Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Dalang Ethereum Fork Kata ETHW Akan Mempunyai Nilai Sama Seperti ETH


Token hard fork Ethereum (ETHW) telah menjadi popular selepas memainkan populariti Gabungan Ethereum. Garpu itu dijalankan dalam usaha untuk mengekalkan Ethereum dalam bukti mekanisme kerja asalnya, dan token ETHW terhasil daripadanya. Chandler Guo kini dikenali sebagai penganjur yang dilantik sendiri bagi hard fork dan dia telah berkongsi pendapatnya tentang di mana dia menjangkakan token bercabang itu berada dalam dekad akan datang.

Setanding Dengan Ethereum

Bercakap dengan Bitcoin News dalam temu bual baru-baru ini, Guo berkongsi pandangan yang sangat yakin tentang apa yang dia jangkakan sebagai masa depan token Ethereum bercabang. Pada masa ini, ETHW hanya berdagang pada sebahagian kecil daripada harga ETH, tetapi Guo percaya bahawa ini tidak akan selalu berlaku.

Guo berkongsi bahawa dia percaya bahawa dari semasa ke semasa, ETHW akan berada pada tahap yang sama dengan ETH. Dia memberikannya satu dekad sebelum kedua-dua aset digital akan didagangkan pada harga yang sama seperti Ethereum. Ini akan meletakkan aset digital pada pertumbuhan lebih daripada 100x pada tahun hadapan, yang Guo percaya adalah mungkin.

Dia menunjuk kepada volum dagangan aset digital sebagai bukti kemungkinan pertumbuhan ini. “Sudah, volum dagangan ETHW adalah besar. Hari ini hampir satu bilion dolar,” jelas Guo. “Setakat hari ini, ETHW disokong oleh lebih 20 kolam perlombongan dan 2,000 pelombong dari seluruh dunia. Lebih daripada 30 bursa telah menyenaraikan ETHW.”

Carta harga Ethereum Proof of Work (ETHW) daripada TradingView.com

ETHW trending at $6.4 | Source: ETHWUSD on TradingView.com

Sokongan yang diterima oleh ETHW sejak pelancarannya adalah sangat penting untuk pertumbuhannya, dan ia nampaknya memacu ramalan Guo. Selain itu, pembangunan pada rangkaian juga telah meningkat setakat bursa terdesentralisasi (DEX), jambatan dan pasaran NFT.

Harga ETHW Turun Lebih 70%.

Harga ETHW telah didagangkan pada paras tertinggi $15 apabila ia pada mulanya dilancarkan. Walau bagaimanapun, memegang nilai ini telah terbukti menjadi tugas yang sukar untuk aset digital. Ia telah kehilangan lebih daripada 50% nilainya hanya beberapa hari selepas pelancarannya.

Terutamanya, ini disebabkan oleh lambakan token oleh pemegang ETH yang telah menerimanya secara percuma. Oleh itu, nilai aset digital dijangka turun dengan cepat, seperti yang berlaku untuk kebanyakan token bercabang.

Walau bagaimanapun, pendirian Guo mengenai harga aset digital pada masa hadapan bermakna ETHW akan melakukan perkara yang tidak dapat dilakukan oleh token bercabang, dan itu sepadan dengan harga token asal. Namun begitu, aset digital terus bertahan dengan baik dalam pasaran beruang.

ETHW kini didagangkan pada $6.20 pada masa penulisan ini dan meningkat 8.18% dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Featured image from Finbold, charts from TradingView.com

Ikut Owie terbaik di Twitter untuk cerapan pasaran, kemas kini dan tweet lucu sekali-sekala…

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments