Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Cointal Melancarkan Perpaduan untuk Membeli Semua Cryptocurrencies dengan Kad Kredit / Debit


· 22 Mac 2018 · 5:00 pagi <! – Kutipan

Satu sebab untuk pembayaran yang tidak diterima dalam kad kredit / debit di banyak platform kerana sifat kriptografi yang tidak dapat dipulihkan, di antara sebab-sebab lain yang semua pasukan dan syarikat di seluruh dunia cuba menyelesaikannya untuk akhirnya membawa kriptografi ke arus perdana. Sebagai 2018 bermula, Bitcoin secara perlahan menjadi biasa, dan lebih mudah untuk hidup dan berurusan dengan setiap hari. Walaupun altcoin lain masih menunggu gilirannya untuk menjadi ini banyak

End Excerpt ->

Satu sebab untuk pembayaran yang tidak diterima dalam kad kredit / debit pada banyak platform adalah kerana ciri-ciri kriptografi yang tidak dapat dipulihkan, di antara sebab-sebab lain yang semua pasukan dan syarikat di seluruh dunia sedang berusaha untuk menyelesaikan akhirnya membawa kriptografi ke arus perdana.


Ketika 2018 bermula, Bitcoin secara perlahan menjadi biasa, dan lebih mudah untuk hidup dan menghadapi setiap hari. Walaupun altcoin lain masih menunggu giliran mereka untuk menjadi yang mudah diakses, membeli Bitcoin dengan cara yang segera masih boleh dilanda. Untuk maklumat anda, membeli Bitcoins dengan kad kredit tidak boleh didapati di mana-mana kerana isu-isu chargeback, atau percubaan penipuan lain.

Ekosistem yang kita saksikan pada kelahirannya memerlukan platform selamat yang tahu bagaimana melindungi diri mereka, maklumat peribadi dan dana. Malangnya, banyak pertukaran dan syarikat fintech berasaskan web yang lain gagal menubuhkan persekitaran yang selamat dan saksama bagi pengguna mereka, sehingga dana dicuri, belum pernah terjadi sebelumnya dan tak dijelaskan yang dikenakan, kecekapan perkhidmatan yang lemah, dan jelas pengalaman yang tidak menyenangkan untuk diperkenalkan untuk mata wang digital.

Untuk isu-isu ini untuk diselesaikan, syarikat-syarikat seperti Cointal sedang berusaha untuk menipu penipuan, semua sementara membolehkan pengguna mereka dengan cepat, selamat, dan cara yang munasabah untuk memperoleh cryptocurrencies. Perkhidmatan terbaru mereka, Cointal Unity, memberi kuasa kepada pengguna dengan sama.

Perkhidmatan Perpaduan membolehkan pengguna Cointal membeli Bitcoin dan Bitcoin Cash dengan kad kredit / debit, dan sudah dapat digunakan secara bebas di atas platform. Pasukan menjanjikan untuk menangani transaksi secepat mungkin sambil memastikan bahawa tiada kelewatan yang tidak dijangka akan tetap tidak dijelaskan. Walaupun mata wang kriptografi ini tersedia di platform lain, perkhidmatan Cointal Unity bukan hanya mengenai Bitcoin dan Bitcoin Cash sahaja; pasukan Cointal adalah yang pertama untuk mencadangkan penyelesaian pertukaran Peer-to-Peer untuk Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, dan Ripple sejak Q4 2017, dan Cointal Unity adalah mengenai membolehkan anda membeli dan menjual semua daripada cryptocurrencies yang terdapat pada platform dengan kad kredit / debit.

Antaramuka membolehkan Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, dan Ripple untuk ditukar untuk mata wang fiat dan sebaliknya atas perkhidmatan Cointal Unity dan Marketplace

Visi Cointal selalu membiarkan dunia mengakses aset digital, yang kini menjadi realiti yang dibina, kerana semua mata wang digital yang terdapat di platform boleh dengan mudah dibeli, dijual, disimpan dengan selamat, didagangkan, atau ditukar untuk fiat, terhadap pembayaran tidak berkesudahan kaedah, tanpa sebarang batasan. Mata wang cryptoco yang akan dilaksanakan akan dapat diakses seperti yang banyak, dan lebih banyak lagi yang akan berlaku pada 2018.

Anda boleh mendaftar sekarang dan mencuba perkhidmatan mereka sendiri melalui cointal.com


Imej ihsan Cointal

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments