Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Crypto Sangat Hidup Memandangkan Muat Turun Dompet Mencapai Lebih 100 Juta Pada 2022 – Dan Masih Berkembang


Keperluan untuk disepadukan dengan crypto dan diselaraskan dengan kes penggunaannya yang besar dalam dunia yang cepat berubah adalah sangat penting. Dengan ini, dompet crypto muncul dalam gambar. Ini adalah perkara yang ramai orang dan syarikat besar hari ini mahu mendapatkan tangan mereka.

Kini, walaupun terdapat ketidaktentuan yang meningkat dalam pasaran, muat turun dompet crypto untuk 2022 telah memuncak pada 100 juta dan ia tidak berhenti di situ.

Dengan tergesa-gesa crypto, permintaan untuk dompet crypto juga meningkat tahun ini. mengikut Finboldterdapat peningkatan kira-kira 102.06 juta muat turun dompet dilihat dari Januari hingga Oktober 2022 untuk kedua-dua peranti iOS dan Android yang terdiri daripada lebih 21 aplikasi dompet yang membenarkan penyimpanan.

Januari 2022 Mendaftar Lonjakan Tertinggi

Januari jelas mencatatkan muat turun yang melonjak pada 16.13 juta yang menandakan muat turun bulanan tertinggi untuk 2022. Angka itu merosot menjelang Oktober kepada 8.9 juta.

Sebaliknya, angka baru-baru ini menunjukkan kejatuhan besar-besaran kira-kira 43.25% berdasarkan muat turun sebanyak 177.85 juta seperti yang dilihat pada 2021.

Setakat ini, 2021 telah mencatatkan jumlah muat turun tertinggi untuk dompet yang jauh lebih tinggi daripada statistik 2020 yang mencatatkan 32.95 juta.

Peningkatan atau pergerakan dalam muat turun dompet tidak benar-benar menandakan rangsangan pengguna dalam platform kerana sesetengah pelabur mungkin mempunyai berbilang dompet yang dibuat dalam satu peranti.

Muat Turun Crypto Wallet Menggambarkan Aliran Pasaran

Angka baru-baru ini menunjukkan bahawa pertumbuhan luar biasa dalam dompet crypto menggambarkan keseluruhan aliran pasaran. Jelas sekali, pada tahun 2021, pasaran mengalami ledakan seismik yang turut mempengaruhi kemuncak muat turun dompet.

Bitcoin mempunyai ATH pada tahun 2021 serta aset digital lain. Pelabur melompat ke dalam ruang mata wang digital yang ingin menaiki gelombang besar seterusnya dalam urus niaga seperti kiriman wang, perdagangan, pelaburan, pertanian hasil, urus niaga peer-to-peer, dan seumpamanya.

Sebaliknya, muat turun dompet juga telah terbalik di samping pasaran beruang dengan minat yang semakin berkurangan. Penurunan minat dalam mata wang digital telah dicetuskan oleh kejatuhan Terra (LUNA) dan juga pertukaran FTX.

Kemerosotan FTX juga telah menyebabkan isu kecairan, yang seterusnya telah mencetuskan lonjakan dalam muat turun.

Lebih banyak dompet berubah menjadi arus perdana, terutamanya dengan penyepaduan lancar mata wang digital dengan akaun bank atau fiat.

Crypto total market cap at $781 million on the daily chart | Featured image from Inside Telecom, Chart: TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments