Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Coinbase Mengesahkan Pembiayaan Berlebihan Pengguna Secara Elektronik Debit / Pembelian Kredit, Akaun Mengalir


· 15 Februari 2018 · 4:15 pm <! – Kutipan

Siapa yang terlibat dalam cryptocurrency harus sedar bahawa pasaran baru muncul membawa bahagian yang saksama risiko. Walau bagaimanapun, pangkalan dagangan Coinbase yang berpangkalan di San Francisco telah menerimanya ke tahap yang lain dengan terlalu banyak menunaikan debit dan kad kredit pengguna – dilaporkan sehingga 50x jumlah yang betul. Coinbase Admits to Accidentally Draining Akaun Bank Pengguna Coinbase – salah satu pertukaran mata wang digital yang paling popular – telah mengakui secara tidak sengaja menyalirkan akaun bank pengguna oleh

End Excerpt ->

Siapa yang terlibat dalam cryptocurrency harus sedar bahawa pasaran baru muncul membawa risiko yang saksama. Walau bagaimanapun, Coinbase pertukaran yang berpangkalan di San Francisco popular telah menerimanya ke tahap yang lain dengan terlalu banyak menunaikan debit dan kad kredit pengguna – dilaporkan ke atas sebanyak 50x jumlah yang betul.


Coinbase Mengaku Menyalin Secara Tidak Sah Akaun Bank Pengguna

Coinbase – salah satu daripada pertukaran mata wang digital yang paling popular – telah mengakui secara tidak sengaja menguras akaun bank pengguna dengan terlalu banyak menunaikan pembelian cryptocurrency masa lalu mereka.

Berita ini datang ketika beberapa pengguna telah mengambil ke Reddit untuk melaporkan bayaran tambahan yang signifikan pada pembelian cryptocurrency mereka . Pengguna thepokernit laporan dikenakan 17x jumlah yang dijangkakan pada pembelian $ 1000, yang mendakwa kesilapan telah menyebabkannya patah. Pengguna ipizi melaporkan satu kes yang lebih kasar, yang dikenakan 50x yang mengejutkan apa yang diharapkan – yang membelanjakannya $ 67k secara keseluruhan.

Ini bukan sekadar pelukis Redditors yang membuang FUD atau menyebarkan bohong, sama ada. Justin_coinbase ahli rasmi pasukan kejuruteraan Coinbase, telah mengesahkan masalah serius pada Reddit dengan mesej yang berikut:

Kami secara aktif menyiasat beberapa laporan dari pelanggan kami tentang kredit yang tidak dijangka atau caj kad debit yang muncul pada kenyataan mereka dari pembelian Coinbase sebelumnya. Kami boleh mengesahkan bahawa caj yang tidak dijangka berasal dari rangkaian pemprosesan pembayaran kami, dan berkaitan dengan caj dari pembelian terdahulu. Dengan pengetahuan yang terbaik, caj yang tidak dijangka ini tidak kekal dan sedang dalam proses pemulangan. Kami menjalankan siasatan bersama dengan semua pihak yang terlibat, dan akan memberikan maklumat terkini seperti yang kami terima.

Justin menamatkan mesejnya dengan menyatakan dengan jelas, "Saya memohon maaf atas masalah ini, kami sedang berusaha secepat mungkin untuk membantu sesiapa yang terlibat dengan ini. Terima kasih! "

 Threads Overcharge Coinbase di Reddit

Juruteknik sokongan Coinbase lain, Coinbase-Olga baru-baru ini mengeluarkan pembaharuan berikut mengenai Reddit:

pasukan menyiasat dan kami sedang menjalankan tugas yang lebih terperinci menerangkan keadaan dalam masa 24 jam akan datang. Kami telah mengesahkan bahawa ini merupakan isu yang berlaku di hilir dari Coinbase, dan kami bekerjasama dengan pihak-pihak untuk mencapai resolusi. Kami melakukan semua yang kami dapat untuk memastikan pelanggan terjejas.

Adalah selamat untuk menganggap bahawa sesiapa yang terjejas oleh kesalahan ekstrem Coinbase terasa jauh dari keselesaan oleh respon pertukaran itu. Sekalipun overcharges dikembalikan, beberapa pengguna yang tidak merancang untuk memiliki akaun bank mereka yang disalirkan mungkin mendapati diri mereka dalam situasi yang buruk.

Pada masa penulisan ini, Coinbase belum membuat pengumuman rasmi tentang situasi sama ada di laman web mereka atau melalui media sosial.

Coinbase adalah salah satu pertukaran cryptocurrency yang paling banyak digunakan di Amerika Syarikat, berdagang Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, dan Litecoin. Pertukaran ini mempunyai lebih dari 13,000,000 pengguna berdaftar.

Adakah anda telah ditagih berlebihan pada pembelian cryptocurrency Coinbase anda? Adakah anda kehilangan kepercayaan dalam pertukaran yang popular? Beritahu kami di komen di bawah!


Image courtesy of Reddit, CNBC

) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments