Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CoinDesk Melihat Bakal Pembeli Daripada Pengasas Cardano


Charles Hoskinson, pengasas bersama rangkaian blockchain Cardano, berminat untuk membeli CoinDesk, cabang media DCG, walaupun menghadapi kesukaran semasa syarikat.

mengikut Yahoo! Kewangan, alasan Hoskinson mengapa beliau menunjukkan minat yang kuat untuk membeli unit media DCG ialah beliau percaya integriti kewartawanan harus dipulihkan. Minat pengasas bersama Cardano itu diketahui selepas itu CoinDesk mengumumkan penerokaan a kemungkinan jualan.

Hoskinson mendedahkan dalam strim langsung video di AS, minggu lepas:

“Minat saya terhadap pihak media adalah lebih luas… Saya ingin memikirkan cara untuk mencapai integriti kewartawanan semula.”

Proses Pembelian Tidak Akan Berjalan Di Taman

Walaupun Hoskinson telah menyatakan secara terbuka bahawa dia berminat untuk memperoleh CoinDesk, ia tidak akan menjadi transaksi yang lancar dan pantas, menurut laporan.

Hoskinson berkata bahawa dia melihat harga jualan $200 juta untuk CoinDesk terlalu mahal, dengan menyatakan bahawa semakan pra-pembelian akan dilakukan selepas buku firma itu disemak dengan betul.

Charles HoskinsonCharles Hoskinson. Image: Harvard International Review

Sementara itu, dari segi hal ehwal CoinDesk, pengurusannya telah memutuskan untuk mengupah bank pelaburan Lazard Ltd. sebagai penasihat kewangan utamanya. Guru kewangan ditugaskan oleh cabang media DCG dalam meneroka cara bagaimana untuk berjaya menjual CoinDesk, menghilangkan beban daripada Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas DCG, Barry Silbert.

Penjualan portal berita kripto popular itu mengikuti rentetan komplikasi selepas penutupan FTX.

Cabang pembrokeran crypto DCG, Genesis Global Captial (GGC), mengisytiharkan muflis pada hari Khamis.

CoinDeskImage: Business Wire

Sebab Selanjutnya Hoskinson Minat Dalam CoinDesk

Hoskinson memberikan sebab tambahan untuk menunjukkan minat untuk membeli CoinDesk. Salah satunya ialah kedua-dua pembaca dan komuniti blockchain boleh diberikan insentif yang akan membantu mereka dari segi kewangan, menghasilkan media kripto yang bertanggungjawab dan tepat yang terdesentralisasi.

Pemimpin IOHK telah mengecam media arus perdana kerana liputan negatifnya terhadap ekosistem Cardano. Dengan kemungkinan pemerolehan bahagian media Kumpulan Mata Wang Digital yang goyah, Hoskinson berharap dapat memulihkan etika moral dalam laporan sektor kripto dan blok blok.

Hoskinson menambah bahawa insentif kewangan boleh mengehadkan pengaruh Cardano ke atas pelaporan bebas, sekali gus menggalakkan pembaca untuk mengesahkan, mencabar dan terlibat dengan pelaporan secara aktif.

Crypto total market cap revisits the $1 trillion mark on the weekend chart | Chart: TradingView.com

Sementara itu, menurut Hoskinson, CoinDesk kehilangan komponen metaverse dan “sisi video yang bagus.” Beliau bersetuju bahawa syarikat itu cuba membangunkan tawaran videonya, tetapi berkata ia tidak disukai ramai.

Beliau juga menegaskan bahawa CoinDesk mungkin memasuki perjanjian lain, menyatakan bagaimana kerjasama dengan permulaan analisis crypto Messari akan memberi manfaat kepada kedua-dua pihak.

Menurut kedudukan CoinMarketCap, yang ADA token ialah salah satu daripada 10 mata wang kripto teratas, dengan permodalan pasaran kira-kira $11.7 bilion.

Imej pilihan oleh Sierra Vista HomeSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments