Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ContentBox: Memperkasa Industri Penciptaan Kandungan Melalui Teknologi Blockchain


· 31 Mei 2018 · 9:00 pagi <! – Petikan

ContentBox menyampaikan penyelesaian yang disatukan melalui ekosistem yang menonjol dan terdesentralisasi dalam usaha untuk memperkuat keseluruhan industri kandungan digital secara keseluruhan. Projek ini merupakan inisiatif CastBox, platform podcast global yang memenangi anugerah, yang diasaskan oleh Renee Wang – seorang bekas Pegawai Google dan disokong oleh Bo Shen – pelabur penghalang yang legenda. Kandungan Digital – Industri Yang Sepanjang Dekad yang lalu, industri kandungan digital telah menyaksikan pertumbuhan yang besar dan meletup.

End Excerpt ->

ContentBox menyampaikan penyelesaian yang disatukan menerusi satu yang menonjol, ekosistem dalam usaha untuk memperkasakan keseluruhan industri kandungan digital secara keseluruhan. Projek ini merupakan inisiatif CastBox, platform podcast global yang memenangi anugerah, yang diasaskan oleh Renee Wang – seorang bekas Pegawai Google dan disokong oleh Bo Shen – pelabur blok legenda .


Kandungan Digital – Industri Yang Boleh

Sepanjang dekad yang lalu, industri kandungan digital telah menyaksikan pertumbuhan besar dan meletup. Mereka di barisan hadapan adalah pengaruh digital yang sangat terkenal dan sangat kuat seperti Spotify, YouTube, Reddit, dan lain-lain. Tidak dapat dinafikan bahawa kandungan digital telah berjaya menjadi sebahagian daripada kehidupan kita, tanpa mengira sama ada video, audio, teks, permainan, dan apa sahaja.

Ini membuka banyak peluang. Orang ramai kini lebih berkemampuan dan bahkan memberi insentif untuk menghasilkan kandungan bernilai tinggi, tanpa mengira sifatnya, dan mula menghasilkan buahnya. Sekurang-kurangnya, itulah yang sepertinya, betul?

Namun, realiti cenderung menyimpang sedikit dari yang di atas. Kebenaran adalah bahawa pengewangan pada kandungan anda sendiri menjadi semakin mencabar. Platform peringkat teratas mendapat bayaran besar untuk iklan melalui kandungan penyumbang mereka, sementara yang terakhir menerima jack, jika apa-apa.

Malah apabila anda membuat ke titik di mana anda dapat memulakan memanfaatkan dan memperolehi kandungan anda, anda akan dengan cepat mengetahui bahawa sebahagian besar keuntungan pergi ke perantara.

Tetapi bukan hanya pencipta kandungan yang boleh menggunakan sedikit bantuan. Platform kandungan utama yang kami beritahu anda tentang – mereka juga perlu bersaing dengan hebat untuk kandungan berharga, memacu kos pengiklanan melalui bumbung.

Dengan kata lain – hampir semua orang berada dalam bot yang sama. Bagaimana jika ini boleh berubah? Bagaimana jika ada penyelesaian yang dapat menyelesaikan semua isu-isu tersebut secara ajaib dan membuat semua orang gembira. Nah, bagaimana jika kita memberitahu anda – ada?

Berikut Kandungan ContentBox – Memperkasa Industri Sepenuhnya

Menyedari bahawa tidak ada cara untuk menangani setiap isu secara individu kerana mereka semua terikat bersama kerana sifat industri, ContentBox memperkenalkan penyelesaian yang cuba mengganggu keseluruhan industri dan menjadikannya Seluruh. Lot. Lebih baik

Platform ini ditetapkan untuk membina ekosistem yang memanfaatkan keunggulan dan keupayaan teknologi berasaskan blokchain dan membawa anda industri kandungan esok.

Projek ini bertujuan untuk menyampaikan tiga ciri penting:

  • Berkongsi kolam pengguna
  • Kolam kandungan bersama
  • Sistem pembayaran bersatu

Semua orang Menang, Satu Langkah pada satu Masa

Secara teori, platform sumber terbuka yang didorong sepenuhnya dan didorong oleh komuniti harus memberi manfaat kepada semua orang. Ini bermakna pengiklan, pencipta, pengguna, pengedar, pemaju aplikasi, dan semua orang yang terlibat dalam keseluruhan bidang harus mendapat kelebihan tertentu. Dan ketika kedengarannya mengagumkan, mungkin adalah ide yang baik untuk melihat dengan lebih dekat cara percobaan platform untuk mencapai ini.

Sistem pembayaran yang bersatu akan membolehkan pembuat konten untuk mendapatkan bayaran yang wajar setiap kali kandungan mereka dimakan. Platform ini juga akan menyambung pencipta terus dengan pengguna, yang akan menyelaraskan urus niaga dan menghilangkan perantara yang tidak perlu.

Yang membawa kita kepada penerima yang akan datang – pengguna. Mereka mendapat ganjaran untuk sumbangan mereka. Kali berikutnya anda berkongsi siaran Facebook itu, anda juga boleh mendapatkan sesuatu untuknya, bukan? Kandungan perkongsian yang betul dan menyumbang secara aktif kepada komuniti ContentBox akan memberikan anda cara token pendapatan, yang kemudiannya boleh dibelanjakan untuk penggunaan kandungan.

Pengiklan, percaya atau tidak, juga boleh mendapat manfaat dari platform. Mereka akan berpeluang untuk menerajui pengedaran statistik pengiklanan yang mendalam dan mereka akan dapat membayar penonton sebenar. Yang terakhir ini akan sepenuhnya diautomatikkan melalui kontrak pintar, mengeluarkan ruang untuk kesilapan manusia atau maklumat yang tidak diingini.

Platform pengedaran juga di sini – mereka boleh mendapat manfaat melalui pembinaan kolam kandungan yang dikongsi yang dikatakan akan mengurangkan kos Pemerolehan IP dan pemerolehan trafik.

Projek Nyata Dengan Nilai Nyata

Anda mungkin melihat projek lain yang cuba merevolusikan pengedaran kandungan sebelum ini. Walau bagaimanapun, ContentBox mempunyai merit diukur di belakangnya. Tepat dari kelawar, ia adalah lovechild dari CastBox – platform podcast yang sudah ada, yang terkenal dan memenangi anugerah yang diasaskan oleh bekas bekas pekerja Google Renee Wang.

Sebahagian daripada lembaga penasihat strategik Projek ini bukanlah satu lagi daripada Bo Shen – pemakai Ethereum awal, pengasas modal Fenbushi, dan pelabur pelindung yang legendaris.

Dalam apa jua keadaan, anda boleh melihat dengan lebih dekat pada projek di laman web rasmi . Anda juga boleh mengikuti perkembangan terkini pada Twitter mereka atau menyertai perbincangan secara langsung mengenai kumpulan Telegram mereka. Menyertai perbincangan Telegram juga akan memberi anda 10 poin yang boleh ditukar kepada token BOX kerana terdapat kesan udara.

Adakah anda berfikir ContentBox mempunyai apa yang diperlukan untuk memperkasakan industri kandungan digital? Jangan teragak-agak untuk memaklumkan kami di dalam komen di bawah ini !


Imej ihsan Pixabay, Shutterstock, dan ContentBox.

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments