Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Data Google Trends Mencadangkan Harga Bitcoin Mungkin Telah Diabaikan


· 9 Februari 2018 · 7:30 pagi <! – Petikan

Data Google Trends terkini menunjukkan bahawa trend menurun dalam harga Bitcoin mungkin menemui bahagian bawah dan boleh membalikkan ke atas. Google Trends: Harbinger untuk Harga Bitcoin? Harga Bitcoin melanda semua masa yang tinggi pada pertengahan Disember, menyentuh $ 20,000 USD. Oleh itu, tidak akan mengejutkan bahawa jumlah orang yang mencari 'Bitcoin' di Google juga memuncak pada masa yang sama. Data aliran adalah anonim, dikategorikan, dan

Akhir Petikan ->

Data Google Trends terkini menunjukkan bahawa trend menurun dalam harga Bitcoin mungkin menemui bahagian bawah dan boleh membalikkan ke arah atas .


Google Trends: Harbinger untuk Harga Bitcoin?

Harga Bitcoin melanda sepanjang masa pada pertengahan Disember, menyentuh $ 20,000 USD. Oleh itu, tidak akan mengejutkan bahawa jumlah orang yang mencari 'Bitcoin' di Google juga memuncak pada masa yang sama.

Data trend ialah data carian Google tanpa nama, dikategorikan dan tidak berat sebelah. Ia menjejaki trillions carian setiap tahun, menjadikannya salah satu petunjuk data masa nyata yang paling berguna bagi kepentingan manusia mengikut rantau dan kategori.

 Google

Bahkan, istilah "Bitcoin" adalah yang paling popular mencari berita global pada tahun 2017. Menariknya, data Januari lalu menunjukkan bahawa cryptocurrency itu dijangka untuk pelarian utama pada tahun ini.

The harbinger adalah betul, ejaan dalam dua bulan pertama (serupa dengan apa yang kita lihat sekarang).

Rekod Trend 2013 adalah pecah pada bulan Mei tahun lepas, yang merupakan masa tepat ketika harga Bitcoin memulakan pendakian parabolic ke tahap tertinggi sepanjang masa pada bulan Disember.

Daripada Bear-Ridden Woods?

Kami sedang melihat pengulangan apa yang berlaku pada permulaan tahun lepas. Carta aliran Trends menunjukkan pembalikan kepada aliran menaik untuk kepentingan dalam Bitcoin untuk bulan Februari.

 Google Trends

Membandingkan carta di atas untuk harga Bitcoin, yang juga dibalikkan 40% dari sekitar $ 6,000 USD persamaan yang menarik. Jadi, jika anda percaya bahawa harga mengikuti minat, dan oleh itu, lebih banyak pembeli dan jumlah yang lebih besar, terdapat kebarangkalian yang baik bahawa Bitcoin dapat menguji tahap tertinggi sepanjang masa dalam beberapa bulan akan datang seperti yang diramalkan beberapa penganalisis pasaran. "Saya fikir kami akan mempunyai Regulator yang menggalakkan pasaran beberapa kali seminggu untuk dua bulan akan datang sehingga SEC keluar dengan arahan dan institusi mula melabur," kata David Drake, Pengerusi LDJ Capital, kepada Bitcoinist dalam "

wawancara minggu lalu.

" Pada ketika itu, harga akan turun dan saya fikir itu akan berlaku sekitar bulan Mac dan April, "katanya.

Selain yuran yang lebih rendah dan mengukuhkan asas kerana beberapa peningkatan yang menjanjikan (misalnya Ringan Lightning) dijangka tahun ini, faktor kenaikan harga yang lain untuk dipertimbangkan ialah penjualan baru-baru ini telah mengusir tangan yang lemah. Sesungguhnya, pembetulan Januari mungkin telah memulihkan [kira-kira beberapa keseimbangan yang amat diperlukan untuk pasaran cryptocurrency panas merah.

Kini, kebanjiran modal dari pemegang jangka panjang (atau HODLers) dan orang percaya dalam teknologi, berbanding dengan spekulator yang didorong oleh FOMO, boleh berfungsi sebagai peluncur ke tahap tertinggi sepanjang masa.

Adakah beruang trend pecah? Adakah harga Bitcoin melihat paras tertinggi baru pada 2018? Kongsi pemikiran anda di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock, Google Trends

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments