Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

David Drake Sertai Lembaga Penasihat Sistem Brilliance Pinnacle


· 5 Februari 2018 · 8:15 pagi <! – Petikan

Pinnacle Brilliance Systems Inc., aplikasi perdagangan paling maju di dunia yang kini sedang dibangunkan, mengumumkan penambahan penasihat baru dan berpengalaman kepada pasukan mereka. David Drake, Pengerusi di LDJ Capital, akan menyertai Lembaga Penasihat mereka dan memberi nasihat mengenai isu-isu kritikal, termasuk pemasaran, hubungan pelabur, dan pembangunan perniagaan antarabangsa. David Drake, melalui pejabat keluarganya, LDJ Capital, telah bertindak sebagai pelabur GP & LP dengan rakan-rakannya dalam dana dana, dana realty, usaha

End Excerpt ->

Pinnacle Brilliance Systems Inc. aplikasi perdagangan dunia yang paling canggih yang kini sedang dibangunkan, mengumumkan penambahan penasihat baru dan sangat berpengalaman kepada pasukan mereka. David Drake, Pengerusi di LDJ Capital akan menyertai Lembaga Penasihat mereka dan memberi nasihat mengenai isu-isu kritikal, termasuk pemasaran, hubungan pelabur, dan pembangunan perniagaan antarabangsa.


David Drake, telah bertindak sebagai pelabur GP & LP dengan rakan-rakannya dalam dana dana, dana realty, dana modal teroka & dana lindung nilai . Pelaburan En. Drake kini mempunyai 50 + pengarah global yang mengekalkan hubungan dengan institusi & pejabat keluarga dengan aset $ 1.5 trilion. Pejabat keluarga Encik Drake menguruskan & melabur dalam aset alternatif dengan 30 pejabat keluarga teratas daripada 5000 pejabat keluarga & pencapaian institusinya.

Encik. Akses Drake dengan 100,000 pelabur dikekalkan melalui aset medianya, The Soho Loft Media Group, yang telah menghasilkan & menaja 1100+ persidangan kewangan sejak tahun 2002 seperti peristiwa dengan pemimpin media institusi Thomson Reuters & penaja dari Nasdaq, NYSE, KKR & Carlyle Group.

Encik. Drake adalah pengacara automasi digital untuk ekuiti persendirian kerana dia melobi Kongres Amerika Syarikat ke atas Akta Kerja sejak 2011 Beliau mewakili Jabatan Perdagangan AS di Suruhanjaya EU di Brussels & Rom pada tahun 2012, telah dijemput ke upacara Pertandingan Perubahan Majlis Putih di Washington , DC, &, adalah penceramah di Parlimen UK pada tahun 2013.

Pinnacle Brilliance adalah penghormatan untuk memiliki David Drake dalam pasukan mereka dan berharap dapat bekerja rapat dengannya dalam projek itu.

Pinnacle adalah perdagangan dan pelaburan platform yang akan menjadi titik akses utama anda kepada dunia berkembang kripto, CFD, saham, masa depan dan pelaburan pilihan. Pinnacle adalah multiplex pelaburan penuh ciri dengan ciri dagangan yang benar-benar automatik untuk pemula dan alat dagangan yang terbaik untuk profesional. Platform ini akan merevolusikan cryptocurrency perdagangan dan pasaran dunia. Setiap orang boleh menjadi peniaga yang berjaya selagi mereka menggunakan alat yang betul dan memilih gaya dagangan yang sesuai dengan kekuatan dan kelemahan mereka.

Untuk maklumat lanjut mengenai Pinnacle Brilliance sila lawati https: // pinnacle-brilliance. com / .


Imej ihsan dari Pinnacle Brilliance

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments