jam, CEDEX mengumpul $ 20 juta. Ini adalah permulaan yang hebat untuk perjalanan ICO mereka. Malah, dalam tempoh empat hari pertama pra-jualan, platform itu telah menjual lebih daripada 26 juta token, yang lebih daripada separuh daripada 50 juta yang boleh dibeli.

Sudah jelas bahawa dunia mengambil perhatian Matlamat CEDEX untuk mendemokrasikan industri pelaburan berlian. Pihak yang berminat masih mempunyai masa untuk menyumbang, selepas mereka mendaftarkan kerana fasa ini ditetapkan untuk menyimpulkan dalam masa kurang dari 25 hari. Walau bagaimanapun, jika empat hari terakhir adalah apa-apa yang perlu dilakukan, CEDEX Coins pasti bergerak pantas.

Jika anda serius untuk menjadi sebahagian daripada revolusi pelaburan berlian, maka token ERC-20 yang serasi ini penting kerana mereka adalah medium pertukaran yang akan digunakan pada platform. Pelabur akan dapat membeli berlian dengan duit syiling ini.

Berlian yang boleh didapati untuk pembelian, juga akan diberikan melalui teknologi blockchain. Ini bermakna jika anda ingin membeli berlian di platform, anda akan mempunyai sejarah perdagangan terperinci yang tersedia serta maklumat pemilikan dan permata komposit.

Dengan semangat inklusif, pelabur akan dapat menyumbang Bitcoin, Ethereum, dan mata wang fiat tradisional. Pada masa ini, satu ETH akan membawa anda 900 CEDEX Coins dan tentu saja, akses kepada ekosistem berlian yang berkembang pesat ini.

 Bagaimana CEDEX Dapat Membantu

Bagaimana CEDEX Boleh Membantu

Sebagai istilah "blockchain "Terus menguasai tajuk-tajuk utama, ia menunjukkan bahawa teknologi ini bukan hanya kegilaan yang berlalu. Ciri-ciri yang wujudnya seperti kecekapan, keamanan, dan ketelusan menjadikannya pilihan untuk banyak industri lain, bukan hanya cryptocurrencies.

Manfaat ini adalah apa yang diharapkan oleh CEDEX. Digambarkan sebagai "bursa intan berlian blok yang pertama", platform itu berharap untuk membolehkan anggotanya mudah melabur dan berdagang berlian kerana mereka akan mempunyai aset kewangan lain.

Salah satu sebab mengapa terdapat tahap kesukaran ini Pelaburan berlian juga merupakan salah satu tarikan paling kuat permata – setiap batu benar-benar unik. Walau bagaimanapun, ini membuat harga dan penilaian sedikit rumit kerana ia dilakukan secara kes demi kes.

Isu lain adalah hakikat bahawa walaupun industri adalah berbilion dolar, kebanyakannya wang adalah terima kasih kepada pengguna yang ingin membeli barang kemas perhiasan yang lengkap. Ini bermakna bahawa pemilik berlian yang berharap untuk menjual semula akan mengambil ketukan kewangan yang sebenar.

Juga, kerana hakikat bahawa ia bukan merupakan pilihan pelaburan pilihan atau biasa, kemungkinan pelabur mengalami kerugian bagaimana untuk meneruskan dengan cara bagaimana melabur. CEDEX menyelesaikan semua isu-isu ini.

Platform ini menggunakan kemajuan lain dalam teknologi, pembelajaran mesin (ML). DEX yang merupakan algoritma ML platform, menentukan nilai berlian berdasarkan pelbagai faktor. Pada dasarnya, DEX melakukan semua kerja keras untuk pelabur, yang membolehkan CEDEX digunakan bahkan oleh orang baru dan mereka yang mempunyai pengetahuan yang sangat sedikit mengenai industri berlian.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang CEDEX, lihatlah pada mereka whitepaper atau melihat laman web mereka.

Apa yang anda fikir CEDEX menaikkan $ 20 juta dalam hanya empat jam? Adakah ini pelopor untuk kejayaan masa depan platform? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan CEDEX, DepositPhotos

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau lain-lain bahan di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan mereka sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments