Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Cryptocurrency Dapat Pedas dengan Token Habanero yang disokong


· 25 Mac 2018 · 9:00 pm <! – Kutipan

Agrocoin bertujuan untuk memanfaatkan pasaran cryptocurrency berkembang dengan memberi orang peluang untuk melabur dalam token asalnya, yang disokong oleh lada habanero. Lada habanero yang berapi-api boleh diketahui dengan baik kerana digunakan dalam salsas, saus panas, dan cabai, namun fleksibilitasnya telah mengubahnya dari bahan resipi ke dalam pelaburan cryptocurrency. Habaneros Buka Pintu untuk Lebih Banyak Pelabur Menurut BloombergQuint, Amar Hidroponia, sebuah syarikat pertanian yang menghasilkan ini

End Excerpt ->

Agrocoin bertujuan untuk memanfaatkan pasaran cryptocurrency yang semakin meningkat dengan memberi orang peluang untuk melabur dalam token asalnya, yang disokong oleh lada habanero.


Lada habanero yang berapi-api boleh diketahui dengan baik kerana digunakan dalam salsas, sos panas, dan cabai, namun fleksibilitasnya telah mengubahnya dari bahan resipi menjadi

Habaneros Buka Pintu untuk Lebih Banyak Pelabur

Menurut BloombergQuint Amar Hidroponia, sebuah syarikat pertanian yang menghasilkan lada ini di tanah subur Quintana Roo di Mexico, model perniagaan lebih banyak untuk pelabur yang lebih kecil. Rodrigo Domenzain, yang merupakan presiden syarikat, berkata:

Kami mempunyai ramai orang yang ingin melabur, tetapi dengan sedikit wang

Dengan menggabungkan teknologi blockchain dengan populariti lada ini, syarikat itu menciptakan Agrocoin token digital pada September tahun lepas. Setiap syiling, yang bernilai kira-kira $ 27, disokong oleh satu meter persegi tanah pengeluaran di Quintana Roo. Menurut Domenzain:

Agrocoin membolehkan kita mempunyai produk pelaburan baru yang disokong oleh barang-barang pertanian.

Lebih Kestabilan di Pasar Crypto

Token ini boleh dibeli di laman web Agrocoin. Platform merancang untuk mengeluarkan satu juta token, yang mana 50,000 telah dijual. Mereka akan dapat diniagakan pada pertukaran satu tahun selepas pembelian. Pelabur dijangka menerima dividen tahunan kira-kira 30% daripada kos, bergantung kepada permintaan dan pengeluaran pengeluaran.

Pablo Arteaga Vega, Ketua Pegawai Eksekutif platform, memberitahu Mexico News Daily : [19659013] Kami melihat peluang menggunakan teknologi cryptocurrency-backing, blockchain, untuk berkongsi keuntungan [of their production].

Seperti yang kita ketahui, dunia crypto adalah yang tidak dapat diprediksi, diisi dengan harga tertinggi dan rendah . Vega percaya bahawa Agrocoin menawarkan ukuran kestabilan kerana ia kembali oleh produk yang mempunyai permintaan yang sedia ada, dan tidak bergantung kepada perubahan harga yang drastis dan tidak menentu.

Oleh sebab itu, Vega telah menyatakan bahawa Agrocoin

 Blockchain Dipanen di Industri Lain

Blockchain Dipanen di Industri Lain

Walaupun ini mungkin perkongsian kekurangan sayur-sayuran pertama di Mexico, ia kelihatan seperti berikut trend yang semakin meningkat. Ripe berasaskan Blockchain bertujuan untuk memberikan kejelasan dan ketelusan dalam perjalanan pengeluaran makanan dari ladang ke meja.

Pada bulan Januari tahun ini, peniaga komoditi pertanian, Louis Dreyfus Co (LDC), memperkenalkan perjanjian berasaskan blokchain dengan industri Shandong Bohi yang berpangkalan di China untuk menjual 60,000 tan kacang kedelai dari Amerika Syarikat ke China.

Habaneros bukanlah satu-satunya yang boleh digunakan untuk mendapatkan rawatan crypto. CaskCoin, tanda digital yang baru dilancarkan, disokong oleh tong dan tong wiski Scotland terbaik. Pada asasnya, jika anda memiliki satu CaskCoin, anda juga akan memiliki bakul wiski secara sah.

Blockchain mungkin membuat tajuk utama pada tahun 2017, tetapi ia pastinya nampaknya telah dimakan tahun ini kerana ia telah diintegrasikan ke dalam industri yang lebih banyak selain crypto.

Apa pendapat anda tentang Agrocoin? Adakah anda fikir kami akan melihat penggunaan lebih banyak penggunaan tahun ini? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments