Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Crypto Markets Dump $ 25 Bilion sebagai Bitcoin Pullback Fears Fester


Penolakan rintangan yang tajam di atas $ 9k tidak sepenuhnya tidak dijangka. Harga Bitcoin telah bersedia untuk lulus tahap ini untuk bahagian terbaik dalam minggu ini. Apabila ia dilakukan, segera keluar palsu dan harga crypto terjun kembali seribu dolar dalam beberapa jam.


Crypto Market Cap Membawa Hit

Langkah itu menghantar $ 25 bilion daripada aset digital dan kembali ke fiat sebagai ketakutan pembetulan yang lebih besar dipasang. Jumlah permodalan pasaran mencapai tinggi 2019 baru $ 285 bilion ketika BTC membuat langkahnya di atas $ 9k. Dari sana ia dihancurkan hampir 10 peratus dalam beberapa jam menjunam kembali di bawah $ 260 bilion.

Total cap pasaran 1 jam lilin – tradingview.com

Seperti biasa altcoin telah terkena paling sukar. Kebanyakan mereka masih belum dapat digantikan dengan bitcoin, sehingga apabila ia mendapat potongan, mereka berdarah. Ramai dumping digit ganda semasa dagangan Asia hari ini. Bitcoin SV, selepas pam yang palsu semalam turun 20 peratus manakala Bitcoin Diamond kehilangan 18 peratus.

Ethereum 0 0 jatuh ke $ 250 dalam slaid 10 peratus Bitcoin Cash jatuh kepada $ 420 selepas kehilangan jumlah yang sama. Selebihnya Altcoins berada dalam kesakitan pada masa ini kerana semua keuntungan sejak beberapa hari lalu dihapuskan.

Melihat gambaran yang lebih besar, paras pasaran $ 260 bilion masih meningkat 7 peratus pada minggu ini, 54 peratus pada bulan itu dan lebih seratus peratus sejak awal tahun ini. Mungkin bulan paling terang untuk crypto untuk masa yang lama jadi pergerakan ini agak kecil dalam skema besar perkara.

Adakah Bitcoin Dump 30%?

Terdapat banyak panggilan untuk penarikan balik ini magnitud baru-baru ini. Lagipun, ia telah berlaku lapan kali semasa aliran meningkat yang terakhir.

Jika ini adalah permulaan, BTC / USD akan kembali ke $ 6k sebelum memukul sokongan dan menstabilkan. Penganalisis masih bercampur pendapat sama ada ini sebenarnya akan berlaku atau tidak. Pedagang Josh Rager tweeted:

Pengunduran $ BTC datang sebelum tahap semua orang menjangkakan … Majoriti telah berlari depan sepanjang tahun dan ini adalah satu lagi kes. Masih boleh melantun dari rendah $ 8k ke $ 9k + tetapi ingin melihat penutup harian di atas $ 8200. Bulls melangkah masuk

Pada saat menulis Bitcoin telah menstabilkan di atas $ 8,200 setelah turun lebih dari sepuluh persen dalam beberapa jam kemarin. Kejatuhan di bawah $ 8k dapat melihat perkara-perkara berpaling ke selatan dengan cepat dengan tahap sokongan utama seterusnya terletak di sekitar zon $ 7.400. Penurunan di bawah ini akan berada di wilayah 30 peratus, yang mungkin membawa kepada pengumpulan besar-besaran sekitar $ 6,000.

Secara keseluruhan, pembetulan adalah semulajadi sehingga pergerakan pasaran dalam tempoh 24 jam yang lalu tidak seharusnya menimbulkan kebimbangan. Musim sejuk crypto adalah pasti lebih dan istilah 'beli dip' sekarang di bibir semua orang.

Adakah Bitcoin memegang di atas $ 8k atau pembetulan 30% inbound? Tambahkan pemikiran anda di bawah


Imej melalui Shutterstock, Tradingview.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments