Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Crypto Traxion Platform "Bank-In-A-Wallet" Melancarkan ICO Dan Seals A Co-op Deal


· 26 Februari 2018 · 5:00 petang <! – Petikan

Dengan teknologi terkini blok block dan usul nilai yang sentiasa berubah, meramalkan perbankan tradisional akan mencapai kemajuan dalam 10-15 tahun. Traxion bertujuan untuk berfungsi sebagai platform peralihan kepada masyarakat tanpa bank sebagai mata wang kriptografi akan diantar ke era moden dan mulai dari institusi onboard dan pasar besar. Cork, Ireland – 25 Feb, 2018, Traxion mengumumkan minggu ini bahawa mereka akan melancarkan ICO untuk menjalankan crypto-economics

End Excerpt ->

Dengan teknologi terkini blockchain Cadangan nilai yang sentiasa berubah, ramai ahli kewangan yang meramalkan perbankan tradisional akan mencapai kemajuan dalam 10-15 tahun. Traxion bertujuan untuk berfungsi sebagai platform peralihan kepada masyarakat tanpa bank sebagai mata wang kriptografi diantar ke era moden dan mulai dari lembaga onboard dan pasar besar.


Cork, Ireland – 25 Feb, 2018, Traxion mengumumkan minggu ini bahawa mereka akan menjadi melancarkan ICO untuk menjalankan ekonomi kritikal pelbagai perkhidmatan kewangan yang boleh menstabilkan operasi bank pada masa depan. Platform Traxion menggunakan teknologi IBM Hyperledger Fabric terbaru untuk membuat lejar yang diedarkan berasaskan kebenaran. Teknologi baru ini membolehkan penyelesaian gred yang mudah dan tanpa geseran untuk industri yang perlu mematuhi peraturan perlindungan data.

Ekosistem Traxion terdiri daripada tiga antara muka iaitu TraxionWallet, TraxionChain, dan TraxionContract. TraxionWallet menyediakan penyelesaian "bank-in-a-wallet" berlabel putih menggunakan persekitaran yang didorong oleh blockchain, membolehkan komuniti memuat, menghantar, menyimpan, membelanjakan, meminjamkan, meminjam, dan banyak lagi menggunakan aplikasi yang selamat, mudah dan patuh. Dan ia juga untuk organisasi perniagaan dalam peralihan aset kewangan ke dalam mata wang digital dengan kos sifar. TraxionChain mencipta penyelesaian antara perniagaan blockchain yang selamat untuk perusahaan yang memerlukan penjejakan hasil, dan TraxionContract menggunakan teknologi kontrak pintar untuk meningkatkan integriti dan aliran kerja, dan mengurangkan rasuah. Permulaan ini memberi tumpuan kepada membina infrastruktur kewangan digital untuk pengguna setiap hari. Persekitaran yang dikendalikan oleh blockchain mengubah cara orang menjalankan perniagaan dengan menguatkuasakan integriti data, akauntabiliti, ketelusan dan kepercayaan.

Syarikat juga telah mendaftar dengan Koperasi Pengguna Seamanpreneurs, sebuah organisasi yang menggalakkan literasi kewangan dan aktiviti perniagaan di kalangan pelaut Filipina komuniti yang berjumlah sehingga 1 juta. Traxion akan menyediakan Wallet SeaPay yang semata-mata dikembangkan untuk kepentingan koperasi. Ia memberi penggunanya akses mudah tetapi mendapat akses kepada perkhidmatan kewangan. Dompet SeaPay akan menggalakkan kemasukan kewangan dan celik kewangan.

Sebagai tambahan kepada perkongsian yang ditandatangani, semasa wawancara baru-baru ini, jurucakap syarikat untuk Traxion dipetik sebagai berkata, "Selepas memukul atau melepasi banyak tonggak syarikat kami, kami bersedia untuk melancarkan ICO bahawa setiap orang ingin menyertai dan menyertai ekosistem tokennya ". Beliau terus berkata, "Selepas ICO, rancangan itu akan dipindahkan ke pelbagai negara di Asia Tenggara dan meniru perkongsian yang dibuat di Filipina. Negara-negara yang sedang berkembang dengan penduduk yang tidak berdagang tinggi akan diprioritaskan, kemudian seluruh dunia. "

The Traxion Pre-Sale ICO akan dibuka pada 15 April 2018, dengan 250,000,000 token ditawarkan untuk crowdsale. Dari jumlah ini, token 25M akan tersedia pada pra-jualan. The Traxion Token (TXN) akan dikeluarkan pada blok yang dikendalikan oleh kontrak pintar.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Traxion atau untuk terlibat dalam Pre-Sale ICO mereka, lawati laman web rasmi mereka di http: // www .traxion.tech atau muat turun Whitepaper mereka secara langsung oleh klik di sini .

Media Contact:

TraxionHub
Attn: North Point House,
North Point Business Park,
New Mallow Road,
Cork, 902, Ireland
09176218340
[email protected]


Images courtesy of Traxion

dirujuk syarikat. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments