Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Dompet NEAR Telah Turun Lagi – Ini Beberapa Alternatif Berbaloi


Sementara BERDEKATAN Dompet ialah pilihan yang sesuai untuk ramai pengguna Protokol NEAR, ada kalanya ia mengalami gangguan yang tidak dirancang dan isu teknikal. Ini berkaitan dengan fakta bahawa NEAR Wallet dianggap sebagai aplikasi warisan yang akan menyediakan tujuan lain tidak lama lagi.

Baru semalam, pada 22 September, Pagoda Platform, penyumbang utama kepada sumber terbuka teras NEAR Protocol, tweeted:

Nampaknya terdapat masalah pada bahagian hadapan tapak web yang harus diselesaikan dengan cepat. Akaun Pagoda kembali dengan kemas kini, dengan tweet bahawa pasukan dompet NEAR mengenal pasti isu konfigurasi SSL dengan penyedia pengehosan bahagian hadapan dan sedang giat berusaha untuk membina semula tapak itu sambil menyediakan pilihan sandaran luar jangka.

Keseluruhan isu ini mungkin disebabkan oleh gangguan infrastruktur protokol NEAR yang telah dibetulkan, dan semua dompet yang berkaitan harus kembali beroperasi, menurut pegawai pasukan Twitter. Juga, menurut BERDEKATAN blogaplikasi NEAR Wallet akan dialih keluar tidak lama lagi dan pengguna akan digalakkan untuk beralih kepada dompet lain yang serasi.

Sementara itu, jenis isu teknikal ini berlaku dan mungkin berlaku lagi, yang akan menyebabkan pengguna bimbang sehingga keadaan kembali normal. Oleh itu, adalah penting untuk mengetahui apakah alternatif yang baik kepada dompet NEAR yang boleh anda percayai supaya anda boleh berasa tenang. Dalam artikel ini, kami akan membincangkan dompet alternatif terbaik yang berfungsi pada protokol NEAR dan ciri yang mereka tawarkan.

MyNearWallet

MyNearWallet ialah dompet bukan jagaan yang dibangunkan oleh Makmal Kikimora untuk menyimpan dan mempertaruhkan token NEAR dan aset lain yang serasi.

Pasukan di belakang MyNearWallet telah membangunkan projek mereka bersama-sama dengan pertumbuhan ekosistem protokol NEAR, dan mereka terus berusaha untuk menyokong ciri dompet lama dan menambah yang baharu. Pasukan MyNearWallet sangat mengutamakan sentiasa mengemas kini pengguna mereka tentang sebarang isu atau perubahan. Mereka aktif berkomunikasi di media sosial dan dalam blog mereka di Medium. Platform ini juga menawarkan sokongan sembang langsung responsif, dan antara muka yang mesra akan menjadikan peralihan lancar dan lancar.

Anda boleh mengimport dompet sedia ada anda dengan mudah, selepas ini panduan langkah demi langkah dalam Medium rasmi dompet itu. Selepas akaun anda dipulihkan, anda boleh mula menghantar dan menerima transaksi serta mempertaruhkan aset anda dengan MyNearWallet.

NearPay

NearPay ialah dompet kripto kustodian yang beroperasi pada protokol NEAR. Ini adalah cara mudah untuk menyimpan, membeli dan menukar kripto. Ia membolehkan pengguna membeli mata wang kripto dengan kad debit atau kredit, menukar kripto kepada fiat, dan mengeluarkan dana ke akaun bank. Pengguna NearPay juga boleh membelanjakan aset kripto dengan kad kripto prabayar, yang tersedia untuk penduduk Kawasan Ekonomi Eropah (EEA) dan UK. Kad maya itu sudah tersedia kepada pengguna, manakala versi plastik diumumkan akan dilancarkan dalam masa terdekat.

Pasukan sokongan NearPay tersedia untuk membantu pengguna dengan sebarang soalan atau kebimbangan. Aplikasi dompet tersedia di web, iOS dan Android, dan ia menyokong 38 mata wang kripto, termasuk NEAR, BTC, ETH dan USDT.

SINI Dompet

The SINI dompet ialah dompet iOS mudah alih untuk protokol NEAR. Aplikasi ini boleh digunakan untuk membeli, menjual dan menggunakan NEAR dan aset yang serasi.

Ciri-ciri aplikasi dompet ini termasuk pembayaran dalam BTC dengan yuran 0%, sehingga 10% pertaruhan APY dan pengeluaran segera. Pengguna baharu boleh membeli kripto bernilai sehingga $1,000 tanpa perlu melengkapkan proses pengesahan KYC.

Pengguna juga mempunyai akses kepada semua dApps terima kasih kepada keupayaan HERE Wallet untuk disepadukan dengan dompet web NEAR.

Berfikir ke hadapan

Jika anda secara aktif menggunakan NEAR dan perlu mendapat jaminan bahawa anda sentiasa boleh mengakses dana, salah satu aplikasi dompet yang dibincangkan di atas boleh menjadi alternatif yang hebat kepada wallet.near.org warisan.

Apabila NEAR bergerak ke arah desentralisasi, wallet.near.org akhirnya akan berfungsi sebagai halaman pendaratan untuk semua dompet serasi yang dijalankan dalam ekosistem. Pasukan NEAR berhasrat untuk memberi pengguna lebih banyak pilihan semasa mereka menavigasi ruang Web3. Ia menggunakan strategi yang sama dengan dompet kerana NEAR sentiasa percaya dalam dunia berbilang rantaian.

Memandangkan pasukan protokol NEAR tidak lagi bekerja pada dompet web asal, ia mungkin tidak dikemas kini dan diselenggara sekerap aplikasi lain yang lebih terkini. Sebagai sebahagian daripada peralihan, pengguna dompet NEAR akan digalakkan untuk memindahkan dompet mereka kepada pembekal baharu. Pemegang NEAR serta pemegang aset kripto lain boleh memanfaatkan pelbagai ciri dan insentif dengan aplikasi yang lebih baharu ini.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments