Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Double-Bottom? 'Dana Substansial' Menunggu Crypto Runtuh untuk Selesai


· 31 Mac 2018 · 12:00 pm <! – Petikan

Pasaran cryptocurrency telah memasuki keadaan penuh kemurungan, pelabur kecewa dan banyak pelabur kali pertama sangat marah. Bagaimanapun, yang terburuk hampir pasti berakhir. Kejatuhan keras Ramai pelabur cryptocurrency yang tidak berpengalaman menjadi pemain pasaran utama – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), dan mungkin Bitcoin Cash (BCH) – ke dalam kategori yang sama, walaupun terdapat perbezaan fundamental dan teras antara mata wang kriptografi ini. Kumpulan itu, menurut Linda

Akhir Petikan ->

Pasaran cryptocurrency telah memasuki keadaan penuh kemurungan, meninggalkan banyak pelabur jangka panjang yang frustrasi dan ramai pelabur kali pertama sangat marah . Walau bagaimanapun, yang paling buruk adalah hampir pasti.


Kejatuhan keras

Banyak pelabur cryptocurrency yang tidak berpengalaman menjadi pemain pasaran utama – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) Kelompok Bitcoin (BCH) – dalam kategori yang sama, walaupun terdapat perbezaan fundamental dan teras antara mata wang kriptografi ini.

Kumpulan itu, menurut Linda Butcher, pengasas bersama Rewards Blockchain LTD., Sering dipercayai di ambang keruntuhan .

Walau bagaimanapun, untuk pelabur yang cerdas, ditala yang memberi tumpuan kepada lebih daripada sekadar saluran media arus perdana dan video dari YouTubers yang lapar, ia jelas menunjukkan keruntuhan tersebut sudah berlaku.

Image courtesy of CoinMarketCap.com

Pada masa akhbar, Bitcoin turun 19.84 peratus. Sementara itu, Ethereum turun 24.37 peratus, Ripple turun 20.89 peratus, Bitcoin Cash turun 29.98 peratus, dan Litecoin turun 26.39 peratus – dan itu hanya dalam tujuh hari yang lalu. Apabila dibandingkan dengan setiap kriptocurrency yang tinggi sepanjang masa hanya beberapa bulan sebelum ini, kerugiannya adalah astronomi.

Pendekatan Bawah

Itu tidak mengatakan bahawa pemain pasaran utama dalam ruang cryptocurrency tidak dapat jatuh lebih jauh. Mereka pastinya boleh – tetapi Butcher percaya kita mungkin menghampiri bahagian bawah. Dia menjelaskan kepada Forbes :

Sudah pasti faktor penstabilan di pasaran ini yang akhirnya akan mempengaruhi harga. Dana besar seolah-olah duduk di luar menunggu bahagian bawah.

Saya percaya pasaran akan mula bertindak sebagai lebih banyak syarikat awam mengambil arus perdana cryptocurrency. Syarikat-syarikat ini akan menjadi pemimpin dalam menubuhkan blockchain sebagai teknologi yang berkekalan memberikan keyakinan terhadap pasaran global dan kriptografi.

Penjual daging juga mendakwa ia telah menjadi mudah untuk melihat gambaran yang lebih besar selepas mengejar seluruh pasaran cryptocurrency yang dialami pada akhir tahun 2017.

Pada masa itu, seseorang boleh meletakkan wang ke dalam mana-mana altcoin – walaupun mereka yang tidak mempunyai kertas putih – dan lihat keuntungan di mana-mana di antara 2-10x dalam beberapa hari. Oleh itu, hanya semulajadi bahawa keghairahan seperti itu akan diikuti oleh kemarahan dan kemurungan kerana roket cryptocurrency mengoreksi laluan penerbangannya. Butcher mengingatkan Forbes :

Kita perlu ingat bahawa 30 Mac 2017 Bitcoin ditutup pada $ 1026 dan pada hari ini ia ditutup $ 7165. Dengan semua akaun yang berlangsung selama 12 bulan yang tidak dilihat di pasaran lain. Itu tidak kelihatan seperti kemalangan kepada saya. "

Image courtesy of CoinMarketCap.com

Orang hanya perlu menyemak imbas Reddit atau memasukkan beberapa istilah carian ke Google untuk mencari banjir negatif di sekitar cryptocurrency – yang dapat difahami, Walau bagaimanapun, walaupun tiada apa yang pasti dan prestasi masa lalu tidak menjamin kejayaan masa depan, pelabur mungkin ingin bertanya kepada diri mereka sendiri: Jika sekarang bukan masa untuk mula mempertimbangkan mengambil kedudukan dalam mata wang kriptografi utama, kapan?

Apa yang anda fikirkan tentang keadaan semasa pasaran cryptocurrency? Adakah anda fikir bahagian bawah sudah dalam atau mendekati dengan cepat? Bukankah masa untuk menambah kedudukan teras anda di dalam pasaran kriptografi utama? Marilah kita tahu di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist, CoinMarketCap.com, Twitter / @ maxkeiser.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments