Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CoinJolt.com – Beli, Menjual dan Melabur dalam Mata Wang Digital dengan serta-merta Dengan Bayaran SIFAR


· 21 Februari 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

CoinJolt.com membolehkan pengguna untuk membeli, menjual dan melabur dalam mata wang digital serta-merta dengan ZERO yuran. Pengguna dapat membeli cryptocurrency berbanding harga pasaran berbanding pelbagai pertukaran, yang membolehkan harga terbaik terjamin di seluruh papan. Bahagian yang terbaik? Pelabur boleh berdagang mata wang digital tanpa membayar urus niaga yang luar biasa. Platform ini memanggil ini, "urus niaga luar", yang telah memberi kesan kepada komuniti blockchain yang terdapat di sekitar Bitcoin dan contoh di mana industri lain mengikuti.

End Excerpt ->

CoinJolt.com membolehkan pengguna membeli, menjual dan melabur dalam mata wang digital serta-merta dengan bayaran ZERO. Pengguna dapat membeli kriptografi dalam nilai berbanding harga pasaran di beberapa bursa, yang membolehkan harga terbaik terjamin di seluruh papan.


Bahagian yang terbaik? Pelabur boleh berdagang mata wang digital tanpa membayar urus niaga yang luar biasa. Platform ini memanggil ini, "urus niaga luar", yang telah memberi kesan kepada komuniti blockchain yang terdapat di sekitar Bitcoin dan contoh di mana industri lain mengikuti. Ciri-ciri mudah ini memberikan peningkatan yang signifikan kepada para pengguna, kerana pelabur tidak perlu membayar yuran transaksional tradisional, menghapuskan ironi dengan pembayaran mikro dalam urus niaga.

Pemimpin inovatif dalam ruang cryptocurrency, kami pasti lama CoinJolt .

Ciri asas halus ini menjadikan platform mereka salah satu yang paling dicari selepas platform dalam cryptocurrency. Pelabur boleh mendaftar dan bersedia untuk pelaburan dalam beberapa minit.

Di sinilah ia mendapat teknikal. Mereka menggabungkan penjejakan harga pasaran masa nyata, menyediakan instrumen pasaran utama dan urus niaga segera dengan bayaran SIFAT, tidak seperti Coinbase, Gemini dan pertukaran lain yang tersedia yang menjadi kaya dengan pelaburan anda. Ciri-ciri ini sangat menarik bagi sesetengah pelabur paling kaya dalam mata wang digital.

Dengan menampung sebahagian besar mata wang digital yang dipermodalkan, pengguna boleh mengongsikan duit syiling yang paling menguntungkan dan memegang dompet selamat untuk keseluruhan portfolio cryptocurrency mereka.

] Kami menarafkan CoinJolt.com sebagai salah satu daripada platform kami yang paling disyorkan dimana para pelabur dapat memperoleh faedah harian dan mendapat dividen berbayar pada unjuran tahunan minimum 200%, yang merupakan pulangan yang jauh lebih besar daripada instrumen pelaburan tradisional yang tersedia pada hari ini, seperti stok, bon atau hartanah.

Strategi mereka untuk menghasilkan pulangan datang dari latar belakang kewangan yang ketat dengan pengalaman terdahulu yang bekerja di JPMorgan Chase, HSBC, Citigroup, Goldman Sachs, Morgan Stanley dan Wells Fargo.

Dengan melabur dalam menjanjikan ICOS, serta berdagang dalam pasaran yang tidak menentu dengan permodalan yang mantap, para pelabur telah menerima dividen yang lebih tinggi daripada meletakkan wang mereka di stok tradisional, dan hartanah sewa hartanah sampah.

Oh yeah, dan kami terlupa untuk menyebut. Anda tidak perlu meluangkan masa untuk melabur.

Memandangkan saya dapat melihat pulangan yang besar dalam pelaburan saya tanpa sakit kepala dan lampiran emosi adalah pengalaman pengurusan pelaburan terbaik yang pernah saya alami sepanjang hidup saya.

Bradley Garlinghouse

Kenapa CoinJolt begitu penting untuk komuniti Bitcoin? CoinJolt menetapkan contoh keselamatan dan keselamatan secara rutin menyimpan sebahagian besar aset dalam simpanan yang tidak dapat diakses di luar talian sambil masih dapat memberikan pengalaman perdagangan dan pelaburan yang hebat dalam mata wang digital. Klik di sini untuk membuat akaun percuma anda di CoinJolt.com.


Imej ihsan CoinJolt

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments