Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Confideal Mengumumkan ICO – Bitcoinist.com


· 9 Februari 2018 · 7:00 pm <! – Petikan

Kami teruja untuk mengumumkan ICO kami. Pra-penjualan tokens akan bermula pada 1 Februari dan dijual pada 1 Mac, berakhir pada 30 Mei. Percubaan pertama kami pada penggalangan dana, yang diadakan pada November 2017, gagal, tetapi kami belajar dari kesilapan kami dan yakin kami mempunyai penawaran yang lebih baik dan lebih baik sekarang. Terdapat beberapa sebab mengapa ICO pertama kami tidak berlepas dan kami tidak dapat mencapai ambang pendanaan, "topi lembut", berakhir

End Excerpt ->

Kami teruja untuk mengumumkan ICO kami. Pra-penjualan tokens akan bermula pada 1 Februari dan dijual pada 1 Mac, berakhir pada 30 Mei.


Percubaan pertama kami pada penggalangan dana, yang diadakan pada November 2017, gagal, tetapi kami belajar dari kesilapan kami dan yakin kami mempunyai lebih baik , tawaran yang lebih baik kini.

Terdapat beberapa sebab mengapa ICO pertama kami tidak berlepas dan kami tidak dapat mencapai ambang pendanaan, "topi lembut", berakhir dengan 303ETH daripada 70,000 ETH yang dirancang.

] Pertama sekali, keadaan pasaran keseluruhan terbukti tidak menguntungkan. Pada masa ICO kami, pelabur, yang hanya beberapa bulan sebelum berminat dengan projek-projek baru, telah mula kehilangan kepercayaan pada ICO, takut dengan projek-projek penipuan dan ketidaktentuan keseluruhan industri crypto, dengan risiko yang amat tinggi. [19659009] Kedua, peserta ICO nampaknya tidak menghargai strategi "pembiayaan menyeluruh" kami, yang merangkumi semua kos projek untuk beberapa tahun akan datang, tanpa mengambil kira keuntungan organik yang dijangka.

Walau bagaimanapun, walaupun kegagalan pertama kami ICO kami mendapat banyak sokongan, yang memberikan keyakinan kepada kami untuk meneruskan projek kami, menjadikannya lebih baik dan lebih menarik kepada para pelabur.

Untuk bulan-bulan yang telah berlalu sejak percubaan ICO pertama kami, kami telah bekerja keras untuk memperbaiki penawaran kami, dan kami telah membuat beberapa perubahan besar.

Pada dasarnya, kami menurunkan sasaran, mempercayai bahawa pelaburan hanya boleh digunakan untuk membiayai tonggak utama, seperti modul timbangtara, menguruskan kontrak pintar alat mentah, yang menjadikan perkhidmatan lebih mudah digunakan, dan keperluan IoT.

Kami dengan jelas menjelaskan dana yang akan dibelanjakan dalam pelan tindakan yang telah disemak semula, yang, ditambah dengan penurunan sasaran "lembut", harus menghapuskan syak wasangka

Dalam langkah lain yang membuktikan bahawa token kami bukan instrumen spekulatif, semua token yang dikeluarkan di ICO akan dikunci sehingga 1 September 2018.

Kami juga akan berusaha menambah baru ciri untuk produk kami. Khususnya, kami telah melancarkan Tokenizer pembina kontrak pintar yang membantu pelanggan menghasilkan token mereka sendiri dan menjalankan ICO dengan cara yang cepat, selamat dan terjangkau.

Satu lagi ciri utama yang telah kami kerjakan ialah modul timbangtara, yang dijangka akan dilancarkan pada Q2 2018, – alat penting untuk timbang tara jauh untuk semua syarikat yang terlibat dalam pertukaran barangan dan perkhidmatan antarabangsa, dari hotel dan ejen pelancongan kepada pengeksport.

Kami menjemput anda untuk menyertai kami ICO!

Confideal adalah perkhidmatan yang membantu perniagaan dan individu membuat kontrak pintar Ethereum melalui antara muka yang mesra pengguna, tanpa kemahiran pengaturcaraan yang diperlukan.

Laman web Confideal: https://confideal.io
App Confideal (MVP): https://app.confideal.io
Confideal di Facebook: https://facebook.com/confideal.io/
Saluran Telegram: https : //t.me/confidealioeng


Imej ihsan dari Confidea l

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments