Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CFO PayPal: Kejayaan Bitcoin sangat mungkin


· 21 Februari 2018 · 8:00 pm <! – Petikan

Terdapat banyak keraguan yang berpotensi untuk memaparkan potensi Bitcoin sebagai mata wang dunia sebenar Ketua pegawai kewangan PayPal hanya melihat perkara positif dalam masa depan cryptocurrency dominan. A 'Kemungkinan Sangat Tinggi' Kejayaan Menurut John Rainey, ketua pegawai kewangan PayPal, Bitcoin, dan kriptografi lain akan menjadi satu kaedah pembayaran yang popular – hanya belum. Rainey memberitahu The Wall Street Journal: Memandangkan volatilitas bitcoin sekarang, ia tidak boleh dipercayai

End Excerpt ->

Terdapat banyak keraguan yang berpotensi dengan potensi Bitcoin sebagai dunia yang maju, mata wang – tetapi ketua pegawai kewangan PayPal hanya melihat perkara-perkara positif dalam masa depan cryptocurrency dominan.


A 'Sangat Tinggi Kemungkinan' Kejayaan

Menurut John Rainey, ketua pegawai kewangan PayPal, Bitcoin, dan kriptografi mata wang lain kaedah pembayaran yang popular – belum lagi. Rainey memberitahu The Wall Street Journal :

Memandangkan volatiliti bitcoin sekarang, ia bukan mata wang yang boleh dipercayai untuk urus niaga kerana jika anda seorang saudagar dan anda mempunyai margin keuntungan sebanyak 10% dan anda menerima bitcoin, dan pada hari berikutnya bitcoin jatuh 15%, anda kini berada di bawah air pada transaksi itu.

Namun, Rainey mengiktiraf Bitcoin sebagai mata wang yang sah, walaupun ia belum cukup untuk penerimaan arus utama. Kata Rainey:

Pada satu ketika terdapat kemungkinan yang sangat tinggi. Teknologi itu, ada merit yang padanya. Saya fikir, walaupun ia akan bertahun-tahun di jalan raya sebelum kita melihat jenis kelaziman dan penerimaan yang menjadikannya satu bentuk mata wang yang digunakan setiap hari.

 PayPal dan Cryptocurrency

Ini bukan kali pertama PayPal telah menunjukkan sokongan untuk Bitcoin dan cryptocurrency. PayPal adalah salah satu syarikat pertama yang menerima cryptocurrency sebagai mata wang pada platformnya, membolehkan para pedagang pilihan untuk dibayar di Bitcoin seawal 2014/2015.

Awal tahun ini, CEO PayPal Dan Schulman menyebut Bitcoin "percubaan yang menarik "Dalam acara Facebook Live, sambil menyatakan bahawa" ia boleh mengubah dunia. "Pada masa yang sama, Ketua Pegawai Eksekutif Xapo Wences Casares juga telah menjangka masa depan di mana satu Bitcoin tunggal bernilai $ 1 juta. [19659017] Pendapat yang berbeza

Sudah tentu, tidak semua orang bersetuju dengan penilaian jangka panjang optimis Rainey dan Schulman mengenai masa depan Bitcoin sebagai mata wang. Awal minggu ini, Gubernur Bank of England Mark Carney mendakwa Bitcoin telah gagal pada hampir setiap muka, menyatakan :

Ia telah banyak gagal setakat ini … aspek tradisional wang. Ia bukanlah satu nilai yang bernilai kerana semuanya berada di atas peta. Tidak ada yang menggunakannya sebagai medium pertukaran.

 Pendapat yang Berbeza

Kapitalis Ventura dan pelabur Tezos Tim Draper, bagaimanapun, baru-baru ini mendakwa Bitcoin adalah "masa depan" mendakwa sebahagian besar mata wang dunia akan suatu hari nanti terdiri daripada mata wang kriptografi.

Apa pendapat anda mengenai potensi Bitcoin sebagai mata wang utama? Adakah anda fikir mata wang digital adalah cara masa depan? Berikan kami maklumat dalam komen di bawah!


Images courtesy of Reuters, Fortune

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments