Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CoinPlace: Kemungkinan, Jaminan, dan Prospek


· 19 Mac 2018 · 6:00 pm <! – Petikan

CoinPlace adalah platform P2P pertama untuk dagangan cryptocurrency dan token ICO. Platform ini merancang untuk menjadi pemimpin pasar cryptocurrency P2P, termasuk dengan bilangan cryptoassets yang diletakkan. Perkhidmatan ini akan memastikan kelajuan transaksi yang tinggi dan akan menjadikan pasaran ICO tersedia di seluruh dunia. Platform ini sudah beroperasi dan menyokong cara pembayaran fiat yang paling popular – PayPal, Western Union, dan lain-lain. Terima kasih kepada sistem SWIFT orang

Akhir Petikan ->

CoinPlace adalah platform P2P pertama untuk dagangan cryptocurrency dan token ICO. Platform ini merancang untuk menjadi pemimpin pasar cryptocurrency P2P, termasuk dengan bilangan cryptoassets yang diletakkan. Perkhidmatan ini akan memastikan kelajuan transaksi yang tinggi dan akan menjadikan pasaran ICO tersedia di seluruh dunia.


Platform ini telah beroperasi dan menyokong cara pembayaran fiat yang paling popular – PayPal Western Union, dan lain-lain . Terima kasih kepada sistem SWIFT orang dari lebih daripada 150 buah negara boleh membuat urus niaga di platform.

Penasihat projek itu adalah pakar kewangan dunia terkemuka, ketua bank antarabangsa dan platform lain (misalnya Ketua Pegawai Eksekutif TokenBox).

Keistimewaan Model Deflasi CoinPlace

CPL menandakan model pembangunan deflasi. Sehingga kini, ia adalah salah satu yang paling kuat di pasaran:

 • 10% daripada perolehan token platform akan dibakar; token
 • akan dibakar selama 3 tahun atau sehingga harga token CPL mencapai $ 100. [19659014] Pembangunan Projek

  Selepas ICO, para pengasas platform berharap untuk membangunkan fungsi perkhidmatan dan memberikan peluang baru kepada para pelanggan secara teratur.

  Menjelang akhir tahun 2018, platform ini diharapkan dapat menyokong lebih 10 mata wang dan 50 token projek ICO. CoinPlace telah menerima 15 aplikasi daripada syarikat-syarikat ICO untuk meletakkan tanda-tanda mereka di platform. Majoriti mereka bersedia memberi bonus kepada para pelabur jika token dibeli melalui platform kami. Antaranya:

  Bonus dan Keistimewaan CoinPlace

  Program bonus khas akan diberikan kepada semua pelabur semasa ICO projek. Pada minggu pertama, bonus ICO akan membentuk 30% daripada jumlah pembelian. Kemudian, jumlah bonus akan dikurangkan, tetapi program akan diteruskan sehingga akhir ICO.

  ICO Bonus
  Minggu 1 30%
  25%
  Minggu 4-5 20%
  Minggu 6-7 15%
  Minggu 8 10%

  dibenarkan untuk mempercepat cryptoassets pada platform coinplace.pro tanpa komisen untuk beberapa bulan. Tempoh keistimewaan ini bergantung pada jumlah pembelian.

  Jumlah Pembelian Tempoh keistimewaan
  2-5 ETH 3 bulan
  5-20 ETH 6 bulan [19659023] 20-50 ETH 12 bulan
  50-200 ETH 18 bulan
  atau 200 ETH 24 bulan

  Semua ahli program Kelab Keahlian Perdana juga akan mempunyai peluang eksklusif . Ahli kelab akan dapat membeli token ICO pada platform CoinPlace dengan bonus tambahan. Token CPL yang lebih banyak mempunyai ahli, dan semakin lama ia memegang mereka, semakin besar keuntungannya.

  CoinPhone

  CoinPlace bekerjasama dengan jenama antarabangsa Just5. Bersama-sama syarikat sedang menyediakan pelancaran CoinPhone crypto-smartphone pertama dengan dompet sejuk yang dibina.

  CoinPhone akan mendapat perlindungan maksimum transaksi:

  • identiti pengguna akan ditentukan oleh cap jari;
  • apa-apa pembelian untuk cryptocurrency akan dilakukan hanya melalui dompet panas.

  Just5 adalah rakan kongsi pembuatan untuk Google dan kontraktor MediaTek dan Foxcon, pengeluar perkakasan untuk Apple.

  CoinPhone diumumkan semasa pameran Kongres Dunia Mudah Alih di Barcelona dan akan dijual pada Q4 2018.


  Imej ihsan CoinPlace

  Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

  Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments