Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

'Craig Wright Pasti Bukan Genius' – Anarchist Hacker, Amir Taaki


· 9 Februari 2018 · 9:30 pm <! – Petikan

Komuniti crypto bukanlah kekurangan aksara berwarna-warni yang ingin menggulingkan cara yang diterima melakukan perkara-perkara. Tetapi Amir Taaki boleh dikatakan berdiri kepala dan bahu di atas yang lain. Anarkis yang mengisytiharkan dirinya baru-baru ini memecahkan penutup untuk berbincang dengan Quartz mengenai keadaan semasa Bitcoin dan 'Politeknik Institut'nya untuk melatih penggodam ideologi di Barcelona. Mari Kita Bawa ke Speed ​​Taaki yang berusia 29 tahun terlibat dalam Bitcoin sebagai programmer pada tahun 2010 dan tidak lama lagi menjadi

End Excerpt ->

Komuniti crypto bukan kekurangan aksara berwarna-warni yang ingin menggulingkan cara yang diterima untuk melakukan sesuatu. Tetapi Amir Taaki boleh dikatakan berdiri kepala dan bahu di atas yang lain. Anarkis yang mengisytiharkan diri sendiri baru-baru ini memecahkan penutup kepada bercakap dengan Kuarza mengenai keadaan semasa Bitcoin dan 'Institut Politeknik'nya untuk melatih penggodam ideologi di Barcelona. [1965909] ] Taaki yang berusia 29 tahun terlibat dalam Bitcoin sebagai programmer pada 2010 dan tidak lama kemudian menjadi suara berpengaruh di tempat kejadian. Beliau menyatakan penghinaannya kepada kerajaan menerusi kerja-kerja projek seperti Bitcoin 'untraceable', Dark Wallet dan Dark Market Jalan Silk FBI. Kerjasamanya terhadap projek-projek ini, Cody Wilson, telah mendapat kejayaan dengan senapang bercetak 3Dnya.

Pada tahun 2015 ia hilang tanpa amaran, muncul semula pada tahun 2017, setelah bertempur ISIS di Syria . Dia telah berjuang bagi pihak Rojava, yang merancang untuk mewujudkan sebuah negara otonom berdasarkan falsafah politik anarkis. Dia melihat bitcoin sebagai yang sempurna untuk mata wang sebuah negara revolusioner setelah ideologi anarkis.

 Amir Taaki

The Journey Home

Salah satu pencetus untuk Taaki untuk meninggalkan Rojava adalah Craig Skandal Wright . Dia berkata:

Satoshi adalah seorang jenius. Dia mungkin bukan orang muda, dia mungkin orang yang lebih tua, tetapi Craig Wright pastinya bukan seorang jenius …. Orang itu adalah seorang oportunis, jelas sekali jika anda mempunyai pemahaman sosial.

Dia pada mulanya kembali ke UK untuk mendapatkan visa AS, dengan rancangan untuk menghabiskan enam bulan di Texas sebelum kembali ke Rojava. Perkara ternyata sedikit berbeza kerana dia ditahan dan terpaksa tinggal di UK selama setahun. Pegawai kaunter keganasan British ingin mempersoalkannya mengenai peranannya dalam konflik Syria.

Perkara Yang Berubah

Bitcoin tahun 2017 tidak dapat dikenali dari Bitcoin tahun 2015. Industri baru yang dikendalikan oleh para penginjil yang ghairah telah berubah menjadi pelbagai -billion behemoth. Taaki merasakan bahawa Bitcoin tidak mempunyai persepsi yang jelas mengenai apa yang ada sekarang dan bahawa orang tidak benar-benar tahu apa masalah yang mereka cuba selesaikan.

Dia masih berpendapat bahawa terdapat banyak potensi dalam cryptocurrency, tetapi mengatakan bahawa:

Pada trajektori semasa kita, potensi itu tidak dalam perjalanan untuk direalisasikan sebagai projek besar

Rancangan untuk Masa Depan

Di rumahnya sekarang di Barcelona, ​​Taaki sedang menubuhkan sebuah akademi yang sangat istimewa. Dia mahu melatih "kader politik" pengikut yang komited untuk mencapai "penggulingan sepenuhnya sistem negara."

Belum ada pembiayaan untuk projek itu, tetapi dia mendakwa bahawa "wang bukan masalah. "Kawan-kawannya dari belakang pada masa sekarang adalah" raja "dari semua projek Bitcoin. Taaki yakin bahawa dia dapat meyakinkan mereka tentang kuasa gagasannya. Matlamatnya adalah untuk meningkatkan 20 juta euro, sebaik sahaja ia mempunyai cadangan yang kukuh.

Amir Taaki mahu mengambil alih dunia. Sama ada dia atau masih belum dapat dilihat.

Adakah anda fikir Bitcoin telah berkembang melebihi tujuan asalnya? Adakah Taaki dapat merealisasikan matlamatnya untuk membiayai "institut" nya? Marilah kita tahu apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah.


Gambar ihsan Mark Harrison / Handout / PA, Eric Parker / Flickr

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments