Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Coinbase Memberi IRS Lebih Daripada 10K Pengguna Pengguna


· 24 Februari 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

Selepas memerangi IRS di mahkamah, pasaran mata wang digital yang popular Coinbase telah dipesan oleh Utara District of California untuk menyerahkan lebih daripada 10,000 maklumat peribadi dan sejarah perdagangan pengguna – tetapi mungkin lebih buruk. The Taxians The Beatles pernah menyanyikan: Jika anda memandu kereta, saya akan membuat cukai di jalan, Jika anda cuba duduk, saya akan dikenakan cukai kerusi anda. Jika anda terlalu sejuk, saya akan membuat cukai panas, Jika anda

Akhir Petikan ->

Selepas memerangi IRS di mahkamah, pasaran mata wang digital yang popular Coinbase telah diperintahkan oleh Daerah Utara dari California untuk menyerahkan lebih daripada 10,000 maklumat peribadi dan sejarah perdagangan pengguna – tetapi ia mungkin lebih teruk.


The Taxman

The Beatles pernah menyanyikan:

Jika anda memandu kereta, saya akan membuat cukai jalan,
Jika anda cuba untuk duduk, saya akan mengetepikan tempat duduk anda.
Jika anda terlalu sejuk, saya akan dikenakan cukai panas,
Jika anda berjalan kaki, saya akan membuat cukai kaki anda

Sekarang, anda boleh menambah "Jika anda menjual di Coinbase, saya akan mengutip dagangan anda."

 Coinbase

Menurut sokongan Coinbase, pasaran cryptocurrency popular diberitahu kira-kira 13,000 pengguna mengenai saman daripada Perkhidmatan Hasil Dalaman – agensi kutipan cukai Amerika Syarikat dan pentadbir rasmi Kongres 'Internal Revenue Co de.

Seperti yang dijelaskan dalam keputusan Mahkamah Daerah Amerika Syarikat IRS menyampaikan saman kepada pertukaran mengenai rekod hampir setiap pengguna Coinbase tunggal dalam tempoh beberapa tahun. Pertukaran, bagaimanapun, gagal mematuhi – yang membawa kepada IRS menyekat permintaannya kepada individu yang jauh lebih kecil dengan akaun yang lebih besar. Daerah Utara California memberi dan membantah sebahagian daripada Petisyen Amerika Syarikat untuk Menguatkuasakan, menyebabkan Coinbase diarahkan untuk menyerahkan lebih daripada 10,000 maklumat pengguna, kerana disyaki bahawa mereka gagal membayar cukai persekutuan atas keuntungan cryptocurrency mereka. [Maklumatyangdiberikankepada IRS oleh pertukaran cryptocurrency termasuk "ID pembayar cukai, nama, tarikh lahir, alamat, dan rekod urus niaga pengguna untuk pengguna tertentu yang berurusniaga tinggi semasa tempoh 2013-2015."

Coinbase Adakah di Sampingan Anda

Walaupun tiada siapa yang suka berurusan dengan IRS, perlu diperhatikan bahawa Coinbase berusaha untuk melindungi maklumat penggunanya daripada pemungut cukai kerajaan persekutuan. Seperti yang dijelaskan oleh bursa:

Pada Disember 2016, Perkhidmatan Hasil Dalaman mengeluarkan saman yang meminta Coinbase menghasilkan pelbagai rekod yang berkaitan dengan kira-kira 500,000 pelanggan Coinbase. Coinbase melancarkan saman ini di mahkamah dalam usaha untuk melindungi para pelanggannya, dan industri secara keseluruhannya, daripada pencerobohan yang tidak wajar dari kerajaan.

 Cukai Bitcoin

Coinbase juga menganggap hasil kejayaan awal kemenangan, menulis:

Selepas proses yang panjang, mahkamah mengeluarkan perintah yang mewakili kemenangan separa, tetapi masih penting, untuk Coinbase dan pelanggannya: perintah itu memerlukan Coinbase untuk menghasilkan beberapa kategori maklumat terhad dari akaun kira-kira 13,000 pelanggan.

Pernahkah anda menerima pemberitahuan daripada Coinbase berhubung dengan maklumat anda yang diserahkan kepada IRS? Adakah anda menghargai ketidakpatuhan awal pertukaran? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari Commons Commons, Coinbase, dan arkib Bitcoinist.

ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments