Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Chipotle Akan Memberi $200k dalam Kripto Melalui Permainan ‘Buy The Dip’


Chipotle melancarkan permainan simulasi pasaran masa terhad ‘Beli Dip’ yang akan memberikan $200k dalam crypto. Chipotle Mexican Grill sedang meraikan Hari Avocado Kebangsaan pada 31 Julai dan melalui permainan baharu ini yang dipanggil ‘Buy the Dip’, ia menawarkan pemain untuk mendapat peluang memenangi mata wang kripto bernilai ribuan dolar.

Permainan ini juga akan menawarkan peluang kepada peserta untuk menjaringkan kod promo untuk $0.01 guac dan queso, yang mana pemain sebenarnya boleh ‘membeli harga’. Pemain kini boleh mengakses permainan di www.chipotlebuythedip.xyz dari 10 pagi hingga 6 petang setiap hari dari 25 Julai hingga 31 Julai dengan menggunakan akaun Chipotle Rewards.

Untuk bermain, pengguna perlu menonton pergerakan carta garis crypto dan perlu ‘membeli penurunan’ untuk peluang memenangi crypto atau 1 sen guacamole atau queso. Chipotle juga akan memberi ganjaran setiap hari dan akan mengikut struktur tertentu.

Struktur Ganjaran Kripto

Pemain ‘Buy the Dip akan mempunyai 15 saat untuk menuntut hadiah, jika tidak, mereka berpeluang untuk menukarnya dengan hadiah yang berbeza. Pemain juga boleh mencuba lagi jika mereka gagal memenangi hadiah. Peserta akan mendapat tiga peluang untuk menang sehingga Ahad.

Lima peminat akan menerima $2,000 dalam Bitcoin setiap hari ($10,000), lima peminat akan menerima $1,000 dalam Ethereum setiap hari ($5,000), Lima peminat akan mendapat $250 dalam Solana sehari ($1,250), selain daripada ini 20 peminat akan mendapat $150 dalam Avalanche ( $3,000) dan 20 peminat akan menerima $150 dalam Dogecoin setiap hari ($3,000).

Chipotle juga akan mengedarkan tambahan $65,000 yang akan mengikuti model serupa. $0.01 guac juga boleh didapati melalui kod promosi kepada semua ahli Chipotle Rewards.

Bacaan Berkaitan | Chipotle Kini Menerima Pembayaran Dalam Bitcoin, Dogecoin

Kemasukan Chipotle ke Ruang Kripto

Chipotle kini menerima mata wang kripto. Chipotle mempunyai perkongsian dengan Flexa, yang merupakan peneraju global dalam ruang pembayaran digital. Perkongsian seluruh negara ini telah membantu Chipotle menerima mata wang kripto di seluruh dunia.

Tetamu Chipotle kini boleh menggunakan 98 mata wang digital berbeza yang termasuk Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Solana dan Dogecoin untuk membayar makanan mereka di Chipotle melalui aplikasi yang didayakan Flexa. Kedai Mexican Grill telah memasuki ruang aset digital pada tahun 2021.

Ia merupakan rangkaian restoran pertama di AS yang memulakan pemberian crypto melalui program “Burritos atau Bitcoin”nya. Program ini telah mengedarkan $100,000 dalam Bitcoin untuk menandakan Hari Burrito Kebangsaan. Tujuan di sebalik permainan ini adalah untuk menjejaki penjejak rekaan yang akan melalui paras tinggi dan rendah untuk ‘membeli penurunan’ dan melabur dalam jangkaan penurunan harga dan kemudian menunggu harga kripto itu naik semula.

Permainan ini telah direka bentuk merujuk kepada pasaran yang sangat tidak menentu. Kemelesetan kripto baru-baru ini telah menyebabkan industri mengalami kerugian bernilai $2 trilion selepas perhimpunan yang berlaku tahun lepas. Chipotle terus kekal sebagai jenama yang merangkumi kripto dan telah menemui cara inovatif untuk memastikan tetamu mereka terlibat dalam bidang ini.

Bacaan Berkaitan | Cara Bitfinex Melancarkan Apl Sembang Video P2P Dengan Sokongan Pembayaran Bitcoin

Kripto
Bitcoin berharga $22,140 pada carta empat jam | Sumber: BTCUSD pada TradingView
Featured image from QSR magazine, chart from TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments