Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Cointed: Penyedia ATM Crypto Paling Hangat Saham Semua


· 31 Januari 2018 · 3:00 pm <! – Petikan

Dunia crypto, dengan segala kebebasan, risiko dan ganjarannya, dari barat. Di dalam dunia seperti liar seperti ini, lihat melihat sebuah syarikat yang komited untuk ketelusan dan akauntabiliti kepada komuniti adalah perlakuan yang jarang berlaku. Tetapi ada orang yang melakukannya. Sekiranya anda terlepas berita itu, Cointed (penyedia ATM dan pertukaran kritikal utama) baru sahaja mengeluarkan laporan Ketelusannya. Di dalamnya, anda boleh menemui segala-galanya mengenai struktur syarikat mereka, seperti pemilikan

Akhir Petikan ->

Dunia kripto, dengan segala kebebasan, risiko dan ganjarannya, . Di dalam dunia seperti liar seperti ini, lihat melihat sebuah syarikat yang komited untuk ketelusan dan akauntabiliti kepada komuniti adalah perlakuan yang jarang berlaku. Tetapi terdapat beberapa yang melakukannya.


Jika anda terlepas berita itu, Cointed (penyedia ATM dan pertukaran mata wang utama) baru sahaja mengeluarkan laporan Transparansi . Di dalamnya, anda boleh menemui segala-galanya mengenai struktur syarikat mereka, pemilikan serta mendapatkan butiran mengenai perniagaan mereka yang berlainan.

Di sini, kami akan menyerlahkan perkara yang HARUS anda periksa dari laporan tersebut. Jika anda ingin mengetahui tentang struktur dan pemilikan syarikat, lihat artikel ini .

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Cointed dan masa depan wang? Lihat profil lengkap kami dari salah satu pemain crypto terpanas di luar sana!

Crypto ATMs

Cointed memiliki sejumlah 120 ATM crypto yang terletak di Austria, Itali, Hungaria, Sepanyol, Lichtenstein, Bangkok . Mereka mempunyai dua model: satu arah dan mesin dua hala.

Satu cara peranti kebanyakannya dihasilkan oleh bekas syarikat kongsi General Bytes dan yang kedua dibangunkan di rumah

Sekitar 90 daripada mereka adalah satu -way dan dihasilkan oleh syarikat perkongsian. Selebihnya adalah model X. Cointed sedang membaikpulih rangkaian mereka yang telah ditetapkan dengan secara beransur-ansur menggantikan mesin sehala mereka dengan model dua hala proprietari.

Juga, pasukan sedang bekerja pada sembilan mesin prototaip baru.

Jika anda adalah antara mereka yang bimbang tentang daging lembu dengan General Bytes, dalam laporan yang anda dapat mencari dilampirkan semua dokumentasi yang mengelilingi perkongsian ini dan mempunyai sendiri mengambil situasi.

Exchange Online

Pada masa ini, pertukaran Cointed mempunyai lebih daripada 25,000 pengguna berdaftar dan sejak Oktober pendapatan mereka meningkat dua kali ganda setiap bulan.

10 tidak terdengar seperti banyak, tetapi untuk pertukaran yang beroperasi dengan wang fiat, ia cukup menarik. Coinbase, salah satu daripada pertukaran fiat crypto terbesar hanya menawarkan 3 jenis yang berbeza.

Tiga mata wang fiat berbeza diterima: Euro, Dolar AS, dan Franc Swiss. Tidak lama kemudian, lira Turki akan diterima juga. Pelanggan juga boleh memilih daripada 4 kaedah pembayaran berbeza: kad, pemindahan wayar, PayPal atau MoneyGram.

Perhatikan bahawa semua pelanggan menjalani proses Know Know Your Customer dan mesti mengesahkan identiti mereka untuk menggunakan pertukaran.

akaun keuntungan atau kerugian sementara dan neraca awal, yang dicipta oleh Deloitte Austria.

Perlombongan Hijau

Anda telah mendengar berita tentang bagaimana perlombongan PERLU memakan tenaga .

Untuk Cointed, Itu bukan berita, walaupun. Mereka telah bekerja di perlombongan hijau dari mana sahaja.

Mereka menawarkan dua jenis kontrak perlombongan. Pilihan pertama ialah: anda membeli perkakasan, dan Cointed membawanya kepada anda. Pilihan kedua: membeli peralatan tetapi tinggalkan di kemudahan perlombongan hijau yang luas di Cointed di Sweden.

Mengapa meninggalkannya di Cointed's? Untuk yuran hosting yang kecil, anda mendapat penyelenggaraan dan sokongan penuh, sambil menikmati tenaga yang boleh diperbaharui murah yang digunakan oleh loji. Ia seperti meninggalkan kereta anda di dalam mekanik dan masih dapat memacunya untuk bekerja.

Pembekal Kad Grafik Nvidia dikenali kerana proses pembangunan mereka yang tertutup apabila datang kepada reka bentuk GPU mereka.

Walau bagaimanapun, untuk pelanggan perniagaan, mereka menyediakan pilihan untuk penyesuaian. Laporan itu termasuk dokumentasi perjanjian, seperti invois, permulaan pesanan dan perjanjian tidak mendedahkan (NDA) di antara kedua-dua syarikat.

Pada masa ini, kami tidak dapat berkongsi maklumat tentang spesifikasi kad ini. Aspek dan kemampuan khusus kad ini adalah hasil penyelidikan dan pengembangan yang luas, inilah sebab mengapa Cointed dan Nvidia memutuskan untuk tidak membaginya.

Reka bentuk GPU akan dioptimumkan untuk perlombongan. Selain itu, spesifikasi dan semua aspek perkakasan direka untuk bekerjasama dengan perisian proprietari Cointed, kes-kes tersuai, dan pelantar.

Sapphire merupakan yang kedua daripada pembekal GPU Cointed. Mereka menyediakan 10,000 Radeon RX 470 Quad UEFI 4GB Perlombongan. Lebih daripada 3,000 daripada ini telah beroperasi di kemudahan Cointed.

Dokumen-dokumen yang mengelilingi tawaran-tawaran ini, seperti invois, spesifikasi Pelombong Perpaduan, dan perjanjian hosting semuanya dalam laporannya.

PayCo

PayCo adalah antara muka pembayaran yang boleh diintegrasikan ke dalam POS dan sistem pemprosesan pembayaran yang lain. Perasaan terbesar produk ini adalah bahawa ia membolehkan pertukaran segera pembayaran dari crypto ke fiat.

Ini membolehkan pelanggan membayar dengan bitcoin dan pedagang menerima USD atau mana-mana mata wang lain yang diperdagangkan dalam Cointed online. Sudah tentu, peniaga boleh memilih untuk menerima pembayaran dalam crypto juga.

Pada masa ini, antara muka masih dalam fasa beta. Cointed bertujuan untuk membebaskannya kepada orang ramai oleh Q2 / 2018.

Projek Cointed benar-benar menonjol dalam bidang ICOs.

Komitmen mereka terhadap kebertanggungjawaban kepada komuniti mereka adalah terpuji dan jarang berlaku di medan crypto. Oleh itu, jangan terlepas peluang untuk menjadi sebahagian daripada masa depan wang. Token ini akan disenaraikan di bursa dan kami akan mengemas kini anda dengan butirannya.

Hanya sebulan lagi dari ICO! Jangan ketinggalan pada Cointed dan juga pada berita Bitcoin yang paling hangat !


Gambar ihsan Cointed

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments