Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

CSC Menghadiri Hari Global Blockchain untuk Mempercepatkan Pengembangan Ekosistem


Pada 29 Julai, CoinEx Smart Chain (CSC) menghadiri Blockchain Global Day 2022, yang berlangsung di Ho Chi Minh City, Vietnam. Pameran itu, bertemakan “Into the Infinity Con-Verse”, menarik pelbagai syarikat permulaan Vietnam dan menggalakkan mereka melancarkan aplikasi blockchain yang menumpukan pada permainan dan kewangan serta bertujuan untuk menyelesaikan masalah yang menghalang pertumbuhan teknologi blockchain dan blockchain. . Perayaan itu menghimpunkan pakar blockchain, serta beribu-ribu orang muda dan pelanggan yang berminat dalam bidang itu.

Pameran itu menjemput banyak syarikat blockchain antarabangsa yang terkenal dan rangkaian media, termasuk Binance. CoinEx, bursa crypto dengan kehadiran global, dan CSC juga telah dijemput ke pameran sebagai penaja. Mereka menyediakan gerai jenama di tempat itu dan menyampaikan ucapan dalam talian mengenai metaverse. Sebagai rangkaian awam yang terlibat dengan pengguna dan pasukan projek secara bersemuka, CSC membina jambatan persahabatan yang membolehkan kerjasama menang-menang antara dirinya dan komuniti blockchain di Vietnam.

Rangkaian awam yang terbuka, serasi dan cekap

Sejak penubuhannya lebih setahun yang lalu, CSC telah berusaha untuk membina sistem kewangan yang cekap dan terdesentralisasi yang menampilkan keserasian dan keterbukaan. Memandangkan rantaian awam cuba mencapai visi besarnya untuk “menjadi infrastruktur dunia blockchain” dengan melakukan usaha yang berterusan, CSC memudahkan transformasi infrastruktur blockchain, serta pengembangan ekosistem aplikasi seperti DeFi.

Apabila ia datang kepada infrastruktur blockchain, CSC memberi tumpuan kepada menyediakan perkhidmatan infrastruktur untuk pemaju dan pengguna. Dalam tempoh 12 bulan yang lalu, rangkaian awam telah menjalankan pelbagai peningkatan teknikal. Sebagai contoh, ia mengeluarkan CSC mainnet dan penjelajah blokchain, serta CSC Cross-chain Bridge, yang menyokong Ethereum, Binance Smart Chain, dan TRON. Selain itu, dengan Jambatan Rantaian CSC, pengguna tidak perlu membayar sebarang yuran untuk menukar aset berdasarkan rantaian lain kepada aset CSC. Penjelajah rangkaian awam juga telah dioptimumkan berkali-kali. Ia kini menyokong CRC721 NFT, pengesahan kontrak dan ringkasan data dalam rantaian.

CSC menyediakan Pelan Sokongan Berbilang Juta Dolar dan Sokongan Pembiayaan Khas Lima Juta USD untuk Metaverse Ecology untuk meneruskan pertumbuhan ekosistem dan memperkasakan projek baharu. Rantaian itu juga memulakan program Duta untuk merekrut rakan kongsi di seluruh dunia, yang membawa banyak projek kepada ekosistem CSC. September lalu, CSC menganjurkan hackathon pertamanya dan menarik projek yang menjanjikan dan pemaju cemerlang kepada CSC. Geran Hackathon Global CSC kedua akan bermula secara rasmi pada 10 Ogos. Rangkaian awam mengalu-alukan lebih banyak pasukan dan projek baharu ke hackathon dan menggalakkan mereka untuk membantu ekosistem CSC berkembang maju (pautan ke Geran Hackathon Global CSC kedua: https://cscchallenge.devpost.com/).

Setelah menghadiri pesta blockchain ini di Vietnam, CSC menyaksikan pertumbuhan pesat teknologi blockchain di negara itu. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Vietnam mengagumkan dunia dengan projek terkenal seperti Axie Infinity, Coin98 dan Kyber Network. Menurut TechSci Research, sebuah syarikat penyelidikan pasaran global, industri utama Vietnam, seperti penjagaan kesihatan, tenaga, pengangkutan dan pembuatan, juga perlu mengintegrasikan rantaian blok sambil mengejar pertumbuhan selanjutnya. Dijangkakan, dari 2023 hingga 2027, pasaran blockchain negara akan meningkat dua kali ganda. Pameran itu membolehkan CSC menyelami pasaran tempatan, melibatkan diri dengan pembangun blockchain di Vietnam, dan membawa lebih banyak projek cemerlang kepada ekosistem CSC.

Berbesar hati untuk dijemput ke Hari Global Blockchain, CSC membincangkan senario aplikasi masa depan dan pelaksanaan blockchain dengan rakan sebaya dari seluruh dunia. Pada masa hadapan, CSC akan kekal komited kepada industri blockchain dan berusaha untuk mencapai kejayaan selanjutnya bersama-sama dengan banyak syarikat blockchain di seluruh dunia. Bersama-sama, CSC dan rakan setaranya akan mengukuhkan kelebihan ruang blockchain dan memperkasakan kemajuan teknologi blockchain di seluruh dunia.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments