Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CountingHouse Fund Hedge Set To Launch ICO Based On Cryptocurrency Funded Hedge Fund That Uses Algorithm To Create Profits


· 11 Mac 2018 · 11:00 am <! – Kutipan

Sebagai orang awam mempelajari lebih lanjut tentang perdagangan Cryptocurrency, semakin banyak pelabur ingin mendapatkan di atasnya, tetapi tidak tahu bagaimana. Countinghouse membolehkan semua orang mendapat keuntungan dari Cryptocurrency dengan pelancaran Dana Hedge ICD Cryptocurrency mereka. Dana lindung nilai ini menggunakan algoritma matematik untuk terus menarik keuntungan dari pasaran Cryptocurrency. Australia Selatan – 6 Mac 2018, Countinghouse Fund membuat berita antarabangsa hari ini dengan pengumuman

End Excerpt ->

Oleh kerana orang ramai belajar lebih banyak mengenai perdagangan Cryptocurrency, untuk masuk ke dalamnya, tetapi tidak tahu bagaimana. Countinghouse membolehkan semua orang mendapat keuntungan dari Cryptocurrency dengan pelancaran Dana Hedge ICD Cryptocurrency mereka. Dana lindung nilai ini menggunakan algoritma matematik untuk terus menarik keuntungan dari pasaran Cryptocurrency.


Australia Selatan, Australia – 6 Mac 2018, Countinghouse Fund membuat berita antarabangsa hari ini dengan pengumuman ICO baru yang mempunyai pelabuhan yang mengamuk. Dana Countinghouse adalah dana lindung nilai langsung asing yang telah ditetapkan yang menggunakan algoritma berkod dan teknik matematik untuk memaksa keuntungan dari turun naik dan pergerakan dalam pasaran forex. Misi Countinghouse adalah mudah; menerapkan teknik sedia ada kepada dunia cryptocurrency yang menunjukkan kemeruapan yang lebih tinggi daripada pertukaran mata wang fiat tradisional.

Pasukan di Countinghouse adalah antara yang paling terang dalam perniagaan dengan pakar dalam hampir setiap sektor dari Kewangan dan Melabur ke Pemrograman Komputer dan Pemasaran. Faedah Countinghouse Fund dari pengalaman berpuluh-puluh gabungan dan kesesuaian pedagangnya. Dengan lebih satu dekad pengalaman dalam perdagangan di pasaran pertukaran asing, secara manual dan secara algoritma, pasukan mereka berada dalam kedudukan yang baik untuk memindahkan kemahiran ini ke bursa cryptocurrency . Ramai penganalisis Cryptocurrency meramalkan perkara yang hebat untuk ICO ini, kerana syarikat itu sudah mempunyai sejumlah besar pelanggan yang akan memindahkan pelaburan mereka ke peluang dana lindung nilai baru ini. Pada masa yang sama, Countinghouse menjual 4,345 nilai ETH kepada pelabur Countinghouse yang sedia ada, menjadikan ICO ini bukan sekadar imaginasi 'imaginasi, tetapi sebaliknya perkara sebenar.

Semasa sidang akhbar baru-baru ini, jurucakap syarikat Countinghouse dipetik sebagai berkata:

Model perdagangan algoritma kami telah menghasilkan kejayaan yang mantap pada pertukaran mata wang fiat sepanjang kewujudan Countinghouse, dan algoritma cryptocurrency kami yang dikemaskini telah mengatasi model-model fiat ini dalam tempoh 12 bulan yang lalu. "Dia terus berkata," Kami ICO mewakili nilai yang sangat baik dan merupakan kenderaan yang baik untuk meningkatkan mobiliti sosial, kerana secara tradisinya dana seperti kita memerlukan pelaburan awal lebih daripada $ 300,000. Oleh kerana pasaran ICO yang terdesentralisasi dan peer-to-peer, pelabur boleh melabur seberapa banyak atau sedikit yang mereka kehendaki.

Pre-Sale untuk Dana Countinghouse ICO akan bermula pada 3 April 2018 dengan Pra – Bonus pelaburan sebanyak 30%. Apabila topi lembut telah mencapai Pra-Jualan akan berakhir di mana diskaun masa tidak lagi tersedia. Adalah disyorkan untuk pelabur yang berpotensi untuk membeli semasa Pre-Sale ICO apabila kebanyakan diskaun dan bonus akan disediakan, memaksimumkan ROI. Tim Dawson, Pengarah Countinghouse, dipetik sebagai berkata:

Matlamat kami adalah untuk memaksimumkan keuntungan pelabur melalui pengurusan risiko matematik dan penerapan kaedah perdagangan algoritma ke pasaran mata wang kritikal, sementara memelihara privasi pelabur dan tidak mahu dikenali

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai dana Countinghouse atau untuk terlibat dalam ICO mereka, lawati laman web rasmi mereka di http://www.countinghousefund.com atau muat turun Whitepaper mereka secara langsung oleh klik di sini .

Media Contact:

Countinghouse Fund
Attn: Perhubungan Media
PO Box 53
STIRLING SA 5152
+61 1300 317 523 Countinghouse

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments