Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ciri Nifty Gateway Wallet-to-Wallet Untuk Menjimatkan 75% Yuran Gas Ethereum – Bitcoinist.com


NFT marketplace Nifty Gateway mengumumkan mereka akan melancarkan ciri dagangan dompet-ke-dompet baharu untuk Beli dan Jual NFT terus daripada dompet Ethereum pengguna, yang didakwa akan membolehkan penjimatan “sehingga 75% pada yuran gas berbanding platform lain.”

Platform seni digital mendakwa telah berusaha untuk menjadikan pengalaman perdagangan token yang tidak boleh difung menjadi sesuatu yang “lebih mudah untuk sesiapa sahaja” yang berminat untuk mengumpul NFT, kerana yuran gas Ethereum merupakan masalah yang diketahui. mungkin menjauhkan sesetengah pengguna.

Nifty Gateway mengatakan bahawa “Membayar untuk gas adalah beban yang besar kepada bukan sahaja orang baru yang menyertai angkasa tetapi untuk veteran ruang secara keseluruhan. ” Mereka berhasrat untuk “membantu menghilangkan geseran”  antara pengguna baharu dan NFT pertama mereka atau pengguna berpengalaman serta nilai koleksi mereka. Ciri dompet baharu ditetapkan untuk dilancarkan pada Januari 2022.

Ethereum mentakrifkan gas sebagai "nilai unit yang mengukur kerja yang dilakukan oleh Ethereum". Merupakan bayaran yang dikenakan untuk urus niaga pada rantaian bloknya dan jumlah gas berbeza untuk setiap transaksi bergantung pada kerumitannya. Nifty Gateway Menggambarkan kes untuk pembeli NFT:

Sebagai contoh, katakan anda cuba membeli NFT pada harga yang ditetapkan sebanyak .01 Ξ … harga berpotensi menjadi hampir kepada DOUBLE t amaun yang anda jangkakan untuk bayar. Ini malangnya adalah keadaan semasa dan pengalaman membeli NFT dan ia akhirnya tidak menggalakkan orang ramai daripada menjadi pengumpul yang lebih aktif.

Bacaan Berkaitan | Pengasas Ethereum Mengemukakan Pembaikan Baharu Untuk Yuran Gas yang Tinggi

Platform token tidak boleh kulat juga mengeluarkan “Kalkulator Penjimatan Gas” di mana pengguna boleh menyambungkan alamat Metamask mereka untuk melihat anggaran jumlah mereka "akan berjimat" dengan menggunakan ciri dompet-ke-dompet baharu.

Selain itu, mereka juga sedang bersedia untuk acara baharu selepas Slam Musim Panas Menengah Ogos, yang memberi ganjaran kepada 150 pembelanja teratas di pasaran sekunder Nifty Gateway, dan yuran platform telah direbatkan. Acara baharu itu dipanggil WAGMI Winter Wham dan akan berfungsi bersama-sama dengan ciri penjimatan gas.

#WAGMIWW ialah susulan kepada acara Slam Musim Panas Menengah yang sangat berjaya yang kami adakan pada Ogos 2021 dan akan menampilkan satu tan pengumpul hebat ganjaran untuk orang yang mengambil bahagian.

Ketika Nifty Gateway sedang bersedia untuk mengumumkan perkhidmatan baharu, platform itu menyaksikan lelongan menjual sekitar 250,000 NFT oleh artis tanpa nama Pak dengan jumlah $91.8 juta, yang didakwanya digelar sebagai “seni terbesar yang pernah ada. jualan oleh pencipta yang hidup” dan sangat gembira “ia berlaku pada platform web3”.

26,000 pengumpul mengambil bahagian dalam penjualan itu, yang menampilkan projek seni yang dipanggil 'The Merge' yang mempunyai mekanisme kekurangan terbina dalam dan ditetapkan untuk menentang cara tradisional karya seni dijual.

Bacaan Berkaitan | Eminem Mengeluarkan NFT Berinspirasikan Beat Dalam Perkongsian Dengan Gemini's Nifty Gateway

Ethereum
Harga Ethereum pada $ dalam carta harian | Sumber: ETHUSD di TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments