Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CLOUT Steps Up To The Big League Dengan Listing On HitBTC


· 1 Februari 2018 · 11:45 pm <! – Petikan

Minggu ini, raksasa media sosial Facebook mengumumkan bahawa ia meletakkan larangan selimut pada semua iklan cryptocurrency, blockchain dan binari yang disiarkan melalui platformnya. Pasti, terdapat tahap maklumat yang salah di dalam ruang tetapi ini benar tentang mana-mana sektor dan Facebook perlu menutup larangan sektor crypto kelihatannya tergesa-gesa. Tidak mengejutkan, berita itu datang sebagai tamparan yang nyata kepada sektor ini, dengan ramai pemain sedia ada dan terkemuka

End Excerpt ->

Minggu ini, raksasa media sosial Facebook mengumumkan bahawa ia meletakkan larangan selimut pada semua cryptocurrency, blockchain dan binari pilihan iklan yang dihidangkan melalui platformnya.


Pasti, ada tahap maklumat yang salah di dalam ruang tapi ini benar tentang apa saja sektor dan Facebook perlu menutup larangan sektor crypto kelihatannya tergesa-gesa . Tidak mengejutkan, berita itu datang sebagai tamparan yang nyata kepada sektor ini, dengan ramai pemain sedia ada dan terkemuka di dalam ruang sekarang mencari saluran baru yang dapat memperoleh liputan.

Satu platform sempurna diposisikan untuk memenuhi permintaan ini – CLOUT

Apa itu CLOUT?

CLOUT adalah platform media / media sosial yang dibangunkan dan kini dikendalikan oleh pasukan blockchain dan penyimpan cryptocurrency dengan remit menawarkan sektor pusat untuk maklumat yang boleh dipercayai dan bermaklumat.

Ia serupa dengan Facebook di mana pengguna dapat membuat akaun dan berkongsi dan menerbitkan kandungan di seluruh platform, sementara pada masa yang sama berinteraksi dengan satu sama lain dan kandungan yang dipersoalkan, tetapi ia berbeza dengan beberapa cara utama.

Mula-mula, ia adalah berdasarkan blokchain. Ini membolehkan penciptaan dan pengedaran token, yang boleh digunakan sebagai metrik nilai yang mana kualiti kandungan yang dicipta dan dikongsi di seluruh platform dinilai. Token yang digunakan disebut CLC dan ia merupakan tanda kakak dari tanda utama utama platform, yang disebut CLOUT. Yang terakhir ini dikeluarkan sebagai sebahagian daripada ICO baru-baru ini dan para peserta dalam pengumpulan dana akan menerima CLC sesuai dengan jumlah CLOUT yang mereka pegang.

Bagaimanapun, kembali ke titik.

Cara kedua yang CLOUT berbeza dari sesuatu Facebook adalah bahawa kandungan yang dilihat pengguna dikaitkan dengan kualiti dan kaitan kandungan tersebut. Sekiranya pengguna membuat sekeping kandungan yang hebat tentang ICO yang akan datang, kajian kertas putih yang berasingan atau serupa, ia akan mendapat perhatian positif dari masyarakat. Sebagai pengguna menghantar CLC menyokong kandungan, algoritma CLOUT mengambil hakikat bahawa orang ramai telah menganggapnya sebagai maklumat yang berkualiti dan memaparkannya dengan lebih banyak pengguna dengan sewajarnya.

Dan itu bukan sekadar fakta bahawa Facebook telah membuka jalan untuk CLOUT ke menubuhkan kedudukan yang dominan di bahagian perkongsian kandungan dan rangkaian di ruang blockchain dengan langkah terakhirnya yang menarik perhatian kepada syarikat hari ini.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments