Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Dublin Cafe Menjual Kopi untuk Cryptocurrency


· 13 Februari 2018 · 7:00 am <! – Petikan

Pelanggan di Dublin kini boleh membayar kopi pagi mereka atau snek petang dalam cryptocurrency di baru Crypto Cafe dibuka di Aungier Street. Kopi, Kue, dan Crypto Dimulakan oleh Nash Basel, Crypto Cafe bertujuan bukan sahaja menjadi tempat di mana para pelanggan boleh dengan mudah membayar dengan cryptocurrency, tetapi juga pusat sentral untuk penggemar crypto yang ingin bersosial dan bercakap kedai kopi dan kek. Kafe ini mempunyai skrin yang memaparkan harga cryptocurrency live

End Excerpt ->

Pelanggan di Dublin kini boleh membayar kopi pagi mereka atau snek petang dalam cryptocurrency di Cafe Crypto yang baru dibuka di Aungier Street Kopi, Kue, dan Crypto

Dimulakan oleh Nash Basel, Crypto Cafe bertujuan bukan sahaja menjadi tempat di mana para pelanggan dapat dengan mudah membayar dengan cryptocurrency, tetapi juga pusat untuk peminat crypto yang ingin bersosial dan bercakap lebih daripada kopi dan kek. Kafe ini mempunyai skrin yang mempamerkan harga cryptocurrency live dan memainkan peranan untuk perhimpunan cryptocurrency tempatan.

 Crypto Cafe

Pada masa ini, kafe Basel hanya menerima pembayaran Litecoin dan pembayaran Ethereum – memetik bayaran urusniaga tinggi untuk pengecualian Pembayaran Bitcoin. Pelanggan boleh mengimbas kod QR Cafe secara mudah di daftar dan menghantar cryptocurrency pilihan mereka terus dari dompet peribadi mereka, walaupun Basel mengakui bahawa majoriti pelanggannya, setakat ini, telah memilih untuk membayar dengan wang tunai.

Basel menggalakkan mata wang maya pengguna untuk mengumpul duit syiling mereka dan memilih pembayaran tunai apabila pasaran turun, menjelaskan bahawa lebih baik membeli kopi dengan crypto apabila mendapat keuntungan. Dia menerangkan ke The Irish Times :

Apabila anda menang [on cryptocurrency investments] anda membelanjakan, kerana kopi mungkin kurang dari € 1 pada masa itu; tetapi jika anda kehilangan 50 peratus, kopi mungkin dikenakan biaya € 6.

Keberanian dari Ireland

Basel mula-mula berinvestasi dalam cryptocurrency kira-kira setengah tahun yang lalu dan sebahagian besarnya membiayai Crypto Cafe dengan pelaburan yang menguntungkan dibuat dalam pasaran yang tidak menentu. Sebenarnya, dia menjual pelaburannya sejurus sebelum pembetulan pasaran yang curam bermula pada Januari, memberitahu The Irish Times "Saya mendapat sedikit bertuah."

 Litecoin "width =" 640 "height = 480 "srcset =" https://www.buybitcoinsingapore.net/wp-content/uploads/2018/02/Litecoin-coins.jpg 800w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2016/07/Litecoin- koin-300x225.jpg 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2016/07/Litecoin-coins-600x450.jpg 600w "sizes =" (max-width: 640px) 100vw, 640px "/> </p>
<p><span style= Basel kini menyimpan pembayaran kopi cryptocurrency yang terkunci di Litecoin atau Ethereum daripada mengubahnya menjadi mata wang fiat, memandangkan kepercayaannya bahawa pasaran hampir pasti akan terus meningkat .. Dia juga melihat banyak cryptocurrencies menjadi lebih dan lebih diterima secara meluas sebagai masa berlanjutan, menjelaskan:

Ia pasti akan menjadi mata wang standard; ia sudah terlalu besar untuk diabaikan.

Basel juga memiliki Yerusalem, sebuah restoran di Camden Street di Dublin. Namun, restoran itu tidak mengambil pembayaran mata wang maya.

Crypto Cafe di Dublin mengikuti jejak langkah kafe-kafe lain cryptocurrency termasuk di Singapura dan Prague.

untuk melihat lebih banyak kafe dan kedai mula menerima cryptocurrency sebagai pembayaran yang berdaya maju? Adakah anda lebih suka membayar dalam Bitcoin, Litecoin, atau Ethereum? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Pixabay dan Bitcoinist.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments