Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CG Blockchain dan Team FactSet Sehingga Meningkatkan Interaksi Pelabur dengan Aset Crypto


· 9 Februari 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

CG Blockchain, pemaju teknologi berasaskan blokchain untuk industri pelaburan, perkongsian dengan data kewangan global dan pembekal alatan analitik FactSet. Perkongsian baru ini akan membolehkan pelanggan CG Blockchain menggunakan sistem pengurusan perintah dan pelaksanaan FactSet untuk penjanaan, analisis, dan pematuhan pesanan. Sebagai balasan, FactSet akan mendapat akses kepada alat blockchain yang dibangunkan oleh CG Blockchain. FactSet (FDS) adalah syarikat yang didedahkan kepada publik yang menyediakan penyelesaian analitik dan data yang didorong oleh teknologi, kandungan, dan perkhidmatan kepada pelabur profesional.

End Excerpt ->

CG Blockchain pemaju teknologi berasaskan blokchain untuk industri pelaburan, telah mengumumkan perkongsian mereka dengan data kewangan global dan penyedia alat analisis FactSet . Perkongsian baru ini akan membolehkan pelanggan CG Blockchain menggunakan sistem pengurusan perintah dan pelaksanaan FactSet untuk penjanaan, analisis, dan pematuhan pesanan. FactSet ( FDS ) adalah syarikat yang didedahkan secara awam yang menyediakan penyelesaian dan teknologi, kandungan, dan perkhidmatan berasaskan data kepada profesional pelabur. Sistem pengurusan pesanan dan pelaksanaan FactSet (OEMS) adalah platform yang boleh dikonfigurasikan untuk membuat dan mengurus strategi perdagangan. Digabungkan dengan aplikasi dan alat dagangan cryptocurrency CG Blockchain yang dibina di atas rangka kerja Pengawasan Pematuhan, penyelesaian FactSet's OEMS akan memberi pelabur institusi cara yang selamat dan telus untuk berinteraksi dengan aset crypto.

 John Adam, Naib Presiden Kanan, Global Ketua Penyelesaian Pengurusan dan Perdagangan Portfolio di FactSet

Bercakap tentang perkongsian itu, John Adam, Naib Presiden Kanan, Ketua Pemasaran dan Penyelesaian Perdagangan Portfolio Global di FactSet, berkata:

CG Blockchain telah memanfaatkan teknologi baru yang inovatif menimbulkan bar untuk pematuhan. Penyepaduan Fundstore dan FactSet OEMS akan menawarkan keterlihatan dan ketepatan pelabur institusi yang tidak tersedia dari pihak ketiga.

Adam juga menyatakan bahawa, sebagai pengawal selia mengetatkan keperluan untuk ketelusan dan akauntabiliti, penyedia teknologi seperti FactSet mesti, dari keperluan

 Presiden CG Blockchain, Bob Bonomo

Presiden CG Blockchain, Bob Bonomo, menyatakan kegembiraannya di perkongsian itu juga berkata: [19659011] Perikatan yang saling menguntungkan itu menjejak FactSet ke dalam pasaran blok seratus-bilion dolar yang saat ini mengalami pertumbuhan eksponen – dan memberikan akses kepada pelanggan FactSet ke aplikasi berasaskan blokchain gred institusi dan ekosistem yang disain. Setiap faktor ini memaparkan FactSet untuk meningkatkan bahagian pasaran dan meletakkannya di barisan hadapan dalam segmen industri ini.

Memandangkan trend pengawalseliaan di Amerika Syarikat dan negara-negara lain, keperluan "tradisional" pelabur memerlukan, selamat, dan platform yang mematuhi mana mereka boleh berinteraksi dengan pasaran cryptocurrency meningkat pesat. Perkongsian seperti FactSet dan CG Blockchain adalah penting, merapatkan jurang antara yang lama dan yang baru, dan diharapkan membawa peralihan ke masa hadapan yang berasaskan blokchain yang tidak percaya dan selamat .

Apakah pendapat anda tentang perkongsian itu? Bagaimanakah ia akan memberi manfaat kepada pelanggan dana pencen CG Blockchain? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej ihsan dari Shutterstock, LinkedIn

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments